Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Ekonomi bakani damat yeni ekonomik oaket acikladi Piyasalar olumlu karsilamadi dolar yukseliste Secim yenilenirse yani hukuk gasp edilir ulke kaosa sürüklenirse vay halimize.. Yuksek kur yuksek faiz kıskacına tam gaz döneriz.
Bende milletin hala bunlara inanip ic savasi baslatmasindan korkuyorum :KK43:

Hayir insanlarla dalga geciyorlar ben buna yaniyorum. Akp.ye oy verecegi belli olanlar secim listesinden cikartilmis diyor az once tv.de. Simdi bunu secimden 10 gun sonra mi fark ettiniz? Butun devlet kurumlari sizinken bu nasil oldu? Dahasi bu insanlar nerde oy kullandi? Buhar olup uçmadılarsa tabi

Dusunun size bile itici geliyor bizim halimize vay 🙄
İnanın oy vermiş birçok kişi de böyle düşünüyor. Böyle yaparak kendi seçmeninin de güveni kaybediyor. Tek temennim bir an önce şu olayın çözüme ulaşması ve kesinleşmesi.. Şu anki durum daha mı iyi sanki? Umarım hile hurda olmadan kim hakkıyla kazandıysa o alsın İstanbul'u da..

Guzel ulkemin dusuruldugu duruma bakin.Resmen demokrasisizlikten ölup gidicez.Bir adam tek bir adam artik su %50lik kesim nasil bir gaza getirmisse resmen herkwsin kendisine biad edip tapinmasini bekliyor.O zmqn secim nicin var?elinle sec yerlestir oldu bitti.Zatenhicbir otoriteyi kabul etmiyorsun tek yetkili merci sensin hersey senin tekelinde secimlere ne gerek var?Bir de su ahaber zirvasi midem bulaniyor yalakaliklarindan omurgali olunur az..artik kendi secmenlerini ne kadar bos ve cahil goruyorlqrsa yalan yanlis demeden aksama kadar algi olustirma beyin yikama seanslari yapiyorlar yazik bu ulkeye yazik ki yazik..

Vazgeçtim son yorumları okudum da aşağıdaki anketi koyarsam kan gövdeyi götürür ve kimse de doğru cevabı vermez.

Soru ; Oyumu .....
Binali Yıldırım'a verdim ama Ekrem İmamoğlu hak etti ve kazandı
Binali Yıldırım'a verdim ve itirazların sonuçlanmasını bekliyorum
Ekrem İmamoğlu'na verdim ve kazandı

şeklinde düşünüyordum ama hiç gerek yok ...

Doğru cevabı veriyorum.
Ekrem İmamoğlu'na verdim ve kazandı..

Eko başkan bileğinin gücüyle kazandın seçimi.

Oyunuzu değiştirin seçeneğinin açılmasını mantıksız buldum.Zaten seçim bitmiş ve bir kazanan var ?

2257266

ya şunu fark ediyormusunuz
binali yıldırımdam daha çok diğerleri konuşuyor
adam çok büyük hakarete uğruyor bana kalırsa
birilei istanbul elllerinden gitmesin diye elinden gelini yapıyor
binali beyde onların menfaatlerine amaçlarına hizmet ediyor

Sizce benim soy adıma bakılırsa ben kime oy vermişimdir arkadaşlar:halay:Eki Görüntüle 2257298
Soyadina gore AKPye oy verecekler secmen listesinden silindi ne demek? Kimler silinmis mesela? Soyadi Yolyaptilar, Caykaptilar olanlari vesaire mi? Insanlarin akliyla alay ediyorlar.. Gerci CHPye, Iyi Partiye degil, kendilerine oy verenlerin akliyla alay ediyor, hala kandirmaya, magdur edebiyati yapmaya ugrasiyorlar. Sanki 17 yildir ulkeyi baskasi yonetiyormus gibi.. AKPlilere hakarettir bu bence.

Yillar once ANAP basta iken umduklari oyu bulamadiklarinda Mustafa Tasar bir laf etmisti.. "Hala biraktigimiz yerde otluyorsunuz" demisti. Gunlerce "halka hakaret etti" diye ortalik ayaga kalkmisti. Yillarca konusuldu. Halk da onlari sandiga gomdu. Nerde o halk? Hakaretin bini bir para bugun.. Halk bozuldu, eski halk yok artik.. Meydani bos bulmus, istedikleri gibi at oynatiyor, istedikleri gibi atip tutup insanlarin akliyla alay ediyorlar hergun.

Son düzenleme:
Duyduğuma göre binali beyden ses çıkmıyomuş haber alamıyoruz demiş yskın tarafları ne kadar doğru bilemem tabi
NOT mazbatamızı verin En Büyük TÜRKİYE

X