ilk defa doğru konuşan bir din adamı
Böyle bir profil asla güven vermiyor
Menfaatleri akp ile ters düşmüştür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defa doğru konuşan bir din adamı
Videoyu izleyin imamoglu o adamin elini sıkmadi diger iki kisinin elini sıktı adamin orada olusu mutfakda calisan kisi oldugunu gostermez hayir bununlami vurmaya calisiyorlar ellerinde birsey kalmamis cok belli yazik:)
Bu nasıl hazımsızlık ya şehide de saygı yok neymiş pkk ile bir olmuş muş ulan davul zurnayla halay çekerken siz iyiydi ama dimi kafasız cahil insanlarKemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Kılıçdaroğlu bana gandiyi hatırlatırKemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Tüm bunlara sebep olanlar özellikle soylu görevden alınsın.Kemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Kemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Bu nasıl hazımsızlık ya şehide de saygı yok neymiş pkk ile bir olmuş muş ulan davul zurnayla halay çekerken siz iyiydi ama dimi kafasız cahil insanlar
Tüm bunlara sebep olanlar özellikle soylu görevden alınsın.
Onlarda yüz olsaydı zatenBu nasıl hazımsızlık ya şehide de saygı yok neymiş pkk ile bir olmuş muş ulan davul zurnayla halay çekerken siz iyiydi ama dimi kafasız cahil insanlar
Hazmedemediler daha ..Allah bu ucubelere akıl fikir versin..70 yaşında ki Adama yaptıkları normal mi simdi?Kemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Kesinlikle. .Kargaşadan besleniyorlar vatan-millet-Sakarya fasa fisoTüm bunlara sebep olanlar özellikle soylu görevden alınsın.
Cunku ulkeyi ayristiriyorlar Allah sorsun ne diyelim oy verenlerde dahil yenilen 1 kurusumu kimseye helal etmiyorumKemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Normal bir ülkede olsaydık sadece bu saldırıyı yapanlar değil o kadında hapis cezası alırdıEvin önünde "evi yakin" diye bagiranlar var. Tipki madimak gibi.
Diger konuda "daha cok cami daha cok cami yapilsin, cocuklar maneviyat ile büyüsün" denildi.
40 yilda birsey degismemis. Insanlarin icinde nefret halen var. Maneviyat sadece camide bulunmaz.
Üzülüyorum bu olanlara. Insanlarin kendini kullandirdiklari icin. Oysa herkes sogan, biber almakta zorlaniyor.
Diğer konuya tenezzül edip cevap bile vermedim.Boşver, konuşup dursunlar.Ülkede 85bin cami var ama ahlâk yok.Din olunca ahlâka ihtiyaç yok sanan bi zihniyetle karşı karşıyayız.Evin önünde "evi yakin" diye bagiranlar var. Tipki madimak gibi.
Diger konuda "daha cok cami daha cok cami yapilsin, cocuklar maneviyat ile büyüsün" denildi.
40 yilda birsey degismemis. Insanlarin icinde nefret halen var. Maneviyat sadece camide bulunmaz.
Üzülüyorum bu olanlara. Insanlarin kendini kullandirdiklari icin. Oysa herkes sogan, biber almakta zorlaniyor.
Şimdi burada 3 5 tane objektifim ayağına yatan Erdoğanist var.
Geleceksiniz güya kınayacaksınız. Valla oh olsun derseniz daha iyi, hiç olmazsa iki yüzlü olmazsınız.
Zira tek bir taneniz bile milletin önemli bir kısmının oy verdiğ muhalefet liderini terörist olmakla suçlayan liderinize tek laf etmedi. Milleti birbirine mi kırdırmaya calışıyorsun sen hayırdır demedi.
Bu olanlar sizin eseriniz eserinizle gurur duymak hakkınız. Lütfen gururunuzu açıkça yaşayın gizlemenize gerek yok.