• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İzmir'i hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Nihat Zeybekci

OY: 108 44,6%
  • Tunç Soyer

OY: 134 55,4%

• Ankete Katılan
    242
Sen kötü dedin bir aç bakalım önce
Türkiyede içme suyu içilen yer varmı evden
Bilmiyorum sana kaç para verdiler ama diyorum rte adaylığını koysa İzmiri alamaz buda son sözüm akplilerin farklı bir kafası varkonuşmak zor
Yine Akp/Chp.
Akp yı çıkar aradan, yine chp alsın da hizmet eden biri geçsin başa. Alt yapı sorununu çözebilecek, dik durabilecek biri..
Hâlâ parti gözüyle bakılıyor.
Bursayı batiranda Akp.

Sanırım olaya parti gözüyle bakamıyorum. Siyâset bana göre değil :işsiz:

Yine Akp/Chp.
Akp yı çıkar aradan, yine chp alsın da hizmet eden biri geçsin başa. Alt yapı sorununu çözebilecek, dik durabilecek biri..
Hâlâ parti gözüyle bakılıyor.
Bursayı batiranda Akp.

Sanırım olaya parti gözüyle bakamıyorum. Siyâset bana göre değil :işsiz:
Anlatan yok cevap chp alsinda:KK70:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. evlaefe evlaefe nin yorumlarını ve benim yorumlarımıda bir oku sonra zaten banlarsın.Gerçi ben de banlanacağım.Ama giderken bari diğer arkadaşları evlaefeden bir iki günlüğüne kurtarayım :KK52:
Deniz445,
şimdi girdim siteye, aranızdaki konu nedir bilmiyorum ama eğer polemiğe girdiyseniz "siyaset bölümüne özel" siyasi tartışma serbest, yalnız tartışma sırasında hakaret, aşağılama, üslupsuz sayılabilecek sözler, koyunlar, makarnacılar, vatan hainleri, teröristsever vb sözler sarf edilmişse affı yok banlanıyorsunuz, tatlış bir karşı görüş tartışmasıysa sıkıntı yok banlamıyoruz Hoppa

Anneeeeeeeee Deniz saçımı çekiyor:KK53:

yalnız tartışma bu kıvamda olmasın:KK70:

Deniz445,
şimdi girdim siteye, aranızdaki konu nedir bilmiyorum ama eğer polemiğe girdiyseniz "siyaset bölümüne özel" siyasi tartışma serbest, yalnız tartışma sırasında hakaret, aşağılama, üslupsuz sayılabilecek sözler, koyunlar, makarnacılar, vatan hainleri, teröristsever vb sözler sarf edilmişse affı yok banlanıyorsunuz, tatlış bir karşı görüş tartışmasıysa sıkıntı yok banlamıyoruz Hoppa

yalnız tartışma bu kıvamda olmasın:KK70:
:KK70:sikayete itafen canlandirma yaptim abla

Ablam bunlara hak veriyorum katiliyorum buradaki arkadasla bana yazdi yok sana niye baksin en ozgur sehir vs vs degil abi alkol girla nerede alkol var pislik orda benim dusuncem bu agziyla icene lafim yok.bana ne savunmasi yaparlar onu anlamiyorum ki en coknalkol tuketilen sehir konyaymis buda ayri bir gercek. Benim orada Yazdım 14 15 yaşındaki çocukların Sigara ve alkol içmesi Yani daha çok gençler vücutlarını zehirlenmeleri için ona üzüldüğümü anlatmaya çalıştım olay nerelere geldi hizmet konusuna gelince Benim tamamen tarafsız İzmir hakkında önüme gelen videoları izlemem ile alakalı sokak röportajları İzmir halkının kendi Biz CHP CHP diye bağırıyorlar ama belediye çalışmıyor tamamen tarafsız bilmediğim kanalların videoları simdi burada izmiri niye konusuyoruz ee topik izmirle alakali ankarayi istanbulu niye konusayim acilsin o topiklerde onlarada yazalim ben buraya gelip manisayi mardini yazacak degilim izmir hakkindakileri yazacagim
İstanbul topiği var ama :)) ve İstanbul'da ilkokul çağındaki çocukların alkol, sigara, uyuşturucu oranları da yüksek, yani İzmir'e özgü değil ve bunun belediyecilikle alakası yok, Türkiye'de alkol ve uyuşturucu madde kullanan çocuk sayısında artış var, verilere bakacak olursak da tablo korkunç, bu devleti yönetenlerin el atması gereken bir konu, belediyelerin yapabildiği bağımlılık üzerine seminerler, sempozyumlar düzenlemek, ki burada seminer yapıldı.

İstanbul topiği var ama :)) ve İstanbul'da ilkokul çağındaki çocukların alkol, sigara, uyuşturucu oranları da yüksek, yani İzmir'e özgü değil ve bunun belediyecilikle alakası yok, Türkiye'de alkol ve uyuşturucu madde kullanan çocuk sayısında artış var, verilere bakacak olursak da tablo korkunç, bu devleti yönetenlerin el atması gereken bir konu, belediyelerin yapabildiği bağımlılık üzerine seminerler, sempozyumlar düzenlemek, ki burada seminer yapıldı.
Ya abla konumunu zaten belediye ile alakası yoktu ki
Ben tesadüfe İzmir'e gittiğimde başıma gelen bir şeyi anlattım belediyecilik ayrı konuydu ama ona birleştirdiler

Himm tamam abla anladim izmir kadikoy antalyaydi onu kaptirdilar mersin vardi sanirim.artvinde vardi yillardir oda gitti sanirim. izmire son gitmemde gencligin kendini alkole ve sigaraya vermesi bende buyuk uzuntu yaratti izmirden sogudum resmen
yorumum buydu hatta sana yazmitim sence burada belediyeyle baglanti var mi

Ya abla konumunu zaten belediye ile alakası yoktu ki
Ben tesadüfe İzmir'e gittiğimde başıma gelen bir şeyi anlattım belediyecilik ayrı konuydu ama ona birleştirdiler

yorumum buydu hatta sana yazmitim sence burada belediyeyle baglanti var mi
Belediyecilikle alakası yok tabii ama konuyu sen açmışsın :KK43:

Oyle mi cok tesekkurler elinizde sunabileceginiz ornekler var mi
3 Büyük Kentte, 1 kilometre Metro yapım maliyeti;

- İstanbulda vagon dahil 1 kilometresi; 141 milyon TL
- Ankara'da vagon hariç 1 kilometresi; 90 milyon TL,
- İzmir'de vagon dahil 1 kilometresi; 56 milyon TL'dir.

Soyulmalara doyamadiniz soyulmalara.. Kaynak gostermeyecegim, "metro maliyetleri" diye google'a yazin, 50 tane kaynak bulursunuz.
Izmir belediyesi CHPli, hukumet AKPli. Izmir'de belediyecilik hizmetleri neden zor bir fikir verir herhalde.. Arif olan anlar.

- Teknoloji aynı, kalite aynı, tünel galerisi delme aynı, vagon aynı, elektrifikasyon sistemleri, ray çeliği, istasyon standardı aynı. İzmir Belediyesi'nin 56 milyona mal ettiğini metronun kilometresini, İstanbul Belediyesi 140 milyona mal ediyor. Aradaki büyük fark neden?

- İstanbul'da 4, Ankara'da 3 metro hattı yapımını Ulaştırma Bakanlığı üstlenirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2010 yılı sonunda Ulaştırma Bakanlığı'na yaptığı 'yeni İzmir metro hatlarının yapım işinin Ulaştırma Bakanlığı tarafından üstlenilmesi' başvurusu yanıtsız kalmıştır. Neden?

Belediyesi borcunu odeyen sehir: Izmir. Tum ulke halkinin vergilerini kullanarak degil, kendi belediyesinin gelirleri ile ulastirma yapan sehir: Izmir.. AKP'nin butun baltalamalarina ragmen hem de.. Helal olsun!

Soyulmalara doyamadiniz soyulmalara.. Kaynak gostermeyecegim, "metro maliyetleri" diye google'a yazin, 50 tane kaynak bulursunuz.
Izmir belediyesi CHPli, hukumet AKPli. Izmir'de belediyecilik hizmetleri neden zor bir fikir verir herhalde.. Arif olan anlar.
Istanbul un taşı toprağı altın :KK53: ama sahte altın :olamaz: hepsi bir birinden beter :olamaz: imkanım olsada burayı gösterebilsem(bursa) :olamaz:

On ada örnek verdim Sarıyer Belediyesi de CHP ama gayet güzel çalışmaların ve faaliyetlerini sürdürüyor

Minimum ornek sana mesela birak tuneli vs
Izmir halkina yapilan hizmeti anlat arkadasin biri dedi ki bayramda engellilere bayram harcligi veriyor bende dedim ki sariyer belediyeside 5000 cocuga her ay burs veriyor eee o da chp belediyesi dedim.
Neyse ne diyeyim burada parti adi kullanmiyorum izmir istanbul gibi buyuk sehirlerde sehircilikten planlamadan anlayan kisilerin baskan olmasi taraftariyim

Son düzenleme:
On ada örnek verdim Sarıyer Belediyesi de CHP ama gayet güzel çalışmaların ve faaliyetlerini sürdürüyor

Minimum ornek sana mesela birak tuneli vs
Izmir halkina yapilan hizmeti anlat arkadasin biri dedi ki bayramda engellilere bayram harcligi veriyor bende dedim ki sariyer belediyeside 5000 cocuga her ay burs veriyor eee o da chp belediyesi dedim.
Neyse ne diyeyim burada parti adi kullanmiyorum izmir istanbul gibi buyuk sehirlerde sehircilikten planlamadan anlayan kisilerin baskan olmasi taraftariyim
Sariyer Ilcesi.. Ilce.. Cogu yeri Buyuksehir belediyesine bagli bir ilce.. Istanbul Buyuksehir Belediyesine.. Izmir Buyuksehir Belediyesine degil. Ustelik uvey evlat da degil, gavur da..:KK39:

Sehircilik, planlamacilik Cevre ve Sehircilik Bakanligi, dolayisiyla iktidar ne kadar izin verirse o kadar.. Izin vermediginde civi bile cakamazsiniz. O da 17 yildir AKPnin elinde. Insallah AKP yokolur gider, yerine menfaat gozetmeyen, hizmet icin secilmis Izmire dusman olmayan ve becerikli birileri gelir de Izmir'im daha da guzellesir.

Arkadaşlar merhaba , kulübe bir şey aramak için girdim tesadüfi anketi gördüm sonra yorumlara şöyle bir baktımda iyi niyetli olsalarda aslında bilgisizliğin olduğu bir önyargı gördüm. Tunç Soyer i bu kadar kötü atfetmek ne kadar ilginç ve şaşırtıcı doğrusu buda aslında karşı tarafın ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir bence . Kendisi hali hazırda izmirin seferihisar ilçesinin belediye başkanıdır sokaktan gelmemiştir. Seferihisarı dünyada çok büyük kentlerin içinde olduğu listede birinci yapabilmiş sakinkent ünvanını almasını başarmıştır aynı kurumun yıllarca yöneticiliğini yapmıştır. İleri seviye belediyecilik ve hizmet sunabileceğini düşündüğüm şuan bulunduğu yerde gösterdiği örneklerden çok daha fazlasını yapacağını beklediğimiz bir aday. Bir izmirli olarak heyecanla bekliyoruz. Ama şimdi bu karalama kampanyalarınada şaşırmıyorum hakkında atıp tutulanlar ona ithaf edilenelere şaşırmıyorum çünkü bu hayat pahalılığını biza dayatan , fetöyle kol kola yıllarca bizleri kandırıp ceplerini midelerini doldurup sonra çıkarları çatışıp kavga ettiklerinde aldatıldık diyen şimdiki hükümet kendi hataları konuşulmasın diye gündem yaratmak ve değiştirmek isteyeceklerdir. Asıl oyun budur. Lütfen bu oyuna gelmeyiniz . Açın okuyun araştırın karşınızda tütükaka bir insan yok Tunç Soyer çok kıymetli ve iyi bir adaydır ona bir şans verin derim. Sevgiler:KK52:

Back