Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Merhabalar tüm alıntılara tek tek cevap veremeyeceğim.Siz genel olarak twiter ,instgram vb. Sosyal medyada dolanan algılardan,kışkırtmadan habersiz misiniz? Ya da imamoglu 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor? Siz yıllardır bizim başkanımız degil vb. Türlü türlü hakaretleri ediyorsunuz.Ben ve benim gibi düşünen hangi arkadaşım sizin yaptığınızın yarısını yaptı veya hanginiz olagan üstü itiraz sonucunda ysk secim tekrari ilan ederse olgunlukla karşılayacaksınız? Evet partili cumhurbaşkanı bunu ben değil kendisi söylüyor ama chpliye hizmet etmem demedi benim kafa bi milyon sizin on milyon 😂 dedim ki neden tüm istanbula değilde neden ak partililere degilde sadece size hayırlı olsun demeliyim dedim.Başkanınız tüm istanbula hizmet etmeyecek mi? Dedim .Nesi garip bunun😕 Ve diyorum ki chpnin derdi hiçbir zaman hizmet degil kaos ve amacı için ince ince işliyor ancak işlediği ile kalır?
Bugün Mhp genel yardımcısi amaçlarını söyledi aslında Chp nin. Siz duymadiniz mi?

Birisi,üçü,beşi öyle diyelim aradaki tam sayıyı hatırlamıyorum .Hepsi mi aynı Gülay ?Neyse hayırlısı inşaallah.Bu arada ak parti zaten teşkilattan kaybetti bu sefer maalesef...
O zaman el etek öpeni dalkavukluk yapanı göreve getirmeyeceksiniz. İşi işin ehline vereceksiniz.
Siz gelip burda karşıt görüşlülerle tartışmayın. Gidin parti teşkilatlarınıza orda bu başarısızlığınızı tartışın.

Bu ayrıca teşkilatlarla bitmiyor. Devlet kurumlarındaki müdürlerinizi de inceleyin. Onların çoğunu görünce oy verecek adam da oy vermez bırakın oy vermeyeceği. Makamlarda sakız çiğnemeyen müdürler getirin.

O zaman el etek öpeni dalkavukluk yapanı göreve getirmeyeceksiniz. İşi işin ehline vereceksiniz.
Siz gelip burda karşıt görüşlülerle tartışmayın. Gidin parti teşkilatlarınıza orda bu başarısızlığınızı tartışın.

Bu ayrıca teşkilatlarla bitmiyor. Devlet kurumlarındaki müdürlerinizi de inceleyin. Onların çoğunu görünce oy verecek adam da oy vermez bırakın oy vermeyeceği. Makamlarda sakız çiğnemeyen müdürler getirin.
Siz yıllardır bunu yapmak yerine neden ak partiyi eleştirdiniz o zaman ? Artı chp bastan kokuyor balık gibi

Siz yıllardır bunu yapmak yerine neden ak partiyi eleştirdiniz o zaman ? Artı chp bastan kokuyor balık gibi
AKP eleştirilemez mi diyorsunuz anlayamadım? Eleştiriyorum ki doğru şeyler yapılsın. Ama ne dersem tersi yapılıyor. Bundan sonra tersini söyleyecem; belki düzünü yaparsınız.

Ayrıca ben CHP ye hiç oy vermedim. Oy kullanıyorum ama oy verdiğim yerler barajı aşamayan partiler.

AKP eleştirilemez mi diyorsunuz anlayamadım? Eleştiriyorum ki doğru şeyler yapılsın. Ama ne dersem tersi yapılıyor. Bundan sonra tersini söyleyecem; belki düzünü yaparsınız.

Ayrıca ben CHP ye hiç oy vermedim. Oy kullanıyorum ama oy verdiğim yerler barajı aşamayan partiler.
Tabiki eleştirin ancak chp icin bir kez duymadım sizden.

2260035

Tabiki eleştirin ancak chp icin bir kez duymadım sizden.
Onları da çok eleştirdim. Kemal Kılıçdaroğlu'na ''Kadrolu muhalefet lideri'' diye bahsederdim. ''Sonra ''CHP kadroları herkesle dövüşüyor dövüşecek adam madam bulamazlarsa kendi kendi kendilerine dövüşüyor.'' diye çok eleştirdim.
Bunları AKP ye yapsaydım cezaevine atılırdım.

Kendi yaptığınız hataları CHP yi eleştirerek düzeltemezsiniz. Belki siz hata yapmasanız CHP düzelecek. CHP olmasa sizin konuşacağınız bir projeniz bile yok. Önceden fetocu totocu lotocu ya esir alınmıştınız. Bugün de Doğu perinçek ve saz arkadaşları sizi esir aldı. Bunun farkında mısınız?

Secim AKP istedi diye tekrarlanirsa olgunlukla karsilayamayiz. Cunki YSKnin secim kanununa ve hukuga aykiri olur. Cunki gecerli belge yok. Cunki Secmen listelerini AKPnin iki bakanligi hazirladi, YSK onayladi, buna yapilan itirazlarin cogu da secimden once reddedildi. Cunki muhtarlari her hafta AKP topladi, cunki Nufus mudurlukleri dahil AKP yonetiminde, cunki AKPli yetkililer saibe olmadiginin garantisini verdi. Secimlerin tekrarlanmasi demek YSKnin kendi kanunlarini, tuzugunu, demokrasiyi, halkin iradesini inkar etmesi demek.
Istanbul'da secim tekrari hukuklar ustu olur, bunu sadece Turk toplumu degil, dunya olgunlukla karsilamaz, demokrasi ve hukugun bu ulkede katli dolari 7 TLnin ustune atar, hem de bir gunde. Pahalli dediginiz sogani bile bulamazsiniz.

Neyi nasıl baştan kokuyor. Eğer yolsuzluk bilgilerin varsa görüşelim ben Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunayım. Olabilir sen korktuğun için suç duyurusunda bulunamamış olabilirsin. Ben senin adına suç duyurusunda bulunayım

Merhabalar tüm alıntılara tek tek cevap veremeyeceğim.Siz genel olarak twiter ,instgram vb. Sosyal medyada dolanan algılardan,kışkırtmadan habersiz misiniz? Ya da imamoglu 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor? Siz yıllardır bizim başkanımız degil vb. Türlü türlü hakaretleri ediyorsunuz.Ben ve benim gibi düşünen hangi arkadaşım sizin yaptığınızın yarısını yaptı veya hanginiz olagan üstü itiraz sonucunda ysk secim tekrari ilan ederse olgunlukla karşılayacaksınız? Evet partili cumhurbaşkanı bunu ben değil kendisi söylüyor ama chpliye hizmet etmem demedi benim kafa bi milyon sizin on milyon 😂 dedim ki neden tüm istanbula değilde neden ak partililere degilde sadece size hayırlı olsun demeliyim dedim.Başkanınız tüm istanbula hizmet etmeyecek mi? Dedim .Nesi garip bunun😕 Ve diyorum ki chpnin derdi hiçbir zaman hizmet degil ve amacı için ince ince işliyor ancak işlediği ile kalır?

Erdogan kendisi diyor sadece %50'nin baskani oldugunu, hatta diger %50'yi dövmemesi icin elinde zor tutuyormus. Ben ateistim, bana terorist diyor. Alevi kökenliyim, Sivas katliami zaman asamasina ogradiginda "hayirli olsun" dedi. Onu birak, Sivasin faillerin bircogu akp icinde. Ben bu durumda ne yapayim, söyler misin?

Neyin üzerine olagan üstü itiraz ediyorlar? Ne deliller ile? Ülkeyi 2 yil OHAL ile yönettikten sonra, bu secimleri Fetö karistirdi demek nasil oluyor? 17 gündür sayim yaptilar, ortaya birsey cikmadi. Gecen senelerde 1.5 milyon mühürsüz oy pusulalarin gecerli sayildiginda niye birsey demedin Elif? Kurallar sadece akp'nin leyhine oldugundami gerekli? Ki bu secimde kurallar cignenmedi. Ha bide hazir delil denildiginde, güya ergenekondada deliller vardi. Erdogan o davanin savcisiydi, ne oldu?

Ösym baskani tutuklandi, zamaninda "Aciklamasi beni tatmin etti" demisti Erdogan. Bircok insanin kul hakkini cignedi. Daha yeni tutuklandi, o'da ysk'ya "bak benim dedigimi yapmazsan sonun böyle olur" demek icin.

Gezi'de basörtülü kadini tecavüz ettiler diye iftira attilar. Camide icki icteler diye iftira attilar.

Akp bunun hepsini yapsin, bizde karsinda sevgi pitircigi olalim öyle mi??

Ayrica chp'nin ne amaci varmis? Kaos ise, bunu akp yeterici kadar yapmadi mi? Birbiri ile konusmayan komsular, aileler var. Toplum bölündü. Millet sogan almakta zorlaniyor. Bu mudur hizmet?

benim kimseyi tahrik ettigim yok .Bu sekilde yazıp siz beni germeye çalışıyorsunuz hepinizin dili aynı ancak fayda vermez.Ellbet mutlu degilim hic birinize hakaret etmiyorum ancak masallah siz toplanıp geliyorsunuz hep aynı dille😂 Ve hala olağanüstü itirazın sonucunu bekliyorum .Eyvallah

Bekleyin bekleyin.. Özhaseki bile hala ankarada şöyle olsa ben kazanırdım boyle olsa ben kazanirdim diyormus.. Umut iyi bir sey..

Ben girmeyeli 56 sayfa ilerlemiş
Üşenmedim okudum neresinden baksan 50 sayfası bomboş seviyesiz
Ben sonucun değişmeyeceğini düşündüğümü söylemiştim
Nitekim öylede oldu
Tekrar hepimize hayırlı olsun
Destekleyen arkadaşları tebrik ederim (cahil akpli tebrik etmeyide öğrendi sayenizde efenim
Varolun sağolun)
Beni üzdümü hayır
Bence böyle bir fırsat verilmeliydi ki artık bi görelim
Karşılaştırma yaparken daha somut daha doyurucu bir fikir olsun
İmamoğlu/istanbul ikilisi bunun için ideal oldu bence
Başbakan, cumhurbaşkanı seçilmişcesine abartıya gerek yok
Destekleyen için çok büyük bir başarı değil
Desteklemeyen için büyük bir hezimet değil
Neyse
Sonuç olarak daha güzel bir İstanbul , örnek bir chp belediyeciliği görmek dileğiyle

Ben girmeyeli 56 sayfa ilerlemiş
Üşenmedim okudum neresinden baksan 50 sayfası bomboş seviyesiz
Ben sonucun değişmeyeceğini düşündüğümü söylemiştim
Nitekim öylede oldu
Tekrar hepimize hayırlı olsun
Destekleyen arkadaşları tebrik ederim (cahil akpli tebrik etmeyide öğrendi sayenizde efenim
Varolun sağolun)
Beni üzdümü hayır
Bence böyle bir fırsat verilmeliydi ki artık bi görelim
Karşılaştırma yaparken daha somut daha doyurucu bir fikir olsun
İmamoğlu/istanbul ikilisi bunun için ideal oldu bence
Başbakan, cumhurbaşkanı seçilmişcesine abartıya gerek yok
Destekleyen için çok büyük bir başarı değil
Desteklemeyen için büyük bir hezimet değil
Neyse
Sonuç olarak daha güzel bir İstanbul , örnek bir chp belediyeciliği görmek dileğiyle
Destekleyen icin cok buyuk bir basari degil demissiniz de... Bunu bir arastirip oyle fikir belirtin isterseniz. Tayyip bile isin vehametinin farkinda ve bunu da secmenlerine "Istanbul giderse...." diye devam eden bir cumle ile belirtmisti. Unutmayin ki o da Istanbul Belediye baskani olana kadar hic birsey degildi. Ne de AKP.

X