- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Evet gereksiz bilgilerDam üstünde saksağan vur beline kazmayı mesela
Hadi iyisiniz bugün türlü türlü şey öğrendiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gereksiz bilgilerDam üstünde saksağan vur beline kazmayı mesela
Hadi iyisiniz bugün türlü türlü şey öğrendiniz
Bu zamana kadarda karanlik el vardi nerdelerdi peki bence bu sefer karanlik el uzanamadi herkes tepkili ne diyorum cebini dusunen herkes mantikli yaklasir babam olsa oy vermemBen chp li de demedim farkındaysan
Ve ben bu secim usulsuzlugunde asla chp yi suclamiyorum
Yine bir karanlık el var bunun farkında olmamak imkansız
Hatta kılıçdaroğlu o zaman tüm seçimler tekrarlasın gibisinden bisey dedi çok takdir ettim
Çünkü kanıtlanır bi kara organizasyon varsa gereği neyse o yapilmali
Bu duruma neden gelindi sanki muhalefet yapmis da adam cabaliyor duzeltmeye der gibi yazmissiniz:) millet sogan patates almak icin bu devird ekuyruga girmek zorunda kaldi hersey pahali ucuzlamiyor zam yapiliyor onun ustunden indirim oluyor buna seviniyor insanlar cok komik degil mi ust de yazdim saglik sistemi berbat otesi bunlar neden duzelmek yerine daha da berbatlasiyor olumlu pozitif dusunme cabanizi takdir ediyorum ama bu gercekleri gormezden gelmek anlamina gelmemeliAdam belediye çalışanlarına sebzecilik yaptırdı daha napsın ya
Tanzim satış çıkardı
Cubku insanlarla dalga geciyorsunuz biz bile tartismayi beceremiyoruz bunlar neden boyleler diyoruz herseyin bir usulu vardir yazik ulkemin insanlarinaSimdi kendin diyorsun yok b12 diyet diye birde kilosuna laf atmiyom diye. Ben sunu diyecem cehape secmeniyle ugrasilmaz arkadas direk saldiri modundalar. Biri laf atsada isirsak sunlari diyesorularin neydi bilmiyorum bile takip etmedim uzun bi sure tesaduf girdim buraya yine niye girdiysem zaten sayenizde yone banlancam ama onemli degil. Caniniz sagolsun
Canım beni az çok biliyosunBuna rte de dahil artik gitmiyor dedim ya hersey ortada hadi herkes kotu oy calsi vs vs ama dunki maltepe bulusmasi herseyi anlatuyor sorun parti degil cikarlarimiz ve insan olmali akp son cirpinislari ne yazikki
Simdi kendin diyorsun yok b12 diyet diye birde kilosuna laf atmiyom diye. Ben sunu diyecem cehape secmeniyle ugrasilmaz arkadas direk saldiri modundalar. Biri laf atsada isirsak sunlari diyesorularin neydi bilmiyorum bile takip etmedim uzun bi sure tesaduf girdim buraya yine niye girdiysem zaten sayenizde yone banlancam ama onemli degil. Caniniz sagolsun
Cokta hassassiniz : (Cubku insanlarla dalga geciyorsunuz biz bile tartismayi beceremiyoruz bunlar neden boyleler diyoruz herseyin bir usulu vardir yazik ulkemin insanlarina
Iyi de bunda zaten muhalefet de suçlu değil fırsatçılar tarlada 50 kuruşa alıp kat kat para ekliyorlarBu duruma neden gelindi sanki muhalefet yapmis da adam cabaliyor duzeltmeye der gibi yazmissiniz:) millet sogan patates almak icin bu devird ekuyruga girmek zorunda kaldi hersey pahali ucuzlamiyor zam yapiliyor onun ustunden indirim oluyor buna seviniyor insanlar cok komik degil mi ust de yazdim saglik sistemi berbat otesi bunlar neden duzelmek yerine daha da berbatlasiyor olumlu pozitif dusunme cabanizi takdir ediyorum ama bu gercekleri gormezden gelmek anlamina gelmemeli
Niyeki insanlarda isiriyor kimdi eren erdemmiydi mecliste birini isirmisti dimiSoru şu, neden CHP yerine cehape diyorsunuz? Bir açıklaması olmalı.
Diğerlerine de yorumum, ben hiç ban yemedim. Yiyebilirim tabi ki. Durup dururken kimse banlamıyor. Mesela bu mesajda köpek dediğin için banlanma şansın var, uzaklarda aramazsın. Öptüm. Bye.
Niyeki insanlarda isiriyor kimdi eren erdemmiydi mecliste birini isirmisti dimi
Canım sen Türkiye de yasamiyo musunBu zamana kadarda karanlik el vardi nerdelerdi peki bence bu sefer karanlik el uzanamadi herkes tepkili ne diyorum cebini dusunen herkes mantikli yaklasir babam olsa oy vermem
Gec bile kaldin Yap bakalim eren erdemi acikla sende? Insan isirmaz mi? Yoksa eren erdem insan degil mi demek istedin? Kacin bakalim kendi dunyaniZa kendi capinizda at kosturursunuz fena mine guzel karsit gorus yok partiler yok keske gercek hayatta bole olsa dimi engellesen bitse hersey ama uzgunum yok ole bi dunya : (Ben söylediğimi açıklarken arkasında duruyorum. Sen serdar ortaç şarkısı söylüyorsun. İçini döktüğünü bilememişim. Seni de göz ardı ediyorum. Burayı kendi ütopyam yapıcam.
Tamam yazdım yanlislikla yazdim gıcıklığına yazdım .olmadi kabul başka söylemem gereken ne varsa de yazayım.Simdi çözüm sürecinin sona ermesinden sonraki gelismeleri bekliyorum sizden oncesini değilBen sana sayfalarca yazarım hiç sorun değil. Hatta kelime tekrarına bile düşmem.
Ama sen bana önce dün vermediğin cehape cevabını vereceksin.
Seviyeyle alakalı ben de yorum yaptım ama ağzımı bozmadım canimSeviye yorumu yapanların yorumlarına bak iki dakika ağzını bozmadan yorum yapamadılar
Canlı komediler
Peki bunca zamandir firsatcilik yapilmadi neden simdi yapildi diye merak etmez mi insan demek ki birseyler dogru gitmiyor..saglik sistemi hakkinda ne dusunuyorsunuz ben ne kendim ne cocugumi develt hastanesine goturemiyorum asiri kalabalik ve gereken tedaviler zamaninda yapilamiyor mecbur yemek icme paramizdan veriyoruz esim esnaf gitgide kotuye gidiyor hersey eve giren para hersene daha azaliyor nereye kadar boyle devam edecek herseyimizle tukendigimizi gorunce rahat edeceklermiIyi de bunda zaten muhalefet de suçlu değil fırsatçılar tarlada 50 kuruşa alıp kat kat para ekliyorlar
Tanzim de buna bir savaştı hakkıyla yapmazsanız ıssız kalırsınız demek istedi devlet
Kuyruğa gidildi evet çünkü gerçek fiyatlar ordaydı
Şimdi de marketlere dağıtılacak millet oradan alacak
Seviyeden bahsedenlere bah hele baskasina yapinca cok iyi kendilerine gelince ben oynamiyommmSeviyeyle alakalı ben de yorum yaptım ama ağzımı bozmadım canim
Öyle tam 55 sayfa burada hakaret küfür yazmadan yorum yazıldı sen rengini gösterdinSeviyeden bahsedenlere bah hele baskasina yapinca cok iyi kendilerine gelince ben oynamiyommm
Onca sayfa evet sizlerin millete saldirmasiyla istediginiz gibi at kosturmanizla gecti karsiligini buluncada agliyorsunuzInmeyin o zaman seviyeme sayin cok muhterem yuksek seviyelilerÖyle tam 55 sayfa burada hakaret küfür yazmadan yorum yazıldı sen rengini gösterdin
Sizin seviyeniz ancak bu kadar oluyor
Buna oynamama değil seviyeye inmeme denir
Yok canlısı o iş öyle değilOnca sayfa evet sizlerin millete saldirmasiyla istediginiz gibi at kosturmanizla gecti karsiligini buluncada agliyorsunuzInmeyin o zaman seviyeme sayin cok muhterem yuksek seviyeliler