- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi elmalimoncilek
O çocuğa güvenmekten başka yapacağın hiç birşey yok şuan. Bu da sana ders olsun bir daha güvenemeyeceğin, sevmediğin, seni sevdiğinden emin olmadığın ve tuhaf olduğunu düşündüğün insanlarla ilişkiye girmezsin. Bir de şuanda diğer yorumlara bakarken farkettim, senin ilk aşık olduğun çocukla ilişkinin bir resmiyeti yok mu yani, adı konmamış bir ilişkide ne hakla hangi sıfatla hesap sorucak karşındaki insan sana. Bence o ilk çocukta seni pek seviyor sayılmaz, hani duysa bile çok problem olmaz diye düşünüyorum ben ama bence ikisini de bırakıp kendine temiz bir sayfa açmalı seni seven yeni birini bulmalısın.
Bir de bekaret bekaret diye bi taraflarını yırtanlar görsünler işte, bekaretin yerli yerinde duruyor sanırım senin, yoksa ısrarla ters ilişki diye belirtmenin başka bir sebebi olamaz, ama yine de masum değilsin, sevip sevilmediğin ilişkiler yaşıyorsun olsun tersten ya sonuçta yarın öbürgün kırmızı kuşağını takıp evlenebilirsin pekala, gerekirse çarşafını bile gösterebilirsin elaleme ''masumiyetinin simgesi '' olarak, demek ki ahlak bi kaç damla kanla ölçülmüyor.
Bir de bekaret bekaret diye bi taraflarını yırtanlar görsünler işte, bekaretin yerli yerinde duruyor sanırım senin, yoksa ısrarla ters ilişki diye belirtmenin başka bir sebebi olamaz, ama yine de masum değilsin, sevip sevilmediğin ilişkiler yaşıyorsun olsun tersten ya sonuçta yarın öbürgün kırmızı kuşağını takıp evlenebilirsin pekala, gerekirse çarşafını bile gösterebilirsin elaleme ''masumiyetinin simgesi '' olarak, demek ki ahlak bi kaç damla kanla ölçülmüyor.
Son düzenleme: