• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Arkadaşlar olay çocukların sigara alkolü diye siniflandirmayalim. Olay başka yere gider. Ben Bursadayim burası bile malesef yanlış yönetiliyor. Alt yapı yok. Osmangazi kent meydanı metro yüzünden karma karışık olmuş durumda. Olaya biraz böyle bakalım :110: yanlış kişiler tarafından yonetiliyoruz.

Puffffff:KK14:bak emoji bile iciyor
Topik basligiiiiii izmirrr
Evet senenin belli zamanlari izmirde yasiyorum ne oldu ben izmir pislik mi dedim:63:
Alkolun olduğu yerler pislik dedin
Bende ozaman bak buralar böyle senin mantığa göre batmış olmalıydı dedim

A habere göre ülke paris zaten
Onların linkini ciddiye almam sen burda yaz dur hayatta akp alamaz İzmiri istersen 180 yaşındaki nineyide oy için götürebilirsin
Okadar saçma şeyler linkini göndermişsin ki belediye işçileri %30zam aldı kim aldı böyle zam
İstanbula neler oluyor güvenlik sorunu var
Digerlerini alirsin belki canım konu İstanbul değil Sen İstanbul'a niye taktın ki topiğin başı İzmir �stanbul konusu aç Orada yazışalım hadi

Digerlerini alirsin belki canım konu İstanbul değil Sen İstanbul'a niye taktın ki topiğin başı İzmir �stanbul konusu aç Orada yazışalım hadi
Hepsi yandaş haber
Dikkate almıyorum
İzmirde türkiyede Tabiki kıyaslanacak başka yerle hemen böyle deyip kurtulamazsın hep birlikte İzmire içiyoruz memnun değilsen Arabistan'a gidebilirsin
Güzel izmir iyiki var

Arkadaşlar olay çocukların sigara alkolü diye siniflandirmayalim. Olay başka yere gider. Ben Bursadayim burası bile malesef yanlış yönetiliyor. Alt yapı yok. Osmangazi kent meydanı metro yüzünden karma karışık olmuş durumda. Olaya biraz böyle bakalım :110: yanlış kişiler tarafından yonetiliyoruz.
Olmazzzz cimbizlayip uzatma faslindayiz tatlim izmire yapilanlari yazin diyorum cıkssss yok anlatin diyorum hava guzel ortam sahane eee belediyeee iyi iste chp de:KK70: Ben Sarıyer'de oturuyorum buranın Belediyesi CHP ve ben belediyenin yaptığı çalışmaları her yerde söylüyorum belediyemiz şöyle kadınlara çocuklara bu şekilde ilgili Hadi onlar da söylesin bir şeyler laf laf laf hayır Çocukları zıkkım içsin anaları babaları düşünmüyorsa bana ne diyeceğim yazıkk hala söylüyorum Sigara ve alkol içiyorlar diyorum Niyeyse alkole çok taktılar bugün içeceğim:KK50::KK53:

Hepsi yandaş haber
Dikkate almıyorum
İzmirde türkiyede Tabiki kıyaslanacak başka yerle hemen böyle deyip kurtulamazsın hep birlikte İzmire içiyoruz memnun değilsen Arabistan'a gidebilirsin
Güzel izmir iyiki var
benim kökenim Türkiye canım sen istersen Avrupa'ya Amerika'ya git çok meraklıysan Bak ben az önce de söyledim benim bulunduğum yer CHP Belediyesi ve Benim buradaki belediye mı Çok güzel çalışıyor her türlü parkları olsun yeşil olanlar olsun çocuk faaliyetleri kadın faaliyetlere Hadi sen de İzmir faaliyetlerini anlatsana bana

Genel olarak soledim bu benim kendi gorusum senide alakadar etmez cnm ben izmir pislik demedim akol olan yerler sende kendi gorusunu söyle tabii ama benim yorumumu değiştirerek değil
İzmirde alkol var parkta herkes içiyor senin mantığa göre orada pislik

benim kökenim Türkiye canım sen istersen Avrupa'ya Amerika'ya git çok meraklıysan Bak ben az önce de söyledim benim bulunduğum yer CHP Belediyesi ve Benim buradaki belediye mı Çok güzel çalışıyor her türlü parkları olsun yeşil olanlar olsun çocuk faaliyetleri kadın faaliyetlere Hadi sen de İzmir faaliyetlerini anlatsana bana
Bizi almıyorlar türkleri yoksa kimse durmaz ve ben türkiyede düye heryerle kıyaslanacak İstanbula heryerle bunu demek istedim
İzmir belediyesi her bayramda engelliye harçlık veriyor örneğin hangi belediye yapıyor sen kötü dedin hizmet yok dedin ne yapmadı sende onu söyle

Bizi almıyorlar türkleri yoksa kimse durmaz ve ben türkiyede düye heryerle kıyaslanacak İstanbula heryerle bunu demek istedim
İzmir belediyesi her bayramda engelliye harçlık veriyor örneğin hangi belediye yapıyor sen kötü dedin hizmet yok dedin ne yapmadı sende onu söyle
Tamam anlat iste bilelim baskaa sariyer belediyeside 5000 cocuga burs veriyo mesela her ay her ogretim yili

Birsey soracagim , en basitinden izmirde icme suyu olayi dogru bir haber miydi? Ki bunu alt yapi olarak algilayalim.

Yok ya bak ya saman için söylüyorum sana 2 belediyede CHP'li hizmetlerini kıyasla yapılan şeyleri kıyasla Hadi yap bunu lütfen biliyorsan anlat biz de bilelim
Sen kötü dedin bir aç bakalım önce
Türkiyede içme suyu içilen yer varmı evden
Bilmiyorum sana kaç para verdiler ama diyorum rte adaylığını koysa İzmiri alamaz buda son sözüm akplilerin farklı bir kafası varkonuşmak zor

Birsey soracagim , en basitinden izmirde icme suyu olayi dogru bir haber miydi? Ki bunu alt yapi olarak algilayalim.
Ya canım Türkiye'nin çoğu yerinde araştırılma yapıyor İzmir'de içilen suya direk lağım karışıyor ya zehir içiyorlar yemin ediyorum ablam ları Ben aradım ve uyardım bunu alakalı bir döküman bulabilirsem burada paylaşmam da sakıncası olmazsa Burada da paylaşırım niye Bununla ilgili bir şey yapılmıyor
O deniz kenarından geçerken o leş kokular Neydi Ben çok iyi hatırlıyorum şu an bile midem bulandı yemin ediyorum

Son düzenleme:
Back