Bende milletin hala bunlara inanip ic savasi baslatmasindan korkuyorumEkonomi bakani damat yeni ekonomik oaket acikladi Piyasalar olumlu karsilamadi dolar yukseliste Secim yenilenirse yani hukuk gasp edilir ulke kaosa sürüklenirse vay halimize.. Yuksek kur yuksek faiz kıskacına tam gaz döneriz.
Soyadı İmamoğlu diye AKP'li sanıp oy verenler vardır diyorlardi ya bu mantığa göre İmamoğlu da soyadından oraya oy verecek gibi mi duruyor yoksa:)Soyadından Akpye oy vereceği belli olanlar varmış
İnanın oy vermiş birçok kişi de böyle düşünüyor. Böyle yaparak kendi seçmeninin de güveni kaybediyor. Tek temennim bir an önce şu olayın çözüme ulaşması ve kesinleşmesi.. Şu anki durum daha mı iyi sanki? Umarım hile hurda olmadan kim hakkıyla kazandıysa o alsın İstanbul'u da..Dusunun size bile itici geliyor bizim halimize vay
Vazgeçtim son yorumları okudum da aşağıdaki anketi koyarsam kan gövdeyi götürür ve kimse de doğru cevabı vermez.
Soru ; Oyumu .....
Binali Yıldırım'a verdim ama Ekrem İmamoğlu hak etti ve kazandı
Binali Yıldırım'a verdim ve itirazların sonuçlanmasını bekliyorum
Ekrem İmamoğlu'na verdim ve kazandı
şeklinde düşünüyordum ama hiç gerek yok ...
Doğru cevabı veriyorum.
Ekrem İmamoğlu'na verdim ve kazandı..
Eko başkan bileğinin gücüyle kazandın seçimi.
Kesin İmamoğluSizce benim soy adıma bakılırsa ben kime oy vermişimdir arkadaşlarEki Görüntüle 2257298
Kapak olsun evet imamoğluKesin İmamoğlu
Soyadina gore AKPye oy verecekler secmen listesinden silindi ne demek? Kimler silinmis mesela? Soyadi Yolyaptilar, Caykaptilar olanlari vesaire mi? Insanlarin akliyla alay ediyorlar.. Gerci CHPye, Iyi Partiye degil, kendilerine oy verenlerin akliyla alay ediyor, hala kandirmaya, magdur edebiyati yapmaya ugrasiyorlar. Sanki 17 yildir ulkeyi baskasi yonetiyormus gibi.. AKPlilere hakarettir bu bence.Sizce benim soy adıma bakılırsa ben kime oy vermişimdir arkadaşlarEki Görüntüle 2257298