Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Onlar kebabciyi bilmem ne analisti diye uyduruyolar bide aynısını bize yapmış gösteriyorlar 😂😂
Valla ben anlamiyorumki ekonomi issizlik hersey berbat neyini savunuyorlar cozemiyorum bir turlu vallahi bastaki babam olsa savunmaya uyanirdim bu durumda mesela ben ucu ucuna yetistirirken cb esinin bitixlariyla gerile gerile gezmesi beni cok rahatsiz ediyor millet neyin kafasinda cozemedim

Genellemelere kızarsınız ama ne güzel genellemişsiniz sizde
Kırşehir konusu doğru değil dedim ibb vs hepsi ak pak
Akp sütten çıkma ak kaşık
İddaların hepsi yalan demedim
Oldukça yakınım Kırşehirin bir ilçesinde chp den ileri gelenlerden diyeyim ve tam olarak yazılanlardaki gibi olmadığını söyledi bende o yüzden yazdım
Chp için çıkan tüm haberler tüm söylentiler doğrumu?
Değil
Aynısı akp mhp vs içinde geçerli
Onlara göre herşey yalan değil yani
Onlar kimse artık
Hicbir parti sütten çıkma değil ama akp mhp dışında chp hık desin oooo neler neler ama akp şunu yaptı desek o yalan o söyle oluyo

Valla ben anlamiyorumki ekonomi issizlik hersey berbat neyini savunuyorlar cozemiyorum bir turlu vallahi bastaki babam olsa savunmaya uyanirdim bu durumda mesela ben ucu ucuna yetistirirken cb esinin bitixlariyla gerile gerile gezmesi beni cok rahatsiz ediyor millet neyin kafasinda cozemedim
Valla bugün bi adam çalıştığım yere geldi dediki gazetede okudum geçen hangisi hatirlamym şuan bizim devlet hırvatlara diyomus ki 250 bin dolar yatırım yapın Türk vatandaşlığına geçin güzelim ülkemi vatandasligimi 250 bine satiyo adiler😡😡😡

Valla bugün bi adam çalıştığım yere geldi dediki gazetede okudum geçen hangisi hatirlamym şuan bizim devlet hırvatlara diyomus ki 250 bin dolar yatırım yapın Türk vatandaşlığına geçin güzelim ülkemi vatandasligimi 250 bine satiyo adiler😡😡😡
Ben diyirum kacacaklar millet zamaninda fetullah guvene hz hica diyop konusurken onunu ilikliyordu ayni durum.bunlar icinde olacak ama akillilar kacip bizi mal gibo birakacaklar bakalim bu vebali nasil.odeyecek herkes

Hicbir parti sütten çıkma değil ama akp mhp dışında chp hık desin oooo neler neler ama akp şunu yaptı desek o yalan o söyle oluyo
Öyle olanları yaftalarsınız artık
Herkes bir değil

Ben diyirum kacacaklar millet zamaninda fetullah guvene hz hica diyop konusurken onunu ilikliyordu ayni durum.bunlar icinde olacak ama akillilar kacip bizi mal gibo birakacaklar bakalim bu vebali nasil.odeyecek herkes
Öyle deme o doğunun ve batının hükümdarı başkomutan hz recep tayyip efendi sütte leke olur onlarda olmaz valla ben daha15 yaşında diyodum akpyi fetoyu sevenlere inanmayin sevmeyin dinlemediler gorduler aynisi bundada olcak gorcez adım gibi eminim

O bir çok ülkede var ya bize has değil.
Bana çok absürd de gelmiyor.

Siz niye ustunuze alındınız ki şimdi ben ozellikle sizi mi yazdım hayır polemiğe gerek yok
Haberlerde belediye binasının önüne pankart gibi astırdıkları söylendi hatta binanın önünde ki pankartta gösterildi.Siz neye dayanarak doğru değil diyorsunuz ?
Onlara göre herşey yalan cnm
Denizin bana yazdığı cevap üzerinden söylediniğinizde yine direk bana söylemiş oluyorsunuz değil mi ?
Bencede gerek yok
Aradan girip onlara göre vs ötekileştirmezseniz polemikte çıkmaz
İyi akşamlar

Denizin bana yazdığı cevap üzerinden söylediniğinizde yine direk bana söylemiş oluyorsunuz değil mi ?
Bencede gerek yok
Aradan girip onlara göre vs ötekileştirmezseniz polemikte çıkmaz
İyi akşamlar

Polemik de çıkmaz olacak yalnız. De ayrı yazilacak.

Kizlar güneş gazetesinin attığı iğrenç manseti gördünüz mü?
Allahtan sosyal medya diye bir sey var ki, genel yayin yönetmeninin bi zamanlar Selahattin Demistasi yere göğe sigdiramadigi yazilari paylaşılıyor.

Devlet Bahceli ise konuşmasında istanbul secimlerinin yenilenmesi beka meselesidir demis.
Ustu kapali ysk.yı tehdit ediyor.

X