Haberlerde gördüm ben. Atatürk'çü modern bir kadının kimsenin önünde eğilmeyeceğşni umuyorum, yatmak şöyle dursun. İnsanlar eşit kimseye tapmayın. Atam bunu öğretemeden öldü yazık ki. Şimdi gelecekler ne tapması saygı diyecekler. Geçiniz... Mezarından Atatürk gelse öyle yatmam.Dün sayfada okudum bunu varmı videosu filan.
Ne oldu şimdi son durum? Dün fark açılıyordu, sonra sayım durmuş galiba. Bir ara Beykoz oylarını kaçırıyorlar Feyza altın yazmıştı.
Gelişmeleri alabilir miyim?
Haberlerde gördüm ben. Atatürk'çü modern bir kadının kimsenin önünde eğilmeyeceğşni umuyorum, yatmak şöyle dursun. İnsanlar eşit kimseye tapmayın. Atam bunu öğretemeden öldü yazık ki. Şimdi gelecekler ne tapması saygı diyecekler. Geçiniz... Mezarından Atatürk gelse öyle yatmam.
Fatma şahinin önünde yatan kadın deyin google a çıkıyorVideoyu bulmam lazım bakayım hemen ciden merak ettim..
Yatsa eline ne geçecekki kişilik bozukluğu resmen.
[/URL]
Fatma şahinin önünde yatan kadın deyin google a çıkıyor
Gelişmeler şöyle. Bunu da darbeye bağladılar
Feto oyunu imiş.
Zaman kazanmaya çalışıyorlar sadece, yapılan onca yolsuzluk, verilen rüşvetler, ihaleler vs gırladır. Temizlemek zaman alacak, bu telaş ondandır. 25 yıl ellerinde olan bir kurumdan ki bütçesi çok büyüktür, vazgeçmek kolay değil. İstedikleri gibi at koşturup, istediklerine ihaleleri peşkeş çektiler, şimdi sadece zaman kazanıp üstünü örtebileceklerini örtmeye çalışacaklar.
Nefret ediyorum böyle insanlardan, hiç mi insanda azıcık prensip ,gurur olmaz ya. Hangi düşüncede olursan ol, hiç mi bir duruş geliştirmez insan o yaşına kadar. Senin gibi bir insan, mesleği ise seçimle gelmesi ve bir devlet görevlisi, önüne yatmak ne demek. Kendi paranla " ben hayatın başka alanında mücadele ediyorum ama bizler sosyal bir canlıyız ve aramızdaki sosyal ilişkileri düzenlemek, kamusal alanı kontrol etmek için kurallar geliştirmek zorundayız, seni de geçici süre ile bu işlerle uğraş diye seçiyorum " diyorsun, güç sende. Yetkini birine devrediyorsun ve farkında değilsin! Farkında olmadığın için sana hakaret etmesine göz yumuyor, önüne yatıyor, ciğerci camına yapışmış kedi gibi mırlıyorsun. Senin gibilerin neyine saygı duyulacak bilmiyorum.
Ben hukuki kısmını bilemiyorum
Bunu bi zahmet her partinin yetkilileri vs kontrol altında tutsunlar
Tüm geçersiz oyları sayıp yeniden yazsınlar demişim gibi cevap vermişsiniz ancak ben öyle birşey söylemedim
Haklı itirazlar kabul edilmeli
Onlar yeniden hakkaniyetle değerlendirilmeli dedim
Vicdanımı zedeleyecek bi durumda değilim
Sizin dediğiniz konumda olmam için
Chp hırsız
Oylarımızı çaldı
Sayılacak biz alıcaz falan demiş olmam lazım
Ki her partide yanlışlıklar var bence dedim daha önceki mesajlarda
Onlarda düzeltilmeli
Chp nin oyu artsa beni rahatsız etmez
Dileğim hakkı olanın (tek bir oy bile olsa) hakkının teslim edilmesi
Sen fotoğrafta herşeyi net gördün değil mi?Yasak değil mi? Kaldırım da sokakta oturmak?
Mansur yavaş seçimini unutmadıkÖnyargılarınız ve siz
Bu şekilde töhmet altında bırakabileceğiniz profilde birini bulsaydınız bari
Artık o kadar tanıyorum ki bu tipleriNefret ediyorum böyle insanlardan, hiç mi insanda azıcık prensip ,gurur olmaz ya. Hangi düşüncede olursan ol, hiç mi bir duruş geliştirmez insan o yaşına kadar. Senin gibi bir insan, mesleği ise seçimle gelmesi ve bir devlet görevlisi, önüne yatmak ne demek. Kendi paranla " ben hayatın başka alanında mücadele ediyorum ama bizler sosyal bir canlıyız ve aramızdaki sosyal ilişkileri düzenlemek, kamusal alanı kontrol etmek için kurallar geliştirmek zorundayız, seni de geçici süre ile bu işlerle uğraş diye seçiyorum " diyorsun, güç sende. Yetkini birine devrediyorsun ve farkında değilsin! Farkında olmadığın için sana hakaret etmesine göz yumuyor, önüne yatıyor, ciğerci camına yapışmış kedi gibi mırlıyorsun. Senin gibilerin neyine saygı duyulacak bilmiyorum.
Kim demiş bunu diye sormayım
Sorun da o ya. Gurursuz, güce tapan dostun yandaşın olacağına, onurlu dürüst ama farklı düşünen düşmanın olsun . Birinin herhangi bir güç para dağılımı değişiminde ne yapacağı kestirilmezken, diğerinin yönünü ve davranışını bilirsin hiç değilse.Artık o kadar tanıyorum ki bu tipleri
Kafasından geçirdiği onca hinliği bile tahmin edebiliyorum
Orada bir süre gazeteler onu çekecek eleştirilecek gündem olacak haberciler çağırıp bir iki foto çekecek
Hanımda oğluna belediyeden iş koparmanın peşine düşecek
Onların taptıkları ne bu insanlar ne parti
Taptıkları şey güç ve para