Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Bu daha ne ki, kirsehirin 462 MILYON lira borcu var. Buna eskiden trilyon derlerdi. 462 TRILYON lira borc. Sorduklarinda, din, hizmet diyorlar. O kavramlari bildigimi saniyordum, demek ki yanilmisim..
Güzel bağlamışsınız ama Kırşehir konusu doğru değil

Güzel bağlamışsınız ama Kırşehir konusu doğru değil

Bunun kanitini verebilirmisin? Bir cok haber kaynagi bunu konusuyor.

Hadi diyelim ki dogru degil. Erbaa'ninki dogru. Binlerce ve binlerce bankamatik memurlarin varligi ispatlandi. Ibb'nin su an bile para sactigi dernekler ve vakiflar belli. Imamoglu kopyalamak istedi, belgelere ulasmak istedi fakat durduruldu. Akp neden korkuyor?

Bu konular hakkinda fikrin nedir?

Bu baglamada, asagdaki linke herkes tiklasin. Yazilan seyler korkunc fakat herkesin bilmesi gereken seyler.

2260491

Onlara göre herşey yalan cnm
Genellemelere kızarsınız ama ne güzel genellemişsiniz sizde
Kırşehir konusu doğru değil dedim ibb vs hepsi ak pak
Akp sütten çıkma ak kaşık
İddaların hepsi yalan demedim
Oldukça yakınım Kırşehirin bir ilçesinde chp den ileri gelenlerden diyeyim ve tam olarak yazılanlardaki gibi olmadığını söyledi bende o yüzden yazdım
Chp için çıkan tüm haberler tüm söylentiler doğrumu?
Değil
Aynısı akp mhp vs içinde geçerli
Onlara göre herşey yalan değil yani
Onlar kimse artık

Kizlar selam
Istanbul seciminin iptalinin pazartesi gun görüşüleceği soyleniyor ysk tarafindan.
Akp istanbulda 14 bin civarinda khk.lının oy kullandığını soyleyerek iptal istiyormus.

Yalniz bu insanlar 24 haziran secimlerinde de oy kullanmis ve simdi kullanamayacaklarina dair bir yasa yok.
Ustelik buna dayanarak istanbul secimi iptal.edilirse tum turkiyede de seçimlerin yenilenmesi gerektigini dusunurler umarim.

Onu geçtim, binali 3 bin oyla kazansaydi gercekten bunlar hic konusuluyor olmayacakti ona yaniyorum. Çukur medya!

X