Az evvel diğer konunuzu okudum ; çocukların eşinizi saymadığı ile ilgili bir bölüm vardı, kv niz eşinizi bu yönde dolduruyormuş öyle yazmışsınız, bu konu evde bizim evde daha sıcak geçtiğimiz hafta kardeşim böyle bir sorun yaşadı, büyük oğlu 8 yaşında anneyle aktif olarak vakit geçiriyor, baba yoğun çalışıyor zaman kısıtlı ortada kv yok, hepimiz bir aradayken yeğenim babasına küfür etti, enişte durumu bozmadı kendine hakim oldu ama sonrasında kardeşimle ciddi bir kavga etmişler, o da beni arayıp dert yandı, çocuklarla vakit geçirmiyor, onlarla ilgilenmiyor onlarda saymıyor ben ne yapayım diye üstüne bir fırça da benden yedi neden mi ? Çocuğu anne büyütüyor, baba ne kadar ilgilensede zamanın çoğu anneyle geçiyor ve anne bunu kendisini saydırma vesilesi görüp kocasını hiç ediyorsa hatalıdır. Eş hayatımızda istediğimiz yere koyacağımız bir nesne değil, sizin doldurmak tabir ettiğiniz şeyin altında belki de farklı mesaj var bunu hiç düşündünüz mü ? Belki anne yılların tecrubesi ile bir şeyleri görüyor ha bunu ifade etme şekli belki çok süslü kelimelerle değildir ama cephe almadan önce dolduruyor dediğiniz konuları düşünmeniz gerekli.
Anneyle vakit geçiriyor, anneyle ilgileniyor, anne yanınıza taşındı zor şeyler, hayatınızın düzeni değişmiş ama anladığım kadarıyla sorun aslında anne değil diğer konuda anlattığınız eşiniz son derece fevri bir adam, başka sorunlarınız var ve bunun odağı kv değil. Surat asmak, kavga etmek, konuşmamak sorun çözmez inanın bana, bir değişiklik yapın ve eşinizi yetiştiren kadından faydalanın, eşinize yalakalık yapın demiyorum asla önerim bu değil ama kv önünüzde canlı örnek eşinizle nasıl iletişim kurduğuna dikkat edin ve somurtmayı bırakın somurtan insanla diyalog kurulmuyor çünkü.