Kızlar tünaydın
.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye
. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor
Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .