Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819

Bu kadnin amaci neydi bilmiyorum ,bir anlik birseymi yoksa kurgulumu ama genel olarak durum aynen sizin belirtiginiz gibi bu tür absürt davranışları olan insanlar ya normal degildir,ya ucuz hesapları vardır yada akliyla araları olmayan tiplerdir ve hep ayni seyi seçerler güç ve para popülarite bugün burası yarın orası olur bu tür videolara bakıpta felanca partililer böyle diyen arkadaşlar hiçmi hayatı yada insanları yorumlayamadınız yarın bu tipler belki sizin partiniz güçlü olur onun etrafına üşüşürler şu kural hic degismiyor şeker nerdeyse sinekler ordadır

Emin ol bunu chp'li yada iyi partili biride yapsaydı yerin dibine sokulurdu burada.

Sorunda bu ya, her yerdeler. Güvenilmez, mide bulandırıcı tipler, her durumda gemilerini yürütürler. Böyle bir tanıdık var bizde. Belediye CHP deyken gırdı belediyeye, sonra akpe ye geçti hala orada ama iş yapmıyor niteliksiz bırı. Yıllar önce eve geldi, tartıştık koyu CHP'den akpye kaydı , nasıl oluyor o iş ayağına. Bir daha gelmedi. Ama o arada kızını yurt dışında, oğlunu özel üniversite de okuttu, kocasına da taksi plakası çekti.

Ne olursa olsun iğrenç ötesi birşeydi,geçmiş seçimdede yaşandı kadının biri gene çok çirkin bir benzetme yapmıştı.
Ha şu tahmin ettigim olay onu da burada gördüm çok paylaşan olmuştu kendini rezil etmis ne yapmışsa kendine yapmıs ,kendini rezil etmekten başka ne ise yaradı liderlere yada güçlülere birsey oldugu yok zamansız sırt pırt heryerden çıkan mikrofonlar ,bir kişiye bile kendini ifade edemeyen insanları milyonların önüne çıkarıyor :)yazık anadolu insaninin bu zavalliligina üzülüp buna çözüm bulmak mesele is ve egitim imkani saglamak kınamakla bitmese keşke işimiz hem kınasak hem üzülsek

Tam bir rezaletti o olay..

Şimdi de genel başkan yardımcısı çıkmış sen seçildigine nereden kanaat getiriyorsun diyor. Sanki kendileri akşam çıkıp biz kazandık dememiş afişleri aşmamış gibi... YSK başkanı çıktı dedi İmamoğlu daha çok oy aldı diye. Başka nereden kanaat getirecek. Seçim akşamı hep kazandık diye kutlamaya çıktıklarını unutuyorlar sanırım. O zaman kendilerine sordular mı ki?

Kendileri çıkıp demedimi kazandık diye,o yetmedi bide afiş astılar her yere.

Şimdi bu itirazlardan sonra oradan oraya kaymalar oldu.
Misal veriyorum 450 oy diğer partiye, 250 oy öteki partiye geçti.
Hatalar yapılmış yani.
Neden yahu.
Kimden kime kaymış o değil, sorun doğru okunmamış olması!
Bunu neden yaparlarki, beceriksiz basiretsiz insanlar mı var bu sandık başlarında.
Ya da kendini cin sanan insanlar!
Hangi partiden olursa olsun bu şekilde usulsüzlük yapanı Allah kahretsin gerçekten, bile isteye oraya buraya oy kaydıranlar bunun bedelini ödesin.

Mansur yavaş seçimini unutmadık
Önyargıları hiç boşa çıkarmadınız maşallah
Şahsım üzerinden konuşmayın
Sizinle tek bir sohbetimiz dahi yok bu konularda
Nereden yola çıkıpda üzerimden kendinizi rahatlatıyorsunuz

Söylediklerinizde haklısınız
Tabiki mevzuat neyse ona uyulsun isterim bende
Ama her seçimde a partisi b partisi farketmiyor
Aynı senaryoları tekrar tekrar yaşıyoruz
Madem böyle bi açık var
Hem sayılması doğru değil hem bu konuda itiraz edip usülsüz kabul alabiliyor
Ysk teşkilatlar muhattabı her kimse bu konuda yeni düzenlemeler yapılsa
Yada kati bi şekilde netleşse
Şerh oylar dışında kimse sayım yaptıramasa mesela
Mevzuata göre aykırı iken bir taraftanda kabul alabiliyor olması saçma
Bizlerin bu konuda yapabileceği birşey olduğunu sanmıyorum malesef

Sen fotoğrafta herşeyi net gördün değil mi?
Ama bunu yıldırım belediyemiz göremiyor, işine gelmiyor. Göstermek için uğraşıyorum.
Yasak tabiki, ne resimler ne ben anlatamiyorum derdimi.

Bizim mahalledede var böyle bir yer
Üstelik kumar oynandığınada eminiz
Defalarca şikayet ettik
Daha önce chp de idi belediye bu seçimde iyi partiye geçti
Parti adı bu durumda pek önemli değil sanırım
Belediye kahvehanelere ruhsatı kendi veriyor ve dükkanın net alanı dışında kullandıkları yerden ayrıca kira alıyorlarmış
Bu yüzden pek ses çıkarmıyorlar

Tabi ki x,y partisi önemli değil, ama bizim burada akp cikiyor onu biliyorum, ben 3 yıldır bunla uğraşıyorum hâlâ yok öyle birşey diyorlar

Tabi ki x,y partisi önemli değil, ama bizim burada akp cikiyor onu biliyorum, ben 3 yıldır bunla uğraşıyorum hâlâ yok öyle birşey diyorlar
Tanıdık vs durumları işte
Bizede usüle uygun dediler
Adamlar bildiğin yola taşıyor
Sabaha kadar kumar
Her akşam biri arıyor her gece polis var artık
Ama ne hikmetse aynen devam
Arkaları sağlam bu kahveci dayıların demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…