• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
Ha yine alamaz belki yıldırım....ancak bu yapilan uckagidin zirvesidir
Hacı ankara 2014 seçiminde m.yavaş kazandı diye yattı, akp adayı kazandı diye kalktı. Olaya ilk buradan başla bakmaya.

Şimdi adama sorarlar sonuçlar neden 4 saat boyunca bildirim yapmaksızın açıklanmadı?
Yine sorarlar ysk neredeydi?
Yine sorarlar anadolu ajansı neden akp ağzı ile iş yapıyor?
Ve yine yine sorarlar yandaş medya akşam neden oylar gelmedi diye yayın yapmadı?
Upsssss yoksa hükümet bu dalavereyi yapmak için mi oy akışını durdurdu :skandal::skandal:

Hacı ankara 2014 seçiminde m.yavaş kazandı diye yattı, akp adayı kazandı diye kalktı. Olaya ilk buradan başla bakmaya.

Şimdi adama sorarlar sonuçlar neden 4 saat boyunca bildirim yapmaksızın açıklanmadı?
Yine sorarlar ysk neredeydi?
Yine sorarlar anadolu ajansı neden akp ağzı ile iş yapıyor?
Ve yine yine sorarlar yandaş medya akşam neden oylar gelmedi diye yayın yapmadı?
Upsssss yoksa hükümet bu dalavereyi yapmak için mi oy akışını durdurdu :skandal::skandal:
Ysk (aa) benim kurumum değil bu beni ilgilendirmez açıklamasını yaptı .Biz zaten veri akışından değil ıslak imzadan bahsediyoruz .Bu arada hacı değilim olsamda bu hitapdan hiç hoşlanmıyorum ibadet hitap için yapılmaz ,bu şekilde hitap etmezseniz sevinirim .

Ysk (aa) benim kurumum değil bu beni ilgilendirmez açıklamasını yaptı .Biz zaten veri akışından değil ıslak imzadan bahsediyoruz .Bu arada hacı değilim olsamda bu hitapdan hiç hoşlanmıyorum ibadet hitap için yapılmaz ,bu şekilde hitap etmezseniz sevinirim .
Işte onu diyorum bende, dün ysk kendi verilerini de kesti chp öne geçince ve hiç açıklama dahi yapmadı bu konuda. Ekrem bey yatıp uyusa neler olurdu neler..
Eminim sizde bunun farkındasınız ;)

Işte onu diyorum bende, dün ysk kendi verilerini de kesti chp öne geçince ve hiç açıklama dahi yapmadı bu konuda. Ekrem bey yatıp uyusa neler olurdu neler..
Eminim sizde bunun farkındasınız :KK66:
yalnız veri akışı arada 3 puan varken kesildi yanı Yıldırım öndeyken .

Eminim sizde bunun farkındasınız :KK66:
L lamelifAmine yani çıkıp açıklamasını istediler ysk dan açıklama yapmadı ekrem bey önde vs diye. Hiç ama hiç açıklama yok ;)

Kabul edin bu seçim sonrası aa da ysk da kendilerini hep bizlere(her parti üyesi dahildir) hemde dünyaya rezil ettiler. Türkiyenin yuzkaralari :olamaz:

Hep chp nin yönettiği ilçelerde yaşadım :)
Yani hepmi kötü olur
Bizemi denk geldi bilemiyorum
Sebebinin sadece mali durum olduğunu düşünmüyorum
Diğe partilerede daha az ödenek veriliyor ama adamlar çalışıyor
Yada chp den gidelim
Hep kötü değil elbet
Mesela eskişehir
Eskişehiri uçurdu chpli başkan
Nitekim yine seçildi
Hakediyordu
Demek istediğim bu aslında
Kişi önemli
Şuan chp nin belediyecilik yaptığı şehirde yaşıyorum (Izmir) çöplük içinde yürüyoruz neredeyse, özellikle yaz aylarında kokudan sivrisineklerden yollardan geçilmiyor,neredeyse evlerimizin içine girecek.13 yıldır Izmir de yaşıyorum bir gün olsun gormedimki sokaklar temizlenmiş gerçi çöpler toplansinda kendi sokagimixi temizleriz. nisan ayına girdik bi yağmurda iş yerleri, alt kat evler su içinde kalacak alt yapısı olmadığı için..Ist gittiğimde 7/24 çevre temizligi yapılıyor. inanın Izmir de böyle bişey olmadığı için hayranlıkla izliyorum.yani sözün kısası güzelim Izmir koca bir Tasla

Şuan chp nin belediyecilik yaptığı şehirde yaşıyorum (Izmir) çöplük içinde yürüyoruz neredeyse, özellikle yaz aylarında kokudan sivrisineklerden yollardan geçilmiyor,neredeyse evlerimizin içine girecek.13 yıldır Izmir de yaşıyorum bir gün olsun gormedimki sokaklar temizlenmiş gerçi çöpler toplansinda kendi sokagimixi temizleriz. nisan ayına girdik bi yağmurda iş yerleri, alt kat evler su içinde kalacak alt yapısı olmadığı için..Ist gittiğimde 7/24 çevre temizligi yapılıyor. inanın Izmir de böyle bişey olmadığı için hayranlıkla izliyorum.yani sözün kısası güzelim Izmir koca bir Tasla
Öncekini bende beğenmiyordum :olamaz: sayer iyi gider inşAllah.

Hayır, yanlış biliyorsunuz. Arada 0.06 lik fark vardı.
%48.71
%48.65 idi :KK66:
Ekrem bey öne geçti denildiği an oylama durdu.
an an takip ettim yüreğim ağzımda eminim rahat 20 bin oy varken kesildi.Neyse ititrazların sonucuna göre konuşalım videoları açamadım . Açarsam yollarım .Daha 3 sandıkta toplamda 300 geçen yanşlış yani eksik yani sahtekarlık var kimbilir daha kaç sandıkda

malesef izmire soyer değil yerine ot vermez sopa koysalardı yine kazanırdı.

an an takip ettim yüreğim ağzımda eminim rahat 20 bin oy varken kesildi.Neyse ititrazların sonucuna göre konuşalım videoları açamadım . Açarsam yollarım .Daha 3 sandıkta toplamda 300 geçen yanşlış yani eksik yani sahtekarlık var kimbilir daha kaç sandıkda
Biz yinede adil bakalim, bende takipteyim.

Evet bir bakayım kk da neler yazılmış.
Zor buldum her şey değişmiş.
Mansur başkanıma hayırlı olsun ama her şeyi zorlastiracaklar. Yapılan onca tehdite kirli oyunlara tehditlere rağmen kazandı. Teşekkürler ANKARALILAR

Bir sahtekarlık varsa bile emin olun bunun sorumlusu Chp değil Akpdir.

Bir sahtekarlık varsa bile emin olun bunun sorumlusu Chp değil Akpdir.
vauuuu ne ye göre kime göre farkında mısınız biz ak parti yandaşları😂 evet içlerinde yanlış adam olabileceğini kabul ediyoruz.Ancak sizlerinki nasıl körü körüne bir bağlanmadır bu

vauuuu ne ye göre kime göre farkında mısınız biz ak parti yandaşları😂 evet içlerinde yanlış adam olabileceğini kabul ediyoruz.Ancak sizlerinki nasıl körü körüne bir bağlanmadır bu
2253327

Back