Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
2255814

YORUMSUZ!!!!!!

Usulsüzlük yok, oy çalma yok, hayalet seçmen yok.
Asıl acıtan da bu ya. Hakkıyla kaybettiler :KK50:

İnanamadıkları o ya zaten. Nasıl kaybederiz? Hangi seçmeni ile konuşsam "durun daha ya sayım bitmedi". Hayır kardeşim bitti, görmek istemiyorsunuz, kandırılıyorsunuz.

Mesela ben seçim akşamı fox tvden takip ettim, ama arada diğerlerine de baktım. Hani onlar ne diyor? Sorduğum hiçbir partili yandaş dışında kanal izlememiş. Uyumayı, uyutulmayı tercih etmiş. İnanamadım. En olmadı insan merak etmez mi? Etmemiş.

Eşimle ben karşıt siyasi görüşteydik evlendiğimizde, hepi topu 4 sene önce yani. Şimdi işler değişti, ortak görüşteyiz, haftasonu arkadaşları eşime ya sen x partili değil miydin sen bizden değil miydin, niye ittifaka oy vermedin muhabbeti olmuş, bu seçimde onun partisinin adayı olmayınca CHPye verdi o da. Tabi sonraki muhabbet belli "projeler çizilmiş şurası genelev olacakmış, şurası meyhane olacakmış" eşim başta bayağı gülmüş çünkü muhabbet zaten meyhanede rakı masasında geçiyor, sonra insan gibi açıklamış, daha göreve gelmedi ne projesi ne genelevi diye. Ama bazı zihinler cidden yeni bilgiye komple kapalı. Kafa yerine koli bandı çekilmiş kutu taşıyor sanki.

Ortalık cidden kötü, eşim işi itibari ile insanlarla çok fazla iç içe. Biri de "bu ekreme kim oy verdiyse Allah belasını versin, biri oy verdi ise çıksın söylesin" falan yapmış. Yaşlı başlı adam, eşim oraya iş verdiği için eşime ses çıkaramayacak belli, eşim de "dayı yüzüme gel bir daha söyle bakalım, Ekrem imamoğluna verdik ailece biz" deyince adam geri vitesi yapmış. Ha dövecek mi, hayır. Dedim ya yaşlı başlı adam. Sadece sorunu terbiyesizin teki olması.

Çok doldum artık. İnsanların saçma sapan hareketlerinden, seçim muhabbetinden... Daha dün babama dedim, Ekrem İmamoğlu çarşıda pazarda çok geziyor, biri çıkıp vurmaz etmez inşallah diye. Kimse de "yok yaaa olur mu öyle şey sene 2019" demedi, en fazla "başkanlık seçimi değil canım bu" diyen oldu.

Üzülüyorum cidden. Bağlamayamadım da mesajı, verin lan mazbatayı.

Yani böyle bir şey olursa ekonomi büyük zararlar alabilir. Güven duygusu kalmaz. Ah vah demek çare etmez sonra. Ne onemliymis arkadaş İstanbul. Sırf gitmesin diye...

Bu kadar ekonomik kriz içinde tekrar seçim yeniletmek!
Niye, çunkuuuu seçimde hile olduğunu hissediyorlar-miş :deli:

Ve bukadar haksız ve hukuksuz bir ilerleyiş içinde; olası bir yenileme durumunda, dinden imandan hz. Ömerin adeletinden bahseden insanların tekrar sandığa gidip, akepeye oy vermeleri???

Evet ne diyoruz, yaşasın deizim! 🙃

Ysk secim yenileme karari alırsa (ki alacak ve tarihe kenan evren donemi gibi kara bir leke olarak gececek gibi duruyor) chp ve imamogluna oy verenler, hice sayildiklari bir oyunun parcasi olmayip sandiga gitmemeliler. Baska yapacak bir sey yok

Ysk secim yenileme karari alırsa (ki alacak ve tarihe kenan evren donemi gibi kara bir leke olarak gececek gibi duruyor) chp ve imamogluna oy verenler, hice sayildiklari bir oyunun parcasi olmayip sandiga gitmemeliler. Baska yapacak bir sey yok
Neden gitmesinki bence herkes gitmeli ve fazlasida vermeli benim 80 yasindaki bababaannem bile artik daha fazla hakaret etmeye kimsenin hakki yok iyi oldu diyirki hep akp ye oy vermis burisi

Bu hangi parti için olursa olsun kötü bişey tekrar oylarimizi kullanacağız olursa da ve emin olun oylar daha da fark atacak

Yada calacaklar az bir farkla kazanacaklar :))

Benim umudum var CHP ye tek oyum yoktu ama ikinci bir seçim olursa oyum il de ilçede CHP ye gider şahsen ❤️

Bu hangi parti için olursa olsun kötü bişey tekrar oylarimizi kullanacağız olursa da ve emin olun oylar daha da fark atacak

Yada calacaklar az bir farkla kazanacaklar :))

Benim umudum var CHP ye tek oyum yoktu ama ikinci bir seçim olursa oyum il de ilçede CHP ye gider şahsen ❤
Biktik canim surekli halaret isitmekten akpliler tarafindan dinsiz damgasi yemekten ap.in biri cikmis diyorki sizin derdiniz patates sogan bizimki vatan ezan sanki biz ezan sussun diyoruz politikayla ne alakasi varsa ulke dinmi degistiriyor bu kadar cahil secmen ne gordum ne duydum bunlari soyleyeynler k.ina don zor aliyor

X