Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Kemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Bu nasıl hazımsızlık ya şehide de saygı yok neymiş pkk ile bir olmuş muş ulan davul zurnayla halay çekerken siz iyiydi ama dimi kafasız cahil insanlar

Kemal kilicdaroglunada sehit cenazesinde saldirmislar boyle insanlarla ayni toplumda yasiyoruz ya yaziklar olsun
Kılıçdaroğlu bana gandiyi hatırlatır
Gandide uğruna yaşamını adadığı mücadele verdiği insanlardan biri tarafından öldürülmüştü
Videoyu kaldırdım şimdi durup dururken banlamayalım

2260908

Hazmedemediler daha ..Allah bu ucubelere akıl fikir versin..70 yaşında ki Adama yaptıkları normal mi simdi?

Baksan din-iman derler ama aslında içleri..

Son düzenleme:
Evin önünde "evi yakin" diye bagiranlar var. Tipki madimak gibi.
Diger konuda "daha cok cami daha cok cami yapilsin, cocuklar maneviyat ile büyüsün" denildi.

40 yilda birsey degismemis. Insanlarin icinde nefret halen var. Maneviyat sadece camide bulunmaz.

Üzülüyorum bu olanlara. Insanlarin kendini kullandirdiklari icin. Oysa herkes sogan, biber almakta zorlaniyor.

Şimdi burada 3 5 tane objektifim ayağına yatan Erdoğanist var.
Geleceksiniz güya kınayacaksınız. Valla oh olsun derseniz daha iyi, hiç olmazsa iki yüzlü olmazsınız.
Zira tek bir taneniz bile milletin önemli bir kısmının oy verdiğ muhalefet liderini terörist olmakla suçlayan liderinize tek laf etmedi. Milleti birbirine mi kırdırmaya calışıyorsun sen hayırdır demedi.
Bu olanlar sizin eseriniz eserinizle gurur duymak hakkınız. Lütfen gururunuzu açıkça yaşayın gizlemenize gerek yok.

Diger konuda "daha cok cami daha cok cami yapilsin, cocuklar maneviyat ile büyüsün" denildi.

40 yilda birsey degismemis. Insanlarin icinde nefret halen var. Maneviyat sadece camide bulunmaz.

Üzülüyorum bu olanlara. Insanlarin kendini kullandirdiklari icin. Oysa herkes sogan, biber almakta zorlaniyor.
Normal bir ülkede olsaydık sadece bu saldırıyı yapanlar değil o kadında hapis cezası alırdı

Diğer konuya tenezzül edip cevap bile vermedim.Boşver, konuşup dursunlar.Ülkede 85bin cami var ama ahlâk yok.Din olunca ahlâka ihtiyaç yok sanan bi zihniyetle karşı karşıyayız.

Bırak soğan alamayınca asfalt yesinler..

Şimdi burada 3 5 tane objektifim ayağına yatan Erdoğanist var.
Geleceksiniz güya kınayacaksınız. Valla oh olsun derseniz daha iyi, hiç olmazsa iki yüzlü olmazsınız.
Zira tek bir taneniz bile milletin önemli bir kısmının oy verdiğ muhalefet liderini terörist olmakla suçlayan liderinize tek laf etmedi. Milleti birbirine mi kırdırmaya calışıyorsun sen hayırdır demedi.
Bu olanlar sizin eseriniz eserinizle gurur duymak hakkınız. Lütfen gururunuzu açıkça yaşayın gizlemenize gerek yok.

Yusuf Yerkel Somada yakinlarini kaybedeni dövmüstü. Niye? Makam aracina vurdu diye. Üstüne adama dava acip tazminat almisti. Adam sadece manevi anlamda degil, maddi anlamdada bitmisti.

Biz bunu kinadigimizda "makam aracina, devlet adama saygi duyulmali" diyorlardi. Kilicdaroglu devlet adami degil mi? Ki kendim zerre haz etmem Kilicdaroglundan fakat linc etmek hicbir zaman dogru degil. Kaldi ki cenaze zamaninda. Cidden sehitlere karsi hasasiyetleri olsaydi, bunu bir sehit cenazesinde yapmazlardi.

Hepsi kendini düsünüyor. Yalakaligi yapip, para, is pesindeler. Cidden kimse 40 yildir güdülen politika ne is demiyor. Iki taraftanda binlerce ölü. Sonra cözüm süreci denilen zirva. Zenginlerin kisaltilmis askeri. Ortada strateji yok, birsey yok.

Ama yok, hazlar sadece 70 yasindaki chp lideri dövülme ile aliniyor. Yazik. Ülkeyi beka sorunu diye kaos ve ic savasa sürüklüyorlar. Ki adi beka sorunu, asli güc ve para sorunu.

X