Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Oyle mi diyorlar hakikaten gercekten bilmiyorum izmirin hozmet gormedigigi izmir halki +disindakilerde biliyor ki kendileri de itiraf ediyorlar
biz çok memnunuz ya tatlım. İzmir çok güzel bir şehir lütfen akp de yandaşlarıda gelmesin kafi

Bu kez Akparti alacak gibi bir his var içimde.

izmir dediğin berbat kokan bir şehir. kim gelecekse gelsin ama şu koku bitsin.
kentlesme desen berbat.
hangi birini düzelteceklerse. pehhhh

Akp li değilim ama İzmir'i Akp alsın isterim. zira çalışmayan chp belediyesinden bıktık.

Yahu artık kim alırsa alsın modundayım yeterki alınmasın modu isteyen doğrusun desin isteyen haksızsın kimseye Cvp vermiycem pazara çıkın Allah aşkına tüm tezgahlar bir arayamı gelmiş sadece pesss...Eğer karşıt görüşsem hepimize beter olsun vatani görevim sadece şunu söylüyorunm .Aynı gemide olmak beni sadece vatan seviyor yapıyor haberiniz olsun.iyi geceler.

Sabahın onunda onbirinde Gencecik su gibi çocukları öyle görünce hakikaten çok üzüldüm abla ya aslında Konu açmak için yazmamıştım Ama gördüm bir şey söyledim uzadı da uzadı
Hepimiz üzülüyoruz kuşum .Halk olarak çözüm bulucaz 16 yıl sonra ok tatlım

Insanlarin akliyla nasil alay edilir? AKPnin en muhim, gundemden dusmeyen icraati bu. Yani bunu ifade icin yaptiklari ve soyledikleri beni benden aliyor..
Izmirli bunlara nasil oy versin?

Resmi yapistirdim. Telden goruyorum pc'den gormuyorum. dosya olarak da ekliyorum.

Son düzenleme:
Ilk defa sen yazdin negatif bisey diger yazan arkadaslar cok memnunuz diyorlar da
baska konu da vardı bununla alakalı . birisi ev arıyordu kiralık izmir de orada çok dile geldi bu.
insanlar yazmak istemiyor artık. yalanmış gibi hemen savunmaya geçiyorlar çullanıyorlar.
ama bu maalesef izmir in acı gerçeği.

izmirde bi koku problemi var malesef, onun çözümü neden bulunamıyor bilmiyorum, bir kaç gece kokudan uykumdan uyandım yazın o derece, ama denizli belediyeciliğini daha çok beğenmeme rağmen yine de zeybekçiye oy vermem sanırım, çünkü gelen kişi partisinin bi suretini de getirmiş olacak. İzmir böyle kalsa hiç değişmese yeter sadece koku bi problemi ve geri dönüşüme önem verilmemesi problemi var. Denizlide çöp poşetleri bedava dağıtılır bi geri dönüşüm bi normal çöp için ve ben denizlide yaşadığım süre boyunca katı bi şekilde geri dönüşüm çöpüne önem verdim, izmirde bu yok yaşadığım yerde en azından, halbuki denizliye göre çoğu insana göre nezih bi yerde oturuyorum
bir de yeşile sanıldığı kadar önem verilmiyor oturduğum yerde tek bir ağaçlı büyük park yok tamamen bina, halbuki ıslah edilip değerlendirilebilecek çok boş yer var popüler yerlerde, mesela denizlide hem insan yapımı hem doğal çok park var nüfusa göre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…