Sizce iyi mi yapmışım kızlar?

Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor 🙄Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .
Gitsin intihar etsin o zaman, dünyanın bu tip pisliklerden bir şekilde arınması lazım.

Tereddütlük bir durum yok, bas engeli gitsin. Manyak belli ki

Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor 🙄Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .Son olarak e postasını gösterdi sahte hesaba dair bildirim yok ama hesap aynı e postada 🙄
Hâlâ neden muhattapsin ? Şu kendi yazdigin satirlari bir daha oku bakalım !

yeğenimle fotoğraf çekiliyoruz 🥹. Engelli zaten ama engeli kaldır diyor .İçim almıyor samimi olduğuna inanmıyorum
Sen bilirsin ama bu gidişle sen o engeli kaldirirsin. Aldatan kocasını birakamayan kadınların bahanesi çocuk oluyor ya sen de yigenini bahane ediyorsun. Seni kırmak için demiyorum yanlış anlama ama bu adam seni kandırır.

Sen bilirsin ama bu gidişle sen o engeli kaldirirsin. Aldatan kocasını birakamayan kadınların bahanesi çocuk oluyor ya sen de yigenini bahane ediyorsun. Seni kırmak için demiyorum yanlış anlama ama bu adam seni kandırır.
Yo Kandırsa başta kandırırdı .Yok engeli kaldırmayacağım ama niye suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?

Kızlar tünaydın 🌸.Bir süredlr eski bir arkadaşımla sevgiliyim .Birgün sosyal medyama bir kız mesaj attı . Artık onunla aramızda birşey yok diye.Sonra öğrendim ki aynı anda o kızla da sevgiliymiş ve benimle ciddileşince kızla ayrılmış .Biz de kızla mecbur iş birliği yaptık.Hem kıza beni kötüledi bana da kızı kötüledi . En son sahte hesaptan kıza takip atmış .Biz de başka sahte hesaptan o sahte hesaba yazdık .Kendi hesabının e postasıyla sahte hesabın e postası aynı .Ona rağmen benim sahte hesabım yok diyor .Benim e postam değil diyor ama aynı e posta . Ben yeni ayrıldım ama engeli kaldır diyor .Sonra da inceldiği yerden kopsun diyor.Ve o kızı da 6 kızla daha aldatmış .30 yaşında bir adam bunları nasıl yapar yahu? Bir de meslektaşız .Artı şehrime geldiğinde apart tuttu .Beni Aparta çağırdı .İlişki teklifinde bulundu.Zaten evleceğiz diye 😡. Ben kabul etmeyince suçlu çıkardı beni . Eski sevgilisine de aynı şeyi yapıp kızın özel fotoğraflarıyla sabtaj yapmış.Kızlar ben çok üzülüyorum . Dogru mu yapmışım derken ayrılmakta ve Aparta gitmemek de doğru yaptığımı düşünüyorum. Ama vicdan yaptırıyor 🙄Ölmüş babasını katıyor .İntihar edeceğim diyor .Son olarak e postasını gösterdi sahte hesaba dair bildirim yok ama hesap aynı e postada 🙄 Neden suçlu olduğunu bile bile kendini aklamaya çalışıyor?30 yaşında yani .Bir de Allah kitap üzerine yemin ediyor.
Aypıl geç ablacım ne çabalamışsın. Ugraştığına değmez

Saf misiniz yahu?
Baskasinin uygunsuz goruntulerini cekip santaz yapan birine babasi oldu diye nasil vicdan yapilir?
Her babasi olene verelim o zaman biz. Ayrica Turkiyede her sevisemeyen erkek intihar etseydi, erkek kalmazdi.
Insan ciddi dusundugu kisiyi istemedigi bir seye zorlamaya calismaz, arkadan yapalim gibi bir teklifte de bulunmaz, aparta da cagirmaz.
Her senin icin olurum biterim diyene inanmayin lutfen, cok uzerler sizi.

X