Sizce kadin esinden ne zaman bosanmali?

KK yı bilmem. Bence mantıklı. Çok güzel ifade etmişsiniz...Konu sahibinin de çocukları var. Bu k.v ler uzaydan gelmiyor. Buradaki kadınlar k.v de olacak. O günler gelince, k.v olarak konu açacaklar. Oğlum arıyor, gelin kızıyor. Odada oğlum yanıma gelip hal hatır soruyor vs. K.v lerin çoğu internete yetişemedi maalesef. Bu nesil k.v olsun görelim
Bir bucuk saat hal hatirmi sorulur? Buna ne gerek var? Yeni evlilermi? Benimle sohbet etmez ama telefon kurcalar. salonda tv var . Hatrini sorsun 15 dak otursun ciksin. Pazara annesiyle, arabanin yagini degistirmeye annesiyle, disarda dolasmaya annesiyle. Benimle hicbir yere.

Konuları okuyorum evlatlarım diye parçalanıyor herkes, o kadar önemli değerli bir şey ama sonra evlendir ve hayatından tamamen çekil isteniyor, bir çekirdek aile olsun ve adam başka kimseyle ilgilenmesin, olmuyor ama öyle
Eşin yeri ayrı, annenin yeri ayrı diye düşünüyorum ama dikkatimi çeken bir şey var aslında adamlar hep aynı, anneye bağımlılıktan öte nobran, düşüncesiz adamlarla evlilik sürdürülüp çocuk yapılıp sonra işler karışınca sorun anneye yükleniyor.
Bizimkini anne dolduruyor. Kulagimla duyuyorum

Maddi imkanlarım iyi olacaksa ayrılırım.
Ama 3 çocukla maddi manevi sıkıntı çekeceksem ayrılmam.
Parasını yer keyfime bakarım.
Hiçbir şey beklemem, böylece kırılmam.

Bu da sorumu nezaman istiyorsa ozaman boşanmali bnce bunu siz daha iyi biliyosunuz :işsiz:diyecektim ki siz diger konuyu acan arkadassiniz :KK43: bnce biraz daha durun sonucrmta esinize tak edecek evlatlariniz icin biraz daha sabir canim benim :KK43:

ıyyy kotu kaynanadan hıc haz etmem bak
bu baska bırsey
kadının elınden yemek ye ekmegı bogazından gecsın arkasından at tut

ama yıne suc esınızde kusura bakmayın
sen annemsen oda esım , ne annem ne esım hakkında olumsuz kımse konusamaz bırbırımızı kırmayalım konuyu kapatalım demıyor . sıkıntı kocanız .

Peki biz kimin için ve ne için yaşıyoruz? Elalem laf etmesin diye, istemediğin bir hayatı sürdürmek mantıklı mı?
Bir de lafı önemsenecek insan vardır, önemsenmeyecek insan vardır. Dedikodu yapacak kötülükteki insanı da sallamamak lazım.
Bu kadar umursamazligina ragmen ayrilirsam , sonra da ya ozlersem diye korkuyor bu salak kalbim.

Az evvel diğer konunuzu okudum ; çocukların eşinizi saymadığı ile ilgili bir bölüm vardı, kv niz eşinizi bu yönde dolduruyormuş öyle yazmışsınız, bu konu evde bizim evde daha sıcak geçtiğimiz hafta kardeşim böyle bir sorun yaşadı, büyük oğlu 8 yaşında anneyle aktif olarak vakit geçiriyor, baba yoğun çalışıyor zaman kısıtlı ortada kv yok, hepimiz bir aradayken yeğenim babasına küfür etti, enişte durumu bozmadı kendine hakim oldu ama sonrasında kardeşimle ciddi bir kavga etmişler, o da beni arayıp dert yandı, çocuklarla vakit geçirmiyor, onlarla ilgilenmiyor onlarda saymıyor ben ne yapayım diye üstüne bir fırça da benden yedi neden mi ? Çocuğu anne büyütüyor, baba ne kadar ilgilensede zamanın çoğu anneyle geçiyor ve anne bunu kendisini saydırma vesilesi görüp kocasını hiç ediyorsa hatalıdır. Eş hayatımızda istediğimiz yere koyacağımız bir nesne değil, sizin doldurmak tabir ettiğiniz şeyin altında belki de farklı mesaj var bunu hiç düşündünüz mü ? Belki anne yılların tecrubesi ile bir şeyleri görüyor ha bunu ifade etme şekli belki çok süslü kelimelerle değildir ama cephe almadan önce dolduruyor dediğiniz konuları düşünmeniz gerekli.
Anneyle vakit geçiriyor, anneyle ilgileniyor, anne yanınıza taşındı zor şeyler, hayatınızın düzeni değişmiş ama anladığım kadarıyla sorun aslında anne değil diğer konuda anlattığınız eşiniz son derece fevri bir adam, başka sorunlarınız var ve bunun odağı kv değil. Surat asmak, kavga etmek, konuşmamak sorun çözmez inanın bana, bir değişiklik yapın ve eşinizi yetiştiren kadından faydalanın, eşinize yalakalık yapın demiyorum asla önerim bu değil ama kv önünüzde canlı örnek eşinizle nasıl iletişim kurduğuna dikkat edin ve somurtmayı bırakın somurtan insanla diyalog kurulmuyor çünkü.

Konuları okuyorum evlatlarım diye parçalanıyor herkes, o kadar önemli değerli bir şey ama sonra evlendir ve hayatından tamamen çekil isteniyor, bir çekirdek aile olsun ve adam başka kimseyle ilgilenmesin, olmuyor ama öyle
Eşin yeri ayrı, annenin yeri ayrı diye düşünüyorum ama dikkatimi çeken bir şey var aslında adamlar hep aynı, anneye bağımlılıktan öte nobran, düşüncesiz adamlarla evlilik sürdürülüp çocuk yapılıp sonra işler karışınca sorun anneye yükleniyor.
Erkekler düz. Genel olarak aynı. Anneye minnet var. O ilgi ondan. Düşünce elini tutan, babaya karşı savunan, hastayken uyumayan vs. Minnet aşktan güçlü bir duygu. K.v olmadan kimse anlamaz. Empati yapan 3-5 kişi ancak.

Bu kadar umursamazligina ragmen ayrilirsam , sonra da ya ozlersem diye korkuyor bu salak kalbim.
İlişkinizi yoluna koymak istemeyecek kadar mı umursamaz bu eş? Hiç mi umurunda değilsiniz? Sorunlarınızı konuşabiliyor musunuz? Bunların cevabına göre, boşanmayı düşünmeden önce, birlikte evliliğinizi kurtarabilirsiniz belki.

Az evvel diğer konunuzu okudum ; çocukların eşinizi saymadığı ile ilgili bir bölüm vardı, kv niz eşinizi bu yönde dolduruyormuş öyle yazmışsınız, bu konu evde bizim evde daha sıcak geçtiğimiz hafta kardeşim böyle bir sorun yaşadı, büyük oğlu 8 yaşında anneyle aktif olarak vakit geçiriyor, baba yoğun çalışıyor zaman kısıtlı ortada kv yok, hepimiz bir aradayken yeğenim babasına küfür etti, enişte durumu bozmadı kendine hakim oldu ama sonrasında kardeşimle ciddi bir kavga etmişler, o da beni arayıp dert yandı, çocuklarla vakit geçirmiyor, onlarla ilgilenmiyor onlarda saymıyor ben ne yapayım diye üstüne bir fırça da benden yedi neden mi ? Çocuğu anne büyütüyor, baba ne kadar ilgilensede zamanın çoğu anneyle geçiyor ve anne bunu kendisini saydırma vesilesi görüp kocasını hiç ediyorsa hatalıdır. Eş hayatımızda istediğimiz yere koyacağımız bir nesne değil, sizin doldurmak tabir ettiğiniz şeyin altında belki de farklı mesaj var bunu hiç düşündünüz mü ? Belki anne yılların tecrubesi ile bir şeyleri görüyor ha bunu ifade etme şekli belki çok süslü kelimelerle değildir ama cephe almadan önce dolduruyor dediğiniz konuları düşünmeniz gerekli.
Anneyle vakit geçiriyor, anneyle ilgileniyor, anne yanınıza taşındı zor şeyler, hayatınızın düzeni değişmiş ama anladığım kadarıyla sorun aslında anne değil diğer konuda anlattığınız eşiniz son derece fevri bir adam, başka sorunlarınız var ve bunun odağı kv değil. Surat asmak, kavga etmek, konuşmamak sorun çözmez inanın bana, bir değişiklik yapın ve eşinizi yetiştiren kadından faydalanın, eşinize yalakalık yapın demiyorum asla önerim bu değil ama kv önünüzde canlı örnek eşinizle nasıl iletişim kurduğuna dikkat edin ve somurtmayı bırakın somurtan insanla diyalog kurulmuyor çünkü.

Kadını suçlu çıkarmak için çok kastırmışsınız.

Eve gelip 1 saat annesiyle odalara kapanıp çocuklarıyla ilgilenmeyen adamı sevmiyorsa çocuklar bu annenin suçu mu? Çocuklar görmüyormu bunu? Hepsi o kadar akıllı ki kendisini seveni sevmeyeni benim 1 yaşındaki oğlum bile hissediyor.

Baba önce bir kendine baksın çocuklarımın gözünde neden böyleyim diye. Dünya yansa kadınlardan bileceksiniz.

Size bir sorum olacak kizlar.
Eger esin alkolu, kufuru, siddeti, ihaneti yoksa ,ailesine maddi olarak iyi bir hayat yasatiyorsa, ama karisiylave cocuklariyla pek ilgilenmiyorsa, ama annesiyle ic iceyse, kari koca gibi, bu esden bosanilirmi bosanilmazmi sizce?
Bu saydıklarından daha beterini yaşayanlar var etrafımda elalem laf eder bide çocuklarının hatırına,mutlu aile resmi çizip devam ediyolar hayatlarına.

Kadını suçlu çıkarmak için çok kastırmışsınız.

Eve gelip 1 saat annesiyle odalara kapanıp çocuklarıyla ilgilenmeyen adamı sevmiyorsa çocuklar bu annenin suçu mu? Çocuklar görmüyormu bunu? Hepsi o kadar akıllı ki kendisini seveni sevmeyeni benim 1 yaşındaki oğlum bile hissediyor.

Baba önce bir kendine baksın çocuklarımın gözünde neden böyleyim diye. Dünya yansa kadınlardan bileceksiniz.

Suç ne demek ??
Bir evlilikte yolunda gitmeyen bir şeyler varsa suç dediğiniz şey asla tek taraflı değildir
Üç çocuklu, yıllarını evliliğe vermiş bir kadına kocan ana kuzusu boşa gitsin demem asla, başka taraflardan da düşünerek kurtarmasını isterim, yazık çünkü anlıyor musun. Oturup hepimiz yerden yere vuralım adamları ne geçiyor elimize, forumda okuduğumuz bunca kavga, boşanma vs kimi mutlu etmiş bu güne dek, çözülebilecek bir sorun varsa iki tarafada bakarak çözülmesi taraftarıyım ki insanın önce kendine özeleştiri yapması daha kolay

Ha birde şu var; hayatta bazı kararları kendisi almıştır insan kaba saba, kalbine dokunmayan bir adamı üç çocuk babası yapmışsan bu kararı bile isteye vermişsen o kadar özgür olamazsın çıkan sorunlara boşanırım diye yaklaşmak ucunda dört kişiyi de sallandırmak kadınlığa yakışmaz bence ha keza benim fikrim bu, yoruma açık bir konuda belirttim beğenirsiniz beğenmezsiniz ama suçlama hakkına sahip değilsiniz, yoruma yorum yaparak konuyu saptırmayın burada kimse kadın düşmanı değil herkes fikrini yazar konu sahibesi de kendine göre yorumlar

X