Sen şimdi particilik ile alakalı konuşuyorsun kıyaslama yap şimdi hadi anlat bilelim Ben niye anlatayım benim İzmir Belediyesi ile alakalı buldum haberleri paylaştımSende söyle izmirde hizmet yok dedin ya ne yapmadı konumuz Sarıyer belediyesi değil
Sen kötü dedin bir aç bakalım önce
Türkiyede içme suyu içilen yer varmı evden
Bilmiyorum sana kaç para verdiler ama diyorum rte adaylığını koysa İzmiri alamaz
Netten takip etmeye devam et yandaş haberkerdenSen şimdi particilik ile alakalı konuşuyorsun kıyaslama yap şimdi hadi anlat bilelim Ben niye anlatayım benim İzmir Belediyesi ile alakalı buldum haberleri paylaştım
Sadece senin ilgini onlar çektiyse sen onları takip et orada başka haber ajansları da var kamu haber var Aydınlık varNetten takip etmeye devam et yandaş haberkerden
Yine Akp/Chp.Sen kötü dedin bir aç bakalım önce
Bilmiyorum sana kaç para verdiler ama diyorum rte adaylığını koysa İzmiri alamaz buda son sözüm akplilerin farklı bir kafası varkonuşmak zor
Sen kötü dedin bir aç bakalım önce
Bilmiyorum sana kaç para verdiler ama diyorum rte adaylığını koysa İzmiri alamaz buda son sözüm akplilerin farklı bir kafası varkonuşmak zor
Anlatan yok cevap chp alsindaYine Akp/Chp.
Akp yı çıkar aradan, yine chp alsın da hizmet eden biri geçsin başa. Alt yapı sorununu çözebilecek, dik durabilecek biri..
Hâlâ parti gözüyle bakılıyor.
Bursayı batiranda Akp.
Sanırım olaya parti gözüyle bakamıyorum. Siyâset bana göre değil
Deniz445,
Anneeeeeeeee Deniz saçımı çekiyor
Deniz445,
şimdi girdim siteye, aranızdaki konu nedir bilmiyorum ama eğer polemiğe girdiyseniz "siyaset bölümüne özel" siyasi tartışma serbest, yalnız tartışma sırasında hakaret, aşağılama, üslupsuz sayılabilecek sözler, koyunlar, makarnacılar, vatan hainleri, teröristsever vb sözler sarf edilmişse affı yok banlanıyorsunuz, tatlış bir karşı görüş tartışmasıysa sıkıntı yok banlamıyoruz
yalnız tartışma bu kıvamda olmasın
İstanbul topiği var ama :)) ve İstanbul'da ilkokul çağındaki çocukların alkol, sigara, uyuşturucu oranları da yüksek, yani İzmir'e özgü değil ve bunun belediyecilikle alakası yok, Türkiye'de alkol ve uyuşturucu madde kullanan çocuk sayısında artış var, verilere bakacak olursak da tablo korkunç, bu devleti yönetenlerin el atması gereken bir konu, belediyelerin yapabildiği bağımlılık üzerine seminerler, sempozyumlar düzenlemek, ki burada seminer yapıldı.Ablam bunlara hak veriyorum katiliyorum buradaki arkadasla bana yazdi yok sana niye baksin en ozgur sehir vs vs degil abi alkol girla nerede alkol var pislik orda benim dusuncem bu agziyla icene lafim yok.bana ne savunmasi yaparlar onu anlamiyorum ki en coknalkol tuketilen sehir konyaymis buda ayri bir gercek. Benim orada Yazdım 14 15 yaşındaki çocukların Sigara ve alkol içmesi Yani daha çok gençler vücutlarını zehirlenmeleri için ona üzüldüğümü anlatmaya çalıştım olay nerelere geldi hizmet konusuna gelince Benim tamamen tarafsız İzmir hakkında önüme gelen videoları izlemem ile alakalı sokak röportajları İzmir halkının kendi Biz CHP CHP diye bağırıyorlar ama belediye çalışmıyor tamamen tarafsız bilmediğim kanalların videoları simdi burada izmiri niye konusuyoruz ee topik izmirle alakali ankarayi istanbulu niye konusayim acilsin o topiklerde onlarada yazalim ben buraya gelip manisayi mardini yazacak degilim izmir hakkindakileri yazacagim
Ya abla konumunu zaten belediye ile alakası yoktu kiİstanbul topiği var ama :)) ve İstanbul'da ilkokul çağındaki çocukların alkol, sigara, uyuşturucu oranları da yüksek, yani İzmir'e özgü değil ve bunun belediyecilikle alakası yok, Türkiye'de alkol ve uyuşturucu madde kullanan çocuk sayısında artış var, verilere bakacak olursak da tablo korkunç, bu devleti yönetenlerin el atması gereken bir konu, belediyelerin yapabildiği bağımlılık üzerine seminerler, sempozyumlar düzenlemek, ki burada seminer yapıldı.
yorumum buydu hatta sana yazmitim sence burada belediyeyle baglanti var miHimm tamam abla anladim izmir kadikoy antalyaydi onu kaptirdilar mersin vardi sanirim.artvinde vardi yillardir oda gitti sanirim. izmire son gitmemde gencligin kendini alkole ve sigaraya vermesi bende buyuk uzuntu yaratti izmirden sogudum resmen
Belediyecilikle alakası yok tabii ama konuyu sen açmışsınYa abla konumunu zaten belediye ile alakası yoktu ki
Ben tesadüfe İzmir'e gittiğimde başıma gelen bir şeyi anlattım belediyecilik ayrı konuydu ama ona birleştirdiler
yorumum buydu hatta sana yazmitim sence burada belediyeyle baglanti var mi
Sabahın onunda onbirinde Gencecik su gibi çocukları öyle görünce hakikaten çok üzüldüm abla ya aslında Konu açmak için yazmamıştım Ama gördüm bir şey söyledim uzadı da uzadıBelediyecilikle alakası yok tabii ama konuyu sen açmışsın
3 Büyük Kentte, 1 kilometre Metro yapım maliyeti;Oyle mi cok tesekkurler elinizde sunabileceginiz ornekler var mi
Istanbul un taşı toprağı altın3 Büyük Kentte, 1 kilometre Metro yapım maliyeti;
- İstanbulda vagon dahil 1 kilometresi; 141 milyon TL
- Ankara'da vagon hariç 1 kilometresi; 90 milyon TL,
- İzmir'de vagon dahil 1 kilometresi; 56 milyon TL'dir.
Soyulmalara doyamadiniz soyulmalara.. Kaynak gostermeyecegim, "metro maliyetleri" diye google'a yazin, 50 tane kaynak bulursunuz.
Izmir belediyesi CHPli, hukumet AKPli. Izmir'de belediyecilik hizmetleri neden zor bir fikir verir herhalde.. Arif olan anlar.
On ada örnek verdim Sarıyer Belediyesi de CHP ama gayet güzel çalışmaların ve faaliyetlerini sürdürüyor3 Büyük Kentte, 1 kilometre Metro yapım maliyeti;
- İstanbulda vagon dahil 1 kilometresi; 141 milyon TL
- Ankara'da vagon hariç 1 kilometresi; 90 milyon TL,
- İzmir'de vagon dahil 1 kilometresi; 56 milyon TL'dir.
Soyulmalara doyamadiniz soyulmalara.. Kaynak gostermeyecegim, "metro maliyetleri" diye google'a yazin, 50 tane kaynak bulursunuz.
Izmir belediyesi CHPli, hukumet AKPli. Izmir'de belediyecilik hizmetleri neden zor bir fikir verir herhalde.. Arif olan anlar.
Sariyer Ilcesi.. Ilce.. Cogu yeri Buyuksehir belediyesine bagli bir ilce.. Istanbul Buyuksehir Belediyesine.. Izmir Buyuksehir Belediyesine degil. Ustelik uvey evlat da degil, gavur da..On ada örnek verdim Sarıyer Belediyesi de CHP ama gayet güzel çalışmaların ve faaliyetlerini sürdürüyor
Minimum ornek sana mesela birak tuneli vs
Izmir halkina yapilan hizmeti anlat arkadasin biri dedi ki bayramda engellilere bayram harcligi veriyor bende dedim ki sariyer belediyeside 5000 cocuga her ay burs veriyor eee o da chp belediyesi dedim.
Neyse ne diyeyim burada parti adi kullanmiyorum izmir istanbul gibi buyuk sehirlerde sehircilikten planlamadan anlayan kisilerin baskan olmasi taraftariyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?