- 15 Temmuz 2021
- 455
- 133
- 24
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Engelli zaten kaldırmayacağım .Ben senin abin öldüğünde yanında oldum diyorKoşarak uzaklaş, arkana bile bakma. Boşver engelle istediği kadar yazsın çizsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Engelli zaten kaldırmayacağım .Ben senin abin öldüğünde yanında oldum diyorKoşarak uzaklaş, arkana bile bakma. Boşver engelle istediği kadar yazsın çizsin.
Gitsin intihar etsin o zaman, dünyanın bu tip pisliklerden bir şekilde arınması lazım.Kızlar tünaydın .Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye . Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .
Yaptığı iyiliği kafama kalması zoruma gidiyorGitsin intihar etsin o zaman, dünyanın bu tip pisliklerden bir şekilde arınması lazım.
Tereddütlük bir durum yok, bas engeli gitsin. Manyak belli ki
Hâlâ neden muhattapsin ? Şu kendi yazdigin satirlari bir daha oku bakalım !Kızlar tünaydın .Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye . Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .Son olarak e postasını gösterdi sahte hesaba dair bildirim yok ama hesap aynı e postada
İntihar edeceğini söylüyor vicdanım sızlıyor.
Saf olsam kanardım .Yahu kzıım ne safsın sömürü yapıyor. İntihar edecek adam görüntü çekip şantaj yapar mı?? Bariz sapık ve hasta bir tip. Gitsin etsin en temizi diğer kız da kurtulur.
Haklısın Bi tek snapten ulaşabiliyor .Ona da cevap vermıyorumHâlâ neden muhattapsin ? Şu kendi yazdigin satirlari bir daha oku bakalım !
Snap ne ya ? Kaç yaşında kadinsiniz silip engelleyin.Haklısın Bi tek snapten ulaşabiliyor .Ona da cevap vermıyorum
Hepsi seninle yatabilmek içindi, iyilik değildi ki, çıkar ilişkisi. Şimdi de kullanıyor işte, iyi insan hareketi mi bu? Vicdanlık bir şey yok ki. Kaz beklediği yere tavuk vermiş sadeceYaptığı iyiliği kafama kalması zoruma gidiyor
yeğenimle fotoğraf çekiliyoruz . Engelli zaten ama engeli kaldır diyor .İçim almıyor samimi olduğuna inanmıyorumSnap ne ya ? Kaç yaşında kadinsiniz silip engelleyin.
Sen bilirsin ama bu gidişle sen o engeli kaldirirsin. Aldatan kocasını birakamayan kadınların bahanesi çocuk oluyor ya sen de yigenini bahane ediyorsun. Seni kırmak için demiyorum yanlış anlama ama bu adam seni kandırır.yeğenimle fotoğraf çekiliyoruz . Engelli zaten ama engeli kaldır diyor .İçim almıyor samimi olduğuna inanmıyorum
Yo Kandırsa başta kandırırdı .Yok engeli kaldırmayacağım ama niye suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?Sen bilirsin ama bu gidişle sen o engeli kaldirirsin. Aldatan kocasını birakamayan kadınların bahanesi çocuk oluyor ya sen de yigenini bahane ediyorsun. Seni kırmak için demiyorum yanlış anlama ama bu adam seni kandırır.
Pislik.Yo Kandırsa başta kandırırdı .Yok engeli kaldırmayacağım ama niye suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?
Şerefsiz çünkü hiç mi rast gelmedin böylesine. Çok var bu modeldenYo Kandırsa başta kandırırdı .Yok engeli kaldırmayacağım ama niye suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?
Etsin, kendi kararidir,sizi ilgilendirmezİntihar edeceğini söylüyor vicdanım sızlıyor.
Valla ilk kez rast geldim umarım son olurŞerefsiz çünkü hiç mi rast gelmedin böylesine. Çok var bu modelden
Aypıl geç ablacım ne çabalamışsın. Ugraştığına değmezKızlar tünaydın .Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye . Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .Son olarak e postasını gösterdi sahte hesaba dair bildirim yok ama hesap aynı e postada Neden suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?30 yaşında yani .Bir de Allah kitap üzerine yemin ediyor.
Çok haklısın çok çok teşekkür ederimAypıl geç ablacım ne çabalamışsın. Ugraştığına değmez
30 yasinda adamin muhabbetlerine bak bir de apart ne alaka ,koca adamin evi yok mu?Afedersiniz bir de arkadan bişey olmaz dedi köpek