Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
ÇÖZÜLME YAŞANACAK
Nasıl mı? Şöyle:
1- YSK mazbatayı İmamoğlu’na verirse…
Erdoğan 25 yıldır elinde tuttuğu İstanbul’u kaybedecek.
Bilal’ın "Babasının çiftliği" elden gidecek…
Erdoğan’ın karizması, imajı fena halde çizilecek.
İstanbul’u kaybeden AKP’de derin bir hayal kırıklığı ve çözülme yaşanacak…
Erdoğan’ın siyasi kariyeri, Boeing Max 737 gibi burun aşağı gidecek…
Ama Türkiye’de sandık ve demokrasi umudu yaşayacak…
Saray ve padişahlık sistemi sandıktan ağır bir tokat yemiş olacak…
Dünyada Türk milletine duyulan saygı korunacak.
Erdoğan kaybedecek, ama Türk milleti prestijini kurtaracak…
NE ZOR BİR GÖREV!
2-
YSK İstanbul’da seçim yenileme kararı verirse,
Erdoğan fena halde imaj ve prestij kaybedecek.
Dünyada "otokrat", ‘"diktatör", "baskıcı lider" imajı pekişecek…
Gayrimeşru ve anti-demokratik bir platforma sürüklenecek…
Emperyalizm Erdoğan’ı şu anda bu sathı maile doğru itiyor…
İstanbul ve Türkiye 2 ay kilitlenip İstanbul seçimine endekslenecek..
Hatta dünya nefesini tutup İstanbul’u ve Erdoğan’ı izleyecek…
Ekonomik çöküşte ve bu gerilim ortamında 2 Haziran seçimi ne kadar sağlıklı yapılabilecek?
Seçim yapılırsa ve Erdoğan, beklendiği gibi, daha ağır bir tokat yerse Türkiye’yi yönetemez "topal ördek" durumuna düşecek…
İmamoğlu’na yönelttiği sıfat gelip kendi ayağına yapışacak…
Seçimi AKP kazansa bile "İptal edip zorla kazandılar!" imajı Erdoğan’ın yakasına ebediyen yapışacak…
Türkiye dünyada "anti-demokratik ülkeler" ligine düşecek…
Milletin sandık ve demokrasi inancı ağır darbe yiyecek…
Erdoğan "sandıktan zorla çıkan lider" imajıyla ağır bir prestij kaybına uğrayacak…
Ülkeyi bu imajla yönetmekte her gün giderek zorlanacak…
Velhasıl Erdoğan YSK’nın alacağı her kararda fena halde kaybedecek…
Erdoğan’ın nasıl kaybedeceğine şimdi YSK karar verecek…
Ne zor bir görev!
(ALINTI)
Ne kadarda mantıklı bir yazı

Hakkiyla kazanan belli ama iftiralari bitirp ekonomiye baksa bir zahmet uyduruk sogan 8 tl 1 kilo aliyorsun 4 tane giriyor Ankarada suroyelilere olan yardim kesildi cok guzel oldu biz doyduk onlar kaldi

Ben yikdirimida severim adam kurtuldu bence gunah kuyusundan kafa dinliyordur

YSK Maltepe'nin sayılmasını bekleme kararı aldı ama Akp ve Mhp buna firsat vermiyor.

Ilce secim kurulu daha hizli sayılsın diye kurul sayısını artirmak istedi fakat akp ve mhp önce buna yanaşmadı 2 saat öncesine kadar da kurulu basip olay çıkarttılar. Özel hareket müdahale etti. Sayim durdu.

Şuan sabaha kadar 12 kurul devam edecek saymaya. Sabah ise 22 kurula çıkacak sayı.

Bu ülkeye ahlaksızlık ve rezillik nediri cumhur ittifaki öğretiyor.

Biraz haysiyet biraz edep YA HU!!

Iyice b.ka battınız.

Haber izlemiyordum bu akşam biraz izleyeyim dedim sinirim tepeme çıktı. Nasıl yüzsüzler ya
Ben de radyo dinliyorum arada aynen sinir harbi yaşatıyorlar ama arada da gülüyorum. Yani bir saat dinleyen her insan anlar tarafsız olmadıklarını. Aslında 10 dakika yeter de. Genelleme yapınca 1 saat dedim.

Ne oldu daha sayimlar bitmemis mi yav? Bir parca ekmek alip sandiklarin dibini iyice siyirsalarmis, belki daha kirintilar kalmistir.
Bugun netlesmesi lazim akp mazbatayi bekliyor yeniden secim isteyecekmis ama olmayacak bence dun erdogan gayet ilimli konustu millet kararini verdi herkes kendindeki eksige bakmali dedi ama gercek ama yalan

Arkadaşlar partisi değişen illerde görece küçük olanlarda bile çıkan yolsuzlukları okurken dayanamıyorum. Istanbuldan neler açığa çıkacak kim bilir.

Kizlar bugun olanlari duydunuz mu?
Butun oylarin (nedensen) bastan sayildigi maltepede tam sayım artik bitecek derken cok yüksek bir kurul olan YSK, 400 sandığın yeni bastan sayilmasina karar vermis.

Yarin 15 nisan, secimin uzerinden 15 gun geciyor ve turkiye tarihi bu gunleri kara bir leke olarak kaydediyor.
Bosuna yillardir hukuk degil guguk devleti demiyorlarmış. Şu koca koca hakimlerin işine bak.. Iki siyasi liderin birkac kabadayi kılıklı parti sözcüsünün oyuncağı olmuslar, seçimi cocuk oyuncagina cevirdiler. Yaziklar olsun.

Sonucu begenmedim bastan say. Bastan saydığını da begenmedim yeni bastan say.

Ne yazacağımı bilemiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…