Turkiye Turkiye olali boyle bir secim rezilligi gormedi. Butun dunyadan gozlemcilerin secimleri izlemeye geldigi bir gunde yapilana bak.. Muhalif partisi one geciyor diye veri akisini kesip alele acele "kazandik" beyanatlari verip, afisler asip isi oldu bittiye getirme cabasinda bir iktidar. Gene eskisi gibi "Ati alan Uskudar'i gecti" diyeceklerdi. Neyse ki Ekrem Bey pes etmedi. Liderse al sana lider.. Adam gibi lider.. Butun CHPyi Kilicdaroglu'ndan ibaret sananlara gelsin. AKP'nin Tayyip partisi oldugu gibi CHP'yi de Kilicdaroglu partisi sananlar icin uzgunum.
Yav, hala bir seyi kurtarma cabasi goruyorum bu AKPlilerde.. Bu ulkeyi 17 yildir AKP yonetiyor. Secimin guvenligini saglamasi gereken, secimlerin huzur icinde yapilmasini garantilemek zorunda olan partidir AKP. Tam tersine memlekette herkes oylari AKP calmasin diye ugrasiyor. Siz hic utanmiyor musunuz boyle bir partinin destekcisi olmaktan?
Iktidari elinde tutan, insanlarin guvenliginden sorumlu, tum halki kucaklamasi gereken, demokrasinin bu ulkede insa edilmesinin garantoru olmasi gereken AKP cikip televizyonlardan bariz bir sekilde hem adaylari hem de onlara oy verecek halki tehdit ediyor, dini kullanarak cennetten afaroz ediyor. Ideoloji sebebi ile bu partiye oy veren dindarlar, ideolojiniz korku iktidari mi? Huzursuzluk mu? Insanlari bu bizden, bu terorist, adi diye siniflandiran adamlarin golgesinde dininizin keyfini daha iyi mi cikartabiliyorsunuz? Kitabinizda boyle mi emrediyor ki bu adamlar sayesinde dininizi yasayabildiginizi iddia ediyorsunuz? Hirsizlik, kul hakki yenmesi dininizin gerekleri mi? Hangi din bu yav? Bir tek basortusunun farz, geri kalan her turlu rezilligin mubah oldugu din hangisi? Islam mi? Oyleyse ben musluman degilim efendim. Patates dinine cevirdiniz Islami da.. Yasayin simdi doya doya..