Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gormedim izmirin yalancisiyimVallahi ben hizmet gören (!) Erzurumu Konyayıda Trabzonuda gördüm
İzmir onların yanında Barcelona gibi kalır
Bence onlarıda görün özelliklede İstanbul'u görünBen gormedim izmirin yalancisiyim
Canm sokak roportajlarina rast geldim artik tiiye aliyor gencler biz gelelim belediyeye kendime oy verecegim ben daha iyi gelistiririm izmiri vs diye ben yillardir izmire giderim uzun surede kaldigim zamanlar oldu belli bir saatten sonra cok haz aldigim bir sehir degil oyle senin dedigin gibi huzurlar vs gecen hafta oradaydim saat gece 23 de esimle tedirgin yurudum normal insan orani %10gibi gunduz saat 10 11 de gencler gencler diyorum 14 15 den basliyor sahilde bira sigara o kadar uzuldum ki gencecik bedenlerine hakikatende ozgur ve huzur dolu bir izmirHizmet versin deyince sanki hizmet vermiyor dediğini anladım
Ne istiyorsun diye merak ettim
İzmir huzur doludur sanki bir Avrupa şehri
ruzimahşerde belge vermiyorlar
X kişi kötü
ne kötülüğünü gördün
Kötü işte
sırf kötülemek için söylenmiş söz
Senin yaptığın gibi
Burda biyerden biyere yarım saate gidiyoruz en geç istanbul istanbul diye bayılıyorlar biyere gitmek istesen 4 5 saati gözden çıkarıcan ben olsam evden çıkmam sanırım ilk trafiği halletsinlerde sonra konuşsunlarBence onlarıda görün özelliklede İstanbul'u görün
Ondan sonra İzmire dua edersiniz
Ben istanbula yillardir verilen hizmetten cok memnunum tatlim cok cok acik yureklilikle soyluyorum 2002 2003den beri yapilanlari liste yapin ve gorun lutfen ben simdi sayamayacagimBence onlarıda görün özelliklede İstanbul'u görün
Ondan sonra İzmire dua edersiniz
Istanbula kanuni gelsin trafigi cozemez bellam birak akp yi ben surekli trafige yola cikan bir insanim son 3 senedir mecbur kalmadan sariyer disina cikmiyorum bir kapida 3 4 araba olursa cok normal turkiye nufusuyla ist kiyaslarsak bu bile sonucu cikariyorBurda biyerden biyere yarım saate gidiyoruz en geç istanbul istanbul diye bayılıyorlar biyere gitmek istesen 4 5 saati gözden çıkarıcan ben olsam evden çıkmam sanırım ilk trafiği halletsinlerde sonra konuşsunlar
Neler varİzmir de hizmet yok mu ?
Nesinden memnunsun meselaBen istanbula yillardir verilen hizmetten cok memnunum tatlim cok cok acik yureklilikle soyluyorum 2002 2003den beri yapilanlari liste yapin ve gorun lutfen ben simdi sayamayacagim
Beğenmiyorsanız,memnun değilseniz İzmir'de yaşamayabilirsiniz meselaBen gormedim izmirin yalancisiyim
Madem bu kadar kalabalık neden azaltma çalışmaları yapacakları yerde her yeri imara açıp gökdelen dikmeye devam ettilerIstanbula kanuni gelsin trafigi cozemez bellam birak akp yi ben surekli trafige yola cikan bir insanim son 3 senedir mecbur kalmadan sariyer disina cikmiyorum bir kapida 3 4 araba olursa cok normal turkiye nufusuyla ist kiyaslarsak bu bile sonucu cikariyor
İzmirde yaşamıyor kiBeğenmiyorsanız,memnun değilseniz İzmir'de yaşamayabilirsiniz mesela
Yaşamıyor ama hizmetini beğenmiyor tezat değil mi?Gezmeye gittiysede beğenmiyorsa bir daha gitmeyebilir.Israrla İzmir hizmeti dediği için İzmir'de yaşadığını düşündüm.İzmirde yaşamıyor ki
dünyanın en kirli havası nasip Evet bazı şeyler var izmir-istanbul bunların sıralamasında Ankara ve İzmir'e göre ben havasını daha çok seviyorum Belki benim yaşadığım yer ile alakalı olabilir Türkiye'nin en kalabalık şehri nde nasıl bir oksijen bekliyorsunuz Bu da ayrı bir enteresan beklenti o kadar fabrika araç atıklar ki hepsi nefret ettiğim şeyler bunlara çözüm bulunması taraftarıyım çoğu zaman araç yerine bisiklete binen bir insanım İstanbul'un yeşil mi istiyorsanız size Yaşadığım yerin Yarın fotoğraflarını paylaşayım gözlerinizi yeşile boyayın gittiğin bölgelerde deprem toplanma alanları benim çok dikkat çektim yerdir bazı semtlerde var ama çok sıkışık dar semtlerde Evet haklısın Öyle bir sorun varNesinden memnunsun mesela
Dünyanın en kirli havasına sahip metropolü olmasından mı
Ağaca yeşile hasret bırakılmasına mı
Tamamıyla deprem bölgesinde bir yer olmasına rağmen tek bir deprem toplanma alanı bırakılmamış olmasından mı
Denizin dibine kadar gidip tam sahile evler dikildiği için deniz görememenden mi
Bir yerden bir yere gitmenin 5 saati bulmasından mı
Ama ne olsun değil mi yeterki sahilde gençler bira içmesin
Tatlım Öyle bol keseden açmadılar Benim arazim var imar açsalar ben kendi evimi yapardım esimi dedeleri babaneleri anlatiyor eski istanbulu bilmesemde onlar vesilesiyle ogreniyorum su yoktu su diye agliyorlar daha neler nelerMadem bu kadar kalabalık neden azaltma çalışmaları yapacakları yerde her yeri imara açıp gökdelen dikmeye devam ettiler
Öncedende vardı demeyim ben 20 sene öncede İstanbulun durumunu biliyorum
Her sene durum daha kötüye gitti
Ben izmirde yasamiyorun ama cok sık gelip gidiyorum ama bunu demekte size dusmez meselaBeğenmiyorsanız,memnun değilseniz İzmir'de yaşamayabilirsiniz mesela
Guzelim sen yazdiklarimin tamamını okumadan yorum yazıyorsun Ben zaten kendim yapılan hizmeti anlatmıyorum YouTube'a gir şu an İzmir hakkında yapılan sokak röportajları hepsini Tarafsız bir şekilde dinle belediyenin hizmet vermediğini kendi halkı söylüyorYaşamıyor ama hizmetini beğenmiyor tezat değil mi?Gezmeye gittiysede beğenmiyorsa bir daha gitmeyebilir.Israrla İzmir hizmeti dediği için İzmir'de yaşadığını düşündüm.
Yaw arkadasim ic ne icersen ispirto bira kolonya ama ben saglikli yasami tercih eden 2 cocuk annesi bir insanim sen olgun bir kadinsin gercekten uzuldum su gibi cocuklari alkolle sigarayla gorunce Ama siz nedense aradan ayıklamak isteyenler sadece alkolü ele aldınız yorumumda kim ne içerse içsin Zıkkımın kökünü içsin Ben Yakın arkadaşlarıma da söylüyorum Bu da benim tercihim işteHer sene izmir e iki defa gider 1 er hafta kalırım tek başına bir otelde .
Gece gündüz fink atarak geziyorum .
Sahilde biramla balığımı da alıyorum.
Tek başına denizi seyrediyorum.
Kimseye de acımıyorum.
Nerdeyse 4. Murat olmadığı kaldı başımıza
Hepimizin ağzına .içti bari bırak keyif alalım .
Izmır gavur izmir diye bas bas bağıranların boynu altında kalsın .
Izmır iyi ki de var da bazen gidip nefes alabiliyoruz ...
He bir de Trakya var CHP nin kalesi