Sizce iyi mi yapmışım kızlar?

30 yasinda adamin muhabbetlerine bak 🤦 bir de apart ne alaka ,koca adamin evi yok mu?
Ha sizin sehrinize gelince apart tutmus. 30 yasinda adam ,oncesinde bir hediye, guzel bir mekan aksam yemegi, luks bir otel vs de yok. Ucuza getirecek bir de. Hem fakir hem seyi buyuk 😑Tabi 6 kizi ayni anda idare etmek pahali olurdu.

Heh tam olarak öyle . Bir de evlilik diyor . Sen evlenilecek kızsın diyor . Hem meslektaşız diyor 🙄
Ha sizin sehrinize gelince apart tutmus. 30 yasinda adam ,oncesinde bir hediye, guzel bir mekan aksam yemegi, luks bir otel vs de yok. Ucuza getirecek bir de. Hem fakir hem seyi buyuk 😑Tabi 6 kizi ayni anda idare etmek pahali olurdu.

İşte kandıramadı.Benim babam yok diyor.Bu kadar şey yaptıktan sonra istemem .Annesş yalvarıyor bu sahte hesaptan yaşıyor .
Tabi yaa Tck'da acik hukum var, yetimlerin santaj yapabilme hakki saklidir diye(!) bilmiyor muydunuz? Arastirmanizi oneririm.

Adam sizi kandirmamis, yetim haklarini bilmediginizden şeetmissiniz siz.

Ayr
Yahu o yüzden değil .Cocuk bana vicdansız diyor .Ben doğruları söylüyorum sen inanmıyorsun diyor .Annesi babası üzerine yemin ediyor 😞

Hiç bir şey yapmasa bile anne, baba üzerine yemin ettiği için görüşmemelisiniz. Kısaca yemin eden adamlar kırmızı bayraktır.

Sana yapmam öyle diyor sen farklısın o kahpe hafif meşrep diyor 😞

Eeee seni de aparta davet etmiş senin o kızdan ne farkın var? Apartlar evlilik dışı ve gizli saklı ilişkiler için kullanılıyor, o kıza bakışıyla sana bakışı tamamen aynı tek fark o kızı razı etmiş seni edememiş. Seni de 'hafif' görmeseydi aparat maparta davet etmezdi ... Sen evet deseydin senin de görüntülerini çekecekti. Adam hem sapık hem suç işliyor. Diğer kız acilen savcılığa başvursun bence. O adamın da sizi nasıl gördüğü hiç önemli değil , önemli olan kendisini bir şerefsiz olması. Boşverin şimdi onu dedi bunu yaptı siz ikiniz ne yapacaksınız, bu adamın böyle şerefsizliklerine devam etmesine izin mi vericeksiniz?? Oturun güzelce bir plan yapın dersini verin.

Eeee seni de aparta davet etmiş senin o kızdan ne farkın var? Apartlar evlilik dışı ve gizli saklı ilişkiler için kullanılıyor, o kıza bakışıyla sana bakışı tamamen aynı tek fark o kızı razı etmiş seni edememiş. Seni de 'hafif' görmeseydi aparat maparta davet etmezdi ... Sen evet deseydin senin de görüntülerini çekecekti. Adam hem sapık hem suç işliyor. Diğer kız acilen savcılığa başvursun bence. O adamın da sizi nasıl gördüğü hiç önemli değil , önemli olan kendisini bir şerefsiz olması. Boşverin şimdi onu dedi bunu yaptı siz ikiniz ne yapacaksınız, bu adamın böyle şerefsizliklerine devam etmesine izin mi vericeksiniz?? Oturun güzelce bir plan yapın dersini verin.
Biz de onu yapacağız ama eğer olursa ceza almazsa neler yapar bize ?

Biz de onu yapacağız ama eğer olursa ceza almazsa neler yapar bize ?

Ne yapabilir ki en fazla?? Şerefsiz olan kendisi, rezil edecek taraf da sizsiniz, korkması gereken o. Rezilliğe kalkışırsa diye planınız olsun. Her şeyi yaparsınız. Alırsınız savcı tutanağını verirsiniz işyerine, ailesine, arkadaşlarına sapık bu kgörüntü çekip yayıyor dersiniz. En kötü ihtimalle yok mu şöyle koçyiğit bir akrabanız kenarda sıkıştırır ağzını burnunu kırar güzelce. Neye siniyorsunuz diş göstericeksiniz.

Offff o yüzden demiyorum.Cocuk bana vicdan yaptırmaya çalışıyor. Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor
Aklin aliyor mu intihar edecegini! Dünya zevklerine bu kadar düşkün bir adamin hayatina son verecegini🤣 kaldigi yerden devam edecek. Sen de kurtuldum diye şükür namazı kıl ; o kız delisi pislikten.

İntihar edeceğini söylüyor vicdanım sızlıyor.
Etsin dünya bi pislikten daha kurtulur. Eski kıza fotolarını çekip şantaj yapmış diyosun, başına gelse öyle bi durum yanlış mı yapıyorum acaba der miydin acaba.
Allahın sevdiği kuluymuşsun, engelle her yerden seni rahatsız ederse de şikayet ederim seni de geç.

X