belamı buldum sanırım

Ayyyy okurken bile fenalık geldi ne sabır varmış sende :1:
Neyse ki kurtulmuşsun
anladığım kadarıyla tekrar seni kandırmasına izin vermiceksin :129:

Sen yine iyisin sevgiline para yedirmişsin ben gittim arkadaşımın sevgilisine yedirdim:) Onlar buluşurken gören olursa diye arkadaşım benide yanında istiyordu. Ben de gidiyordum ama nedense cafede hesabı hep ben ödüyordum:).Para yok diye acındırıyolardı bende safımdı zaten. Bigün ben lavaboya gittim çantamı arkadaşıma bıraktım. Geri döndüğümde çantam sevgilisinin elindeydi. İçinden para alıp hesabı ödedim dedi. Şok oldum arkadaşımda sırıta sırıta bana bakıyor. O gün son oldu bi daha da gitmedim.
Ben böyle erkek başka yoktur diyodum ama demek ki varmış:)

eeee yuhhhh yani :53:

Ne bu y'a Boyle erkekmi olurmus resmen kadin parasi yiyoo...
Sende vere vere adami alistirdin be guzelim hadi bi verdin iki verdin tamamda niye devam etin?
Alismis kudurmustan beter derler...orneginide gorduk Allah yardimcin olsun...

Sen yine iyisin sevgiline para yedirmişsin ben gittim arkadaşımın sevgilisine yedirdim:) Onlar buluşurken gören olursa diye arkadaşım benide yanında istiyordu. Ben de gidiyordum ama nedense cafede hesabı hep ben ödüyordum:).Para yok diye acındırıyolardı bende safımdı zaten. Bigün ben lavaboya gittim çantamı arkadaşıma bıraktım. Geri döndüğümde çantam sevgilisinin elindeydi. İçinden para alıp hesabı ödedim dedi. Şok oldum arkadaşımda sırıta sırıta bana bakıyor. O gün son oldu bi daha da gitmedim.
Ben böyle erkek başka yoktur diyodum ama demek ki varmış:)

sedefe yorum yapacaktım senin ki daha da vahimmiş çok ilginç bu tipleri nasıl buluyorsunuz özel bir çaba harcamak lazım galiba arkadaşına da pes diyorum....

hakkaten çok sinir bozucu bir durum bir de beni bir kere bile öpmedi demişsiniz ya acaba cinsel tercihi farklı mı zira hesap ödetmeler falan kendini kadın seni erkek yerine koymuş :36:

böyle cikarci kadin kiz parasi yigen erkeklerden nefret ediyorum :20:
böyleleri evlenincede evde oturur esini calistirip parasini yer aman uzak durun

kendini affettirmek için hediye alıyor sende bana alacan diyor bu nasıl bi insan anlamadım bedava mezar bulsa girecek adam o derece yani arkadaşında dediği gibi bencede para yedirecek yaşlı bi kadın bulsun kendine..

Seni zayif olarak gorms besbelli. İrtibatini kopar numarani degistir. Basina bela olur kotu seyler olyr. Bu seni tehdit erderse sasma..

Back