Vazgeçtim son yorumları okudum da aşağıdaki anketi koyarsam kan gövdeyi götürür ve kimse de doğru cevabı vermez.
Soru ; Oyumu .....
Binali Yıldırım'a verdim ama Ekrem İmamoğlu hak etti ve kazandı
Binali Yıldırım'a verdim ve itirazların sonuçlanmasını bekliyorum
Ekrem İmamoğlu'na verdim ve kazandı
şeklinde düşünüyordum ama hiç gerek yok ...
Bence bu anketi açın ben de merak ediyorum.Vazgeçtim son yorumları okudum da aşağıdaki anketi koyarsam kan gövdeyi götürür ve kimse de doğru cevabı vermez.
Soru ; Oyumu .....
Bu saatte olağanüstü itiraz, sondajlama terimleriyle de karşılaştık ya ne diyeyim...
51 sandık sayılacakmış, aradaki fark yine de kapanmıyor. Ekrem İmamoğlu kazandı gerçek bu
Ben de aynı şeyi merak ediyorum.birde ysk nerede?
niye açıklamayı akp yapıyor?
Kizlar bu gece ysk.nın karar vermesi bekleniyormus
Bakalim hukuktan uzak, saray güdümünde bir kurum olmaya devam mi edecekler (zaten alt ust olan ekonomi rayindan cikacaktir.) yoksa olmasi gerektigi gibi kazanana hakkini teslim mi edecekler?
Sabirla bekliyoruz
Açıklandı Allah ülkemiz için ne hayırlıysa onu versin.Bence ysk kazanani aciklayacak cubku onlarda son gunler oldugunu biliyor birdaha secim olsa yine kazanamazlar anket yapilmis istanbulun %16 si secim istiyrmhs
niye doğru cevabı vermeyelim ki.
ekrem imamoğluna verdim kazandı.
biz korkmuyoruz. kimseden de çıkarımız yok..
Burada rüzgar esse kan gövdeyi götürüyor. Siz koyun anketi. Doğru cevabı ben veremem bir seçenek daha lazım.Vazgeçtim son yorumları okudum da aşağıdaki anketi koyarsam kan gövdeyi götürür ve kimse de doğru cevabı vermez.
Soru ; Oyumu .....
Yik fetoya gitsin kerimcanin öldür onu gerizekalı video su geldi bir gülmek aldı gidiyor beni sanırım sinirdenKopyalayamadım bir türlü. Akpli YAvuzun 15 gün arayla nasıl 180 derece döndüğünü paylaşabilecek biri var mı?
Edit: Oldu sanırım.
Ne gördüğünüzü bilmiyoruz ki?Demin gördüm ysknın bişeyine chp teşkilatı sevindi ama anlamadım neden olduğunu aydınlatcak biri varmı