- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.231
Kimim ne kadar müslüman olduğunu Allah bilir kendileri din üzerinden siyaset yaptığı için din üzerinden Kandıra bilirler anca inançlı insanları şaşırdım mı hayırBiktik canim surekli halaret isitmekten akpliler tarafindan dinsiz damgasi yemekten ap.in biri cikmis diyorki sizin derdiniz patates sogan bizimki vatan ezan sanki biz ezan sussun diyoruz politikayla ne alakasi varsa ulke dinmi degistiriyor bu kadar cahil secmen ne gordum ne duydum bunlari soyleyeynler k.ina don zor aliyor
Yani böyle bir şey olursa ekonomi büyük zararlar alabilir. Güven duygusu kalmaz. Ah vah demek çare etmez sonra. Ne onemliymis arkadaş İstanbul. Sırf gitmesin diye...
Yani böyle bir şey olursa ekonomi büyük zararlar alabilir. Güven duygusu kalmaz. Ah vah demek çare etmez sonra. Ne onemliymis arkadaş İstanbul. Sırf gitmesin diye...
İstanbul demek rant demek !
17 senedir parsel parsel satıp üstüne konduklarının ortaya çıkması demek !
İstanbul demek altın veren tavuğu elleriyle teslim ettim demek !
Yoksa Ankara'yı da kaybetti niye bu kadar diretmedi
Benim derdim.chp degil aslinda kilicdaroglundanda hiz hazetmem ama ulkeye ulkesini dusunen insanlar lazim tabiki din cok onemli ama din diyede boylesi hirsizlara yol acmamaliyizİstanbul demek rant demek !
İstanbul un rant demek olduğunu biliyorum ama bu şekilde davranınca daha fazlasını kaybedebilir. Özellikle ona oy verenler konusunda. Ben olsam durur bir düşünürüm ya.İstanbul demek rant demek !
İstanbul demek rant demek !
Ysk secim yenileme karari alırsa (ki alacak ve tarihe kenan evren donemi gibi kara bir leke olarak gececek gibi duruyor) chp ve imamogluna oy verenler, hice sayildiklari bir oyunun parcasi olmayip sandiga gitmemeliler. Baska yapacak bir sey yok
Gökçek 'in K.ören belediye başkanıyken neler yaptığını herkes biliyor.Hep aynı seyi tekrar ediyor gibi olucam ama 2014te Ankarada, bugün şaibe denilen şeylerin kralı vardı ama bütün itirazlara kulak tıkandı. Burda bile o itirazlardan hiç haberi olmayan bir sürü insan var.
Orası öyleAslında 25 sene.
94'ten sayıyoruz.
Eski Ösym başkanının gözaltına alınması özellikle bugün umarım Ysk başkanına aba altından sopa göstermek değildir.
Biz ikna olduk demişlerdi hatta hile olmadığına.Su Ali Demir zamaninda kpss.de kopyanin hilenin ağababası yapıldı Herkes bas bas bağırdı ama tayyip erdogan bu adami en cok savunan kisiydi Sorusturma bile actirmadi 2010 sınavına esim de girmisti Sadece bu adama.degil onu o gun savunanlara da hakkimiz haram olsun
Simdi bunu gozaltina alarak tabi ki ysk baskan ve uyelerine mesaj veriyorlar
Aynı şeyi söyleyenler seçim olmadan önce ekonomi çok iyiBiktik canim surekli halaret isitmekten akpliler tarafindan dinsiz damgasi yemekten ap.in biri cikmis diyorki sizin derdiniz patates sogan bizimki vatan ezan sanki biz ezan sussun diyoruz politikayla ne alakasi varsa ulke dinmi degistiriyor bu kadar cahil secmen ne gordum ne duydum bunlari soyleyeynler k.ina don zor aliyor
Bu isler boyle malesef kesim okumuyor dinyadan bi haber geziyorlar onlarin uyanmasi icin ne lazim bilmiyorum zora ulke ekonomisi batmis durumda vahdettinde cirpiniyor sadeceAynı şeyi söyleyenler seçim olmadan önce ekonomi çok iyi
Avmlerde iğne atsan yere düşmüyor diyorlardı her ne hikmetse seçimler kendilerinin istediği gibi sonuçlanmayınca millet patates soğan için oy verdi oldu
Bence ysk kazanani aciklayacak cubku onlarda son gunler oldugunu biliyor birdaha secim olsa yine kazanamazlar anket yapilmis istanbulun %16 si secim istiyrmhsKizlar bu gece ysk.nın karar vermesi bekleniyormus
Bakalim hukuktan uzak, saray güdümünde bir kurum olmaya devam mi edecekler (zaten alt ust olan ekonomi rayindan cikacaktir.) yoksa olmasi gerektigi gibi kazanana hakkini teslim mi edecekler?
Sabirla bekliyoruz
Bence ysk kazanani aciklayacak cubku onlarda son gunler oldugunu biliyor birdaha secim olsa yine kazanamazlar anket yapilmis istanbulun %16 si secim istiyrmhs