Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usulsüzlük yok, oy çalma yok, hayalet seçmen yok.
Asıl acıtan da bu ya. Hakkıyla kaybettiler
Onu kazanan taraf halletmeli bir şekilde.Algı operasyonu başladı. Yapmayın seçimi yenilemeyi bu kadar kolay kabul edemeyiz.
Allah şunlara akıl fikir versin bunlara tekrar fırsat vermesin bi kabullenmediler Ankara aldı inş Ekrem beyde alıcak
Bizim çocuklarımızı terörist ilan edip surundurduler sadece yurtlarında kaldıkları için vay adaletine yandigimin dünyası vayyyyy !!!!
Kaç bin fark caizmiş. 3.000 farkla kazandık demişlerdi.
Yorumumu begenmemisler tabi dogrular acidir :))Hayalet secmeni yazan kendileriydi bangir bangir heryerde yalaka medya haric sayilarda secmenlerde hata oldugu soylendi ama onlarin hileleri elinde patladi Allahin adaleti sasmaz daha iyi gunleri
Neden gitmesinki bence herkes gitmeli ve fazlasida vermeli benim 80 yasindaki bababaannem bile artik daha fazla hakaret etmeye kimsenin hakki yok iyi oldu diyirki hep akp ye oy vermis burisiYsk secim yenileme karari alırsa (ki alacak ve tarihe kenan evren donemi gibi kara bir leke olarak gececek gibi duruyor) chp ve imamogluna oy verenler, hice sayildiklari bir oyunun parcasi olmayip sandiga gitmemeliler. Baska yapacak bir sey yok
Bu adam artik ilac kullanmali cok uzuluyorum
Bu hangi parti için olursa olsun kötü bişey tekrar oylarimizi kullanacağız olursa da ve emin olun oylar daha da fark atacakYsk secim yenileme karari alırsa (ki alacak ve tarihe kenan evren donemi gibi kara bir leke olarak gececek gibi duruyor) chp ve imamogluna oy verenler, hice sayildiklari bir oyunun parcasi olmayip sandiga gitmemeliler. Baska yapacak bir sey yok
Biktik canim surekli halaret isitmekten akpliler tarafindan dinsiz damgasi yemekten ap.in biri cikmis diyorki sizin derdiniz patates sogan bizimki vatan ezan sanki biz ezan sussun diyoruz politikayla ne alakasi varsa ulke dinmi degistiriyor bu kadar cahil secmen ne gordum ne duydum bunlari soyleyeynler k.ina don zor aliyorBu hangi parti için olursa olsun kötü bişey tekrar oylarimizi kullanacağız olursa da ve emin olun oylar daha da fark atacak
Yada calacaklar az bir farkla kazanacaklar :))
Benim umudum var CHP ye tek oyum yoktu ama ikinci bir seçim olursa oyum il de ilçede CHP ye gider şahsen ❤