bende vicdan nerde diyorum akp kazanana kadar mı adil olan şaşırmışsınızVe beklenen AKP seçim yenilensin diyor
Ben de AKP kazanana kadar tekrarlanmalıdır. Adil olan budurdiyorum .
Düzeltme yaptım bir önceki mesajımda.bende vicdan nerde diyorum akp kazanana kadar mı adil olan şaşırmışsınız
Akp seçmeni kamuflaj özelliği ile tanındı. Burada ki anketten onları ölçerseniz bravo size.siz sorum(n)u anlamadınız. AKP seçmeni duyarlı davranacak mı onu ölçmekti amacım
ben yazdıktan sonra ironi demişsiniz sorryyyyDüzeltme yaptım bir önceki mesajımda.
Akp yeniden seçim tekrarlansın dedi ya onla alakalı sanırımNe gördüğünüzü bilmiyoruz ki?
Seçim tekrarlanırsa pes yani !
bi sitede sandıkların yüzde 6 sı yeniden sayıldı yazıyor
başka bi sitede sandıkların yüzde 96sı yeniden sayıldı yazıyor
bi sitede seçim 2 haziranda tekrarlanacak yazıyor
tam kafayı yemelik oldu durum umarım akp liler şu yapılanı görüp yapılan haksızlığı anlayabiliyordur.
muhalefet oy çalarak seçim kazanabilseydi yıllardır yapmazmıydı ya hu !
Sabah tüm İstanbul sayılmayacak 51 sandık sayılacak diye sevindiler. Belki o olabilir.Akp yeniden seçim tekrarlansın dedi ya onla alakalı sanırım
maalesefki aynen öyleeeNeyi gorecekler canim Allah aşkına, onlar akşamları a haber izleyip Imamogluna kufur ediyor habire.
maalesefki aynen öyleee
korkarım bi hileyle bi çirkeflikle binali yıldırımı başkan yapacaklar..
ekrem imamoğlu seçim yenilemeyi kabul edecek biri değil.Aynen oyle. Suan muhalefetin tepsiki ölçülüyor. Insanlar bi daha secim olsun da imamoglu fark atsin yanilgisina dustu bile. 60 gunde ulkede cok sey degisir. Bir EYT yasasi, bir ek ogretmen alimi, bir af cikarmaya bakar. Bunlar olmasin mi? Haksa olsun. Ama bu kozlara guvenerek olmus bitmis ve mesru bir secimi iptal etmek kabul edilemez. Muhalefet yeniden secimi kabullenirse iste o zaman bastan kaybeder.
Evet kizlar, sahsi kanaatimce turkiye siyasetine son yillarda en cok zarari vermis kisi olan bahceli az once aciklama yaparak, cok vurgu yaptiklari milli iradeyi hice saydi ve vicdanlari rahatlatmak icin (kaybetmeyi hazmedeyenler icin demek istiyor) tekrar secim yapilmali dedi.
Ustelik yeniden secim demokrasinin geregi imis (tabi kendileri kaybedince)
Bu kisinin her dediginin yapildigini dusununce secim yenilenecek gibi. Ben mesru bir secimi yeniletmeye gucu yetenlerin yeni secimi asla kaybetmeyecegini dusundugum icin, yeniden secim olsun da imamoglu daha fazla oy alsin diyenlere katilmiyorum. Boyle hukuk dışı ucube bir kararda (Allah firsat vermesin bunlara ama gorunen bu) chp tarafi tekrar sandiga gidip oyunun parcasi olmamali. Anti-demokratik uygulamanin karsiligi ancak boyle verilir.
yada vaadedilen şeyler cok cazip.adil bir seçim yapilabilse oyunu artırabilir ama dediğiniz gibi işi bu noktaya getirenler asla izin vermezler. 7 haziran seçim sonucuyla iktidarı biraz olsun denetleyebilme fırsatını da yine bahçeli yüzünden yitirmişti ülkemiz. merak ediyorum bu adama şantaj falan mı yapılıyor kraldan çok kralcılığına başka bir açıklama düşünemiyorum.
Nasıl kan gövdeyi götürüyor anlayamadım.B
Burada rüzgar esse kan gövdeyi götürüyor. Siz koyun anketi. Doğru cevabı ben veremem bir seçenek daha lazım.
Oyumu, Ekrem İmamoğlu'na verdim itiraz sonuçlarını bekliyorum
Forumda diyorum mecazi anlamda.Nasıl kan gövdeyi götürüyor anlayamadım.
İfade hürriyeti, görüşünü açıklama veya açıklamama hürriyetllerimiz Anayasa da güvence altına alınmıştır. Sen de bu hürriyetini kullan. Kan gövdeyi götürmez.
chp tarafi tekrar sandiga gidip oyunun parcasi olmamali. Anti-demokratik uygulamanin karsiligi ancak boyle verilir.