belamı buldum sanırım

Şiddete her zaman karşıyım ama bu "yapışkan insanımsı" kesinlikle iyi bir meydan dayağı hakediyor.

bu arada aslında kendimi beğenmişlik olarak asla söylemiyorum ama etrafta kime yanıma yakıştırmadı çok çirkin bulurdu herkes kendi arkadaşları bile demiş bu kız senle nasıl çıkıyor naptın diye

demek istediğimi yanlış anladın sedeffimm bu adamaın karşısına ''jey lo'' koysan ondan bile para ister o manada söyledim

Ahahah bu ne biçim insan yaa :D Asalak gibi yapıştın hayatıma demişsin ya orayı okuyana kadar aynı cümleyi kurdum hayatım hay sen çok yaşa. Kurtulmuşsun valla sakında dönme kararından. Tehdit ederse falan da ailene aç bencekonuyu ki pabuç bırakma tehditlerine. 1.5 yıl iyi dayanmışsıın valla maşallah peygamber sabrı varmış sende de...

Neee arsızz adammışşşş yaaaa
Sen iyi bile katlanmışssın bunaa
Hiç korkmaa bir halt yiyemezz
Agzıı laff yapar anca...
En iyisini yapmışssın ayrılmaklaa.

kusura bakma canım valla güldüm yazdıklarını okurken ne yüzsüz piskopatmış bu be manyak allah bi a evvel kurtarsın seni bu deliden​

O ne yaa!! Tam bir pislik..Şiddete karşı da olsam bir temiz dayağı hak ediyor..Tez zamanda kurtulman lazım..Tüh!!

ne insanlar varmış ya şok oldum okurken böylesini hiç duymamıştım.sen bunu dövdürsen onun için bile para ister dayak atandan :)))asalak bırak tehdit etsin adam olsaydı zaten böyle davranmazdı hiç bi halt yiyemez neyaparsan yap de o şahsiyetsiz zavallıya iyi dayanmışsın sende ben olsam ilk para istemesinde yol verirdim bu ne bee:)

bu çocuk hayatına para basan birini arıyor belli seni de hep bu konuda kullanmış..
ama ne kadar yüzsüz bişeymiş ya :)
şunu gördüğün ortamda 'arkadaşlar fakire bi sadaka'deyip bi rezil et de görsün dicem ama insanlığımıza yakışmaz ki buda onun için güzel bi hareket olur...
neyse allahın iyi kullarındanmıssın da kurtulmuşsun canm..

Böylelerini erkek olarak sınıflandırmamak lazım zaten okurken ben baygınlık geçiirdim, peygamber sabrımı var sende arkadaşım nasıl dayandın sen buna :27:

Buarada senden daha vahim durumda olanlar da var hiç üzülme.. Ben lisedeyken yakın bir arkadaşımın sevgilisi aynı seninki gibiydi.. Kontör aldırmalar, parfüm istemeler, Ps oyunları, formalar, maç biletleri.. Abartısız kız bi senede o çocuğa 2 milyar rahat harcamıştır. Kız okulda yemek biile yemezdi o parayı gider sevgilisine verirdi:27: 4 yıl geçti ilişkilerinin üzerinden, çocuk başka bir kızla ama bu sefer kız onun parasını yiyor, kızla da hala görüşüyoruz kendine zengin bir sevgili bulmuş o da hesapları sevgilisine yaslamanın derdinde geziniyor ortada.. Etme bulma dünyası bu sanırsam :1:

okurken afakanlar bastı allah sana sabır versin o manyakla kendin baş etmeye çalışma ailene anlat hatta gerekirse git savcılığa şikayet et anlasın başkalarının sırtından geçinmek ne demekmiş.

karı parası yemeye çok meraklı kesin iş g...tü yoktur ömür boyu böyle birilerinin sırtından geçinme derdindedir paşam:47:

Ay burdan ben sinir oldum valla elime geçse paralardım şimdi onu:47:

Back