- 16 Haziran 2017
- 237
- 205
- 53
- 33
hakikaten bu söyleme çok gülüyorum yavallahi chp kalesi alamaz arkadasim izmirde hizmet yok birak akp yi hizmet verse chp icim acimayacak giden oya keske hangi Parti gelirse gelsin İzmir'e Hizmet versin diyeceğiniz de Chp'nin Kalesi söylemi Bana çok saçma geliyor
biz çok memnunuz ya tatlım. İzmir çok güzel bir şehir lütfen akp de yandaşlarıda gelmesin kafiOyle mi diyorlar hakikaten gercekten bilmiyorum izmirin hozmet gormedigigi izmir halki +disindakilerde biliyor ki kendileri de itiraf ediyorlar
Senin haddin degil kusum bunu demekbiz çok memnunuz ya tatlım. İzmir çok güzel bir şehir lütfen akp de yandaşlarıda gelmesin kafi
İzmir'de mi yaşıyorsun arkadaşımizmir dediğin berbat kokan bir şehir. kim gelecekse gelsin ama şu koku bitsin.
kentlesme desen berbat.
hangi birini düzelteceklerse. pehhhh
https://m.takvim.com.tr/webtv/video-haber/video/iste-chpnin-izmir-adayi-tunc-soyerin-pkk-destegi
Nasıl böyle birini aday gösterebiliyorlar
Herşey in bir ahlakı etiği olmalı
Hepimiz üzülüyoruz kuşum .Halk olarak çözüm bulucaz 16 yıl sonra ok tatlımSabahın onunda onbirinde Gencecik su gibi çocukları öyle görünce hakikaten çok üzüldüm abla ya aslında Konu açmak için yazmamıştım Ama gördüm bir şey söyledim uzadı da uzadı
evetİzmir'de mi yaşıyorsun arkadaşım
Ilk defa sen yazdin negatif bisey diger yazan arkadaslar cok memnunuz diyorlar da
baska konu da vardı bununla alakalı . birisi ev arıyordu kiralık izmir de orada çok dile geldi bu.Ilk defa sen yazdin negatif bisey diger yazan arkadaslar cok memnunuz diyorlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?