Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Öyle bilmiyorum okudunuz mu
Ama bu konunun en güzel örneği bu

Genel anlamda yazmıştım ama haklısınız konuşabilecek biri değilsiniz
Çok haklısın
Sizin gibi fikir alışverişi amacı taşımayan kendi egosunu tatmin edip karşısındakini aşağılamak için konuşan birisini bulmalıydınız

Ayrıca videolu belgeli kanıtlarla oylar çalındı diyerek başvuran chpnin hiç bir itirazını kabul etmeyen YSK
Akpnin Tek bir itirazıyla oyları yeniden sayıyıor demokrasi şelöni

Kizlar malumunuz gecersiz oylar yeniden sayiliyor Bazilar gecerli hale geliyor bazilar akp bazilari chp adayina gidiyor.
Simdi akp.ye giden gecersiz oylar #hırsızchp nin çaldığı oylar olduğuna gore, chp.ye giden oyları kim.çalmış oluyor?

Hahah güzel soru hiç aklıma gelmemişti.

Binali Yildirim'in son açıklaması ve Cumhurbaskaninin bunlar topal ördekler dedigi videodaki tavrı hiç hayra alamet değil. Sanırım 5 yıl önce Ankara'da izlediğimiz filmi İstanbul'da izliycez.

Binali Yildirim'in son açıklaması ve Cumhurbaskaninin bunlar topal ördekler dedigi videodaki tavrı hiç hayra alamet değil. Sanırım 5 yıl önce Ankara'da izlediğimiz filmi İstanbul'da izliycez.
Yine birşeyler oluyor

Dunden beri ntv internet sitesinden guncellenen oy sayilarini takip ediyorum ekran goruntusu alarak. Imamoglunun oyu 300 kadar artarken digerinin oyu 2000e yakin artmis.
Neler olabilir? O kadar cok olasilik var ki..
Su andan sonra o mazbata binali yildirima verirse istanbulda bir daha kim sandiga gidip oy vermeye tenezzul eder onu da bilmiyorum.

Ben chp vekilleri ve avukatlarinin hesaplarini takip ediyorum twitterda. Verilen rakamlar az az ama hep binali yildirima gecen oy sayisi onde oluyor. Chp.li vekiller hep cok kesin ve umutlu yaziyorlar ama karsi tarafin da birkac hesabini takibe aldim orda da herkes emin.

Ben chp.nin ve secmenlerinin oylara sahip cikma konusunda bu noktaya geldikten sonra kaybetme durumunu dusunmek istemiyorum cunku dedigim gibi ikna olacak bir kitle bir daha zor elde edilir.

Valla birisi artik bunlara dur dese biktik bu nedir ya adam kazandi hakkini yiyecekler

Sanıyorum ki akpnin daha çok oy aldığı yerlerdeki sandıklar açılıyor oraya daha çok gitmesi ondandır belki. Bir de dediğiniz gibi benim gördüğüm yerde artan oylar dediğiniz gibi azdı hatta azalanlar vardı. Şu an olan olayları anlayamıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…