Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Kabul etmezse yapilmazmi peki ? Yani anlamiyorum bu hirs en son canindan edecek bunlari Allahim boyle yapma bizi

Kabul etmezse yapilmazmi peki ? Yani anlamiyorum bu hirs en son canindan edecek bunlari Allahim boyle yapma bizi

Muhalefet bunu kabbulenmeyip madem sen benim kazandigim secimi tanimiyorsun ben de bunu tanimiyorum der ve sandiga gitmez Katilim orani yuzde ellinin bile altinda olur ve boyle demokratik bir hukuk (!) devleti ekonomide nasil şahlaniyor izleriz.. Zaten chp.de daha once defalarca sine-i millet kavrami tartisildi.
Allah bunlara firsat vermesin de bunlara gerek kalmasin insallah.

Amin ama hic bir ose yaramaz rakip yok der kendilerini ilan rderler burda ysk nin secimi kabul etmemesi lazim bana kabul etmeyecekler gibo geliyor ysk bu sefer daha baskaldiran roldd

Eki Görüntüle 2256461

tabi canım siz ne zaman uygun görürseniz kullanın.

bu pişkinlik yüzünden 9 gündür 31 martta takılı kaldık, nisan ayına geçemedik.
Emin ol akpliler normal.buluyordur bu sureci ben mesela cok skldim kim kazandoysa alsin bir zahmet bakanlar ve cb da ulkenin ekonomisine baksin hersey yone tavan yapti

Şu kadar farkla oy kazandık vs. onları bir kenara bırakıyorum. İddialı konuşuyorum, —bu karakterimden asla ödün vermeyeceğim göreceksiniz,- benim kadar bu şehirde insanların gönlünü kazanan belediye başkanı görülmemiştir. Size söz veriyorum. Allah'ım ne benim yüzümden ne de sizin yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin. Güzel yüreğinizle ve moralinizle göreceksiniz tüm sıkıntıları çözeceğiz.
Demiş...
Sayın Başkanımız.

İnsanların ayarlarıyla oynuyor hiç alışkın değiliz böyle şeylere. sevgi diyor, saygı diyor adam

Böyle bir anket iyi olurdu aslında

Sanki seçim değil de Erdoğan'ı memnun etme etkinlikleri düzenliyoruz.
Kendileri büyük şehirleri kazanınca güzel, kaybedince itiraz üstüne itiraz.
Bu partinin ve başındakilerin seçimle geldiklerini kabul etmekle beraber, gitmelerinin seçimle olmayacağını artık adım gibi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…