isimleri karştırmışımumutsuzlukdan yakinip, Nihat zeybeki umarim kazanir demissiniz!
Kafalar karışık sanki...
pardon ama anlaşılıyor kimi kastediğim o iyi bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
isimleri karştırmışımumutsuzlukdan yakinip, Nihat zeybeki umarim kazanir demissiniz!
Kafalar karışık sanki...
Bunlarda hic utanma yok ha.. Ar damarlari catlamis bunlarin. Tabi hitap ettikleri kesim televizyonda sadece evlilik programlarindaki rezillikleri izleyen, uc gun once bunlarin ne dediginden ne yaptigindan bihaber kesim olunca her attiklari gol oluyor maalesef. Onlarin akliyla alay etmeleri bile sinirimi oynatiyor ya.. o yuzden reisinden tut, ayak takimina kadar hic birini izlemiyorum, dinlemiyorum bile basliklari okuyunca.Her taşın altındanda cehepe çıkıyor nasılsa
Evet evet Oslo da Ankara masaya HDP yi kurmak icin dedemgiller oturdu önceki bi düşün sonra bana yandaş basındaki fotolari pazarla gel.Link dedigim yandaş basını kast etmemistim videolardan bahsetmistim hani sizin Varya Halaylar çektiğiniz Barzaniyle istersen sana onlari atayim Gözün kör ve kulakların sağır olmasi lazim inkar edilir de bu kadar edilmez.Hatta biraz daha aydinlatiyim seni
Bu da Bay Kemal 'in pozları
https://m-sabah-com-tr.cdn.ampproject.org/v/s/m.sabah.com.tr/gundem/2018/12/02/kilicdaroglu-pkk-yandaslariyla-kol-kola/amp?amp_js_v=a2&_gsa=1&usqp=mq331AQCCAE=#aoh=15510753756848&csi=1&referrer=https://www.google.com&_tf=%1$s alanından&share=https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/12/02/kilicdaroglu-pkk-yandaslariyla-kol-kola
Tamam canım sensinEvet evet Oslo da Ankara masaya HDP yi kurmak icin dedemgiller oturdu önceki bi düşün sonra bana yandaş basındaki fotolari pazarla gel.Link dedigim yandaş basını kast etmemistim videolardan bahsetmistim hani sizin Varya Halaylar çektiğiniz Barzaniyle istersen sana onlari atayim Gözün kör ve kulakların sağır olmasi lazim inkar edilir de bu kadar edilmez.
Tamam canım sensin
[/QUOTE
Hebele hübele tabi yersen
Neresi kokuyor mesela çok merak ettim eskiden bayraklı falan kokardı ben 19 20 yaşlarındayken şimdi 38 yaşındayımizmir dediğin berbat kokan bir şehir. kim gelecekse gelsin ama şu koku bitsin.
kentlesme desen berbat.
hangi birini düzelteceklerse. pehhhh
Bunlarda hic utanma yok ha.. Ar damarlari catlamis bunlarin. Tabi hitap ettikleri kesim televizyonda sadece evlilik programlarindaki rezillikleri izleyen, uc gun once bunlarin ne dediginden ne yaptigindan bihaber kesim olunca her attiklari gol oluyor maalesef. Onlarin akliyla alay etmeleri bile sinirimi oynatiyor ya.. o yuzden reisinden tut, ayak takimina kadar hic birini izlemiyorum, dinlemiyorum bile basliklari okuyunca.
Oburu de cikmis sokak sokak cay firlatip sanki belediye baskan adayiymis gibi oy istiyor milletten. Yok Chp teroristmis, yok uzaya gidiceklermis de Chp engelliyormus.. Akillara zarar.. Ayip yav.. Bir de citayi cennete kadar yukselttiler, sanirsin muhtarlar toplantisina Allahi da davet edip onla da anlasma yapmislar. Islamda artik hic birseye, sirk kosmaya filan gunah kalmadi herhal.. En buyuk musluman olmak icin hersey mubah. Ama bunlarin gunah isleme ozgurlugu vardi sahi, oyle diyorlardi di mi.. Nasilsa cennet bunlara garanti, isle isleyebildigin kadar..
Koku meselesini ben de anlamadım, İzmir'li değilim, birçok yerini de bilmiyorum o yüzden şurası şöyle burası böyle diyemem, şehirlerarası yolculuklarım sırasında geçtiğim yol güzergahlarında koku almadım hiç, ki burnum kokuya duyarlıdır:))) tek gezebildiğim yeri Alsancak, orasını da karış karış gezebildim diyemem lakin sahildeki büyük Atatürk heykelinin olduğu yere bayıldım, bisiklet yolu, gençlerin oturduğu park alanı ve çarşısındaki cafeler, gümüş dükkanları ve butikler çok hoşuma gitti koku yoktu, he bir tek şehirlerarası güzergahımızda bir sefer rotamızı Aliağa tarafına kırmıştık, sanayi bölgesine yakın yerden geçtiğimiz için havası pusluydu ama aynı puslu hava yine sanayi bölgesi olan Gebze Dilovası'nda da var, mesela Mordoğan'a gitmek isterim, siteden fotoğrafçı bir arkadaşımız Mordoğan'ın bir fotoğraflarını çekmişti, akvaryum gibi denizine aşık olmuştum, sonra Eski Foça ve Seferihisar, Efes merak ettiğim yerler arasında.Neresi kokuyor mesela çok merak ettim eskiden bayraklı falan kokardı ben 19 20 yaşlarındayken şimdi 38 yaşındayım
Karataşda oturuyor sayılırım denize karşı her gün yürüyüşe çıkıyorum bisiklete biniyorum ama koku falan duymuyorum
Bide izmir de yaşayan biz hep yaşamayanlar belediye çalışmıyor diyor gelin yürüdüğümüz sahile bi bakın ama dibiniz düşmesin ha sonra sakın
Ya zaten hep yaşamayanların İzmir hakkında bilgisi var denize karşı oturuyorum ki koku hassasiyetin takıntı boyutunda öyle birşey yok sadece bazen yazın çok aşırı sıcak olduğunda geceleri çok nadir rutubet kokusu gibi bir koku oluyor gündüz olunca geçiyor oda çok nadir aliağa zaten izmirin dışı sayılırKoku meselesini ben de anlamadım, İzmir'li değilim, birçok yerini de bilmiyorum o yüzden şurası şöyle burası böyle diyemem, şehirlerarası yolculuklarım sırasında geçtiğim yol güzergahlarında koku almadım hiç, ki burnum kokuya duyarlıdır:))) tek gezebildiğim yeri Alsancak, orasını da karış karış gezebildim diyemem lakin sahildeki büyük Atatürk heykelinin olduğu yere bayıldım, bisiklet yolu, gençlerin oturduğu park alanı ve çarşısındaki cafeler, gümüş dükkanları ve butikler çok hoşuma gitti koku yoktu, he bir tek şehirlerarası güzergahımızda bir sefer rotamızı Aliağa tarafına kırmıştık, sanayi bölgesine yakın yerden geçtiğimiz için havası pusluydu ama aynı puslu hava yine sanayi bölgesi olan Gebze Dilovası'nda da var, mesela Mordoğan'a gitmek isterim, siteden fotoğrafçı bir arkadaşımız Mordoğan'ın bir fotoğraflarını çekmişti, akvaryum gibi denizine aşık olmuştum, sonra Eski Foça ve Seferihisar, Efes merak ettiğim yerler arasında.
Ama mesela ben bir İstanbul'lu olarak İstanbul'u eleştirebilirim, ki parti gözetmiyorum, hatta hepsinden sıtkım sıyrıldı, keşke yepyeni partiler yepyeni siyasi yüzler görsem, artık tüm siyasetçiler kendilerini emekli etse de gençlere sıra gelse, hatta bir de serzenişim var hepsine, ne hikmetse erkek adaylar çoğunlukta, kadınlara şöyle önem veriyoruz, böyle seviyoruz deyip doğru dürüst kadın aday çıkarmamalarını anlamam mümkün değil, siyaset erkeklerin dünyası haline geldi, kadın Cumhurbaşkanı, kadın bakanlar, kadın belediye başkanları olsun, hiç olmazsa kadının elinin değdiği her yerde biraz nezaket biraz incelik olur.
İstanbul dedim, hepsi diğerinin kazandığı il ve ilçelere laf atıyor, yahu CHP'nin de çalışmadığı ilçeler vardır ama AKP'nin de en az 3 seçimdir kazandığı ilçelerin bazılarında tek bir çalışma yok, İstanbul'da öyle ilçeler var ki köhne viran, gelenler sadece kaldırım ve yol çalışması yaptı, biri kaldırım yapıp gidiyor, onun yerine gelen o kaldırımları söküp yerine yeni kaldırım döşetiyor, 15 yıldır imar bekleyen vatandaş için tek adım atılmadı, çoğu ilkokul yenileme çalışması sebebiyle yıllardır kapalı olduğundan, çocuklar prefabriklerde 40 ila 60 kişilik sınıflarda ders görüyor, en son kar yağdığında çoğu ilçede yollar açıkken İETT otobüslerinin seferlerinin iptal edildiği ilçeler var.
Ben şahsen hepsinden sıkıldım, hiçbir partiyi görmek istemiyorum, tek yaptıkları birbirlerini kötüleyip kavga etmek, halka kavga değil icraat gerek, kaldı ki 47 yaşına geldim, 18 yaşından beri seçmen olduğumu düşünürsek bunca yıldır ben böyle hakaretli, kavgalı bir siyaset görmemiştim onu da görüyorum sayelerinde, üzüldüğüm nokta eskiden biz yani halk siyasetçi bunlar der geçerdik, şimdi babamızı savunmadığımız kadar savunuyoruz, bir de üstüne süper ayrıştık muhteşem oldu, aferin bize.
Rutubet kokusu İstanbul'un sahile yakın ilçelerinde de var, hatta direkt evlerde rutubet var :))Ya zaten hep yaşamayanların İzmir hakkında bilgisi var denize karşı oturuyorum ki koku hassasiyetin takıntı boyutunda öyle birşey yok sadece bazen yazın çok aşırı sıcak olduğunda geceleri çok nadir rutubet kokusu gibi bir koku oluyor gündüz olunca geçiyor oda çok nadir aliağa zaten izmirin dışı sayılır
Ya zaten hep yaşamayanların İzmir hakkında bilgisi var denize karşı oturuyorum ki koku hassasiyetin takıntı boyutunda öyle birşey yok sadece bazen yazın çok aşırı sıcak olduğunda geceleri çok nadir rutubet kokusu gibi bir koku oluyor gündüz olunca geçiyor oda çok nadir aliağa zaten izmirin dışı sayılır
Halil rıfatpaşa caddesindeyim apla hem üçyola hem konağa çok yakınım sahil bana 5 dakika yürüyerek balkona çıkınca kokan (güya) denizi görüyorumHangi semttesin bibican.
Ay ben o kokan denizi bir özledim, bir özledim yeminle burnunda tüyüyor.Halil rıfatpaşa caddesindeyim apla hem üçyola hem konağa çok yakınım sahil bana 5 dakika yürüyerek balkona çıkınca kokan (güya) denizi görüyorum
İnş. Gelmezler amin geçen bir adam (söz gelimi ) otobuste bağırıyordu bucadan buraya 1,5 saate gelemedik of puf istanbul fatihten geliyormuş trafik yokmuş az daha dicektim fatihten geldiğin belli oluyor böyle öküz gibi otobüsün ortasında bağıran senden başkası yok diye sanarsın yarım saatlik yolu 5 saate onlar gitmiyor içinde yaşamasan komik ülke aslındaAy ben o kokan denizi bir özledim, bir özledim yeminle burnunda tüyüyor.
Bu arada heee İzmir’in denizi çok feciii kokuyor, sakın İzmir’e gelmeyin!
Halil rıfatpaşa caddesindeyim apla hem üçyola hem konağa çok yakınım sahil bana 5 dakika yürüyerek balkona çıkınca kokan (güya) denizi görüyorum
İnş. Gelmezler amin geçen bir adam (söz gelimi ) otobuste bağırıyordu bucadan buraya 1,5 saate gelemedik of puf istanbul fatihten geliyormuş trafik yokmuş az daha dicektim fatihten geldiğin belli oluyor böyle öküz gibi otobüsün ortasında bağıran senden başkası yok diye sanarsın yarım saatlik yolu 5 saate onlar gitmiyor içinde yaşamasan komik ülke aslında