Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Dün sayfada okudum bunu varmı videosu filan.
Haberlerde gördüm ben. Atatürk'çü modern bir kadının kimsenin önünde eğilmeyeceğşni umuyorum, yatmak şöyle dursun. İnsanlar eşit kimseye tapmayın. Atam bunu öğretemeden öldü yazık ki. Şimdi gelecekler ne tapması saygı diyecekler. Geçiniz... Mezarından Atatürk gelse öyle yatmam.

Videoyu bulmam lazım bakayım hemen ciden merak ettim..
Yatsa eline ne geçecekki kişilik bozukluğu resmen.

Zaman kazanmaya çalışıyorlar sadece, yapılan onca yolsuzluk, verilen rüşvetler, ihaleler vs gırladır. Temizlemek zaman alacak, bu telaş ondandır. 25 yıl ellerinde olan bir kurumdan ki bütçesi çok büyüktür, vazgeçmek kolay değil. İstedikleri gibi at koşturup, istediklerine ihaleleri peşkeş çektiler, şimdi sadece zaman kazanıp üstünü örtebileceklerini örtmeye çalışacaklar.

İstanbul gibi rantı yüksek bir yeri kaybetmek çok acı geliyor onlara.

Nefret ediyorum böyle insanlardan, hiç mi insanda azıcık prensip ,gurur olmaz ya. Hangi düşüncede olursan ol, hiç mi bir duruş geliştirmez insan o yaşına kadar. Senin gibi bir insan, mesleği ise seçimle gelmesi ve bir devlet görevlisi, önüne yatmak ne demek. Kendi paranla " ben hayatın başka alanında mücadele ediyorum ama bizler sosyal bir canlıyız ve aramızdaki sosyal ilişkileri düzenlemek, kamusal alanı kontrol etmek için kurallar geliştirmek zorundayız, seni de geçici süre ile bu işlerle uğraş diye seçiyorum " diyorsun, güç sende. Yetkini birine devrediyorsun ve farkında değilsin! Farkında olmadığın için sana hakaret etmesine göz yumuyor, önüne yatıyor, ciğerci camına yapışmış kedi gibi mırlıyorsun. Senin gibilerin neyine saygı duyulacak bilmiyorum.

Böyle insanlar oldukça daha çok hakeret yerler..
İnsan utanır bunu yaparken nasıl hazmettin bunu acaba..

Sadece size daha geniş bir bakış açısı göstermeye çalışıyorum, iyi niyetinizden kesinlikle şüphem yok ve yorumuma da ısrarla parti katmamaya çalışıyorum.

Tüm geçersiz oyları saysınlar demediniz elbette öyle bir şeyi ben söylemedim ama bazılarını saysınlar incelesinler demek istiyorsanız tekrar ediyorum iyi niyetle ifade ettiğiniz bu yaklaşım hukuk devletinde olmamalı.

Geçersiz oya itiraz oy sayımı esnasında yapılmalıydı. Bahsettiğiniz gibi parti yetkilileri o anda denetimini yapıp hukuki haklarını kullanmalılardı. Şimdi tutanaklara itirazda sorun yok ama oy çuvallarının gerekçesi gerçekleşmeden açılması vicdanları zedelemeli. Seçim gibi bir konuda iyi niyet, takdir yetkisi gibi şeylere göre karar olmamalı, mevzuatla çerçeve çizilir ve siz de seçmen olarak seçim sonunda gidişata göre bu çerçeve dışına çılmayacağından emin olursunuz. Bu partiyle alakalı değil.

Artık o kadar tanıyorum ki bu tipleri
Kafasından geçirdiği onca hinliği bile tahmin edebiliyorum
Orada bir süre gazeteler onu çekecek eleştirilecek gündem olacak haberciler çağırıp bir iki foto çekecek
Hanımda oğluna belediyeden iş koparmanın peşine düşecek
Onların taptıkları ne bu insanlar ne parti
Taptıkları şey güç ve para

Sorun da o ya. Gurursuz, güce tapan dostun yandaşın olacağına, onurlu dürüst ama farklı düşünen düşmanın olsun . Birinin herhangi bir güç para dağılımı değişiminde ne yapacağı kestirilmezken, diğerinin yönünü ve davranışını bilirsin hiç değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…