Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Şaibeli yerlerde seçimler iptal edilip yenilenmeli.

Hayır yenilenirse kazanma şansı daha çok.
Ben böyle yersiz şeylerin yazılıp çizilmesine karşıyım.
Süreci biraz takip ederseniz siz de anlarsınız.

Ankara'da Mansur Yavaş'a bir sürü iftira atıp ellerinden geleni yaptılar halk daha çok sahip çıktı.

Turgay Güler'in konuğu olduğunda Imamoğlu'nu rezil etmek için uğraştılar bu oy oranına yansıdı.

Artık halk bunların gerginliğinden, yolsuzlugundan bıktı.

YSK böyle bir şeyi reddedecektir.
Neyse
Geçersiz oyların sayımının %72’si tamamlandı. Aradaki fark 17.132

Az kaldı Ekrem Başkan diyecekler.

Yenilenen seçimin farkı daha da artıracağından eminim.

Bana göre seçimin yenilenmesinin tek olumsuz yanı gereksiz masraf olması.

Ekrem İmamoğlu alın teriyle kazandı orası net.Zira bunu kabul etmemek için her türlü yolu deniyorlar su an .Keza sadece kendilerinin itirazları kabul goruyor diğer partilerinki reddedildi .Bursa ,Balıkesir ve Giresun da kesinlikle problem var ama itirazları reddedildi .

Seçim bugün yenilenmis olsa adam tarihi fark atar .Bunlar böyle yaptıkça adam daha bir yüceldi gözümüzde

Oy kullanmayacağım diye adaylığı açıklandığında hiç ilgilenmemistim, sesini bile seçim gecesi duydum ilk defa. Şimdi sürekli videolarını izliyorum bir açığını arıyorum ama siyasette hala böyle insanlar kalmış olabilir mi diye sorgulamaya başladım. Siyasetcilere karşı umudumu çok önceden kaybetmiştim çünkü. Sessizce mazbatasını teslim etseler 1-2 gün konuşulurdu şimdi trol olmayan en sadık AKPliler bile ekrem imamogluna sempatiyle bakmaya başladılar.

Ben bir Akpli değilim, Chpli de değilim. Ama şu yaşananlar beni deli dehşet üzüyor yahu. Siyasi liderleri geçtim şu an koyu Akpli vatandaşlar nasıl bu kadar kör bu kadar algısı bozuk davranabiliyor aklım asla almıyor. B. Yıldırım 1 Nisanda gönül belediyeciliği kazandı teşekkürler istanbul yazılı pankart asınca iyi hoş. Akp İstanbul il başkanı kazandık minvalli tweet atınca güzel. YSK açıklamalarını arkasına alan E. İmamoğlu Anıtkabire gidip defter imzalayınca olmadı yanlış yaptı.

Ben bu kadar olduğumuzu bilmiyordum valla bu seçimle yaşananlar olayın vahametini kavramamı sağladı.

Hayır benim anlamadığım tüm oylar 2-3 günde Türkiye nin tamamı biterken geçersiz oyların sayimı neden günlerdir sürüyor (fazla haber izlemiyorum )

Çünkü bir şeyleri ortadan kaldirmak için zaman kazanmaya çalışıyorlar .Bir söz duymuştum.Birisi koltuğundan kalkmak istemiyorsa altını fena halde pislemistir diye.Gunumuze uyarlayinca çok doğru .

Evet kizlar gecersiz oylarin tekrar sayimi bitmek uzere. Akp bunda umdugunu bulamadi (ya da zaten biliyordu sonucu) farkin azalmayacagi ortada. Ha azalsa nolur, kendileri 3 bin oyla kazandik diye aciklama yaparken iyiydi ya neyse..

Akp butun istanbulun tekrar sayimini talep ederek isin suyunu cikardi beklendigi gibi.
Simdi ysk ya bir an once geregini yapip mazbatayi sahibine verecek ya da dipsiz bir kuyuya dalarak (aslinda kendini lağvederek) talebi kabul edecek.
Ben akp sozculerinin habire ysk patrondur lafindan, bu talebin kabul edilecegini anladim. Patron istedigi gibi at kosturana denir, ama ysk secimin patronu degil sadece sonuclara gore yetkiyi sahibine verecek kurumdur. Oyle olmalidir.
Bakalim.neler olacak

Son 3421 sandık kaldı.
Kalan sandık kadar oy kazansalar 12.209 farkla Istanbul bizimdir.

Artik hukuk kurallarına ve ahlak yasasına uygun davransalar iyi olacak. Ayıp denen bir şey var.

Akepeli arkadaşları olayların tam tersi olduğunu ve o zaman ne şekilde davranılacağını düşünmeye, bunu düşünürken de aynısını şimdi davranmaya davet ediyorum.

İyide sadece gecersizler degil ki usulsüz oylar çok yerde hep israrla 1 yazılması .....birde büyükçekmece hayalet secmen deniyor.....Biz binamızdaki herkese baktık seçim öncesi kim var yok diye ......

İyide sadece gecersizler degil ki usulsüz oylar çok yerde hep israrla 1 yazılması .....birde büyükçekmece hayalet secmen deniyor.....Biz binamızdaki herkese baktık seçim öncesi kim var yok diye ......
O seçmenler için itiraz süreci 17 Ocak ta bitti yalnız varsa.da. Sizin dediğiniz hatalar da fark ilk 24binken düzeltildi ve zaten 21binden sonrası geçersiz oylarla oldu. Zaten fark 29binden düştü diyorlar ama hiç 29bin olmamış son sandık açıldığında bile değilmiş diyorlar. Açılacak sandık daha varken 29binmis pazar gecesi.

Usulsüz?
Maddi hata mi demek istiyorsunuz.
Kaydırma, yanlış yazma gibi.

O her yerde 1 yazılması dediğiniz olay ya 2 sandıkta ya 3 sandıkta gerçekleşmiştir. Bu da sadece akepe için değil cehape içinde aynı durum söz konusudur.

O hayalet seçmenler Cumhurbaşkanlığı seçiminden tutun da ondan önce ki birçok seçimde de vardı. Seçmen kaydını yapanlar hükümet kontrolü altında buna izin veriyorsa o muhalefetin değil akepenin sorunudur.

Örneğin daha seçim sırasında YSK alelacele 2.5 milyon mühürsüz oyu kabul etmiş bu da işinize gelmiştir. Itiraz etme fırsatı bile bırakmamışsınızdır...

"Hayali seçmen yok, mükerrer seçmen yok, sahte seçmen yok." Sadi Güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…