Genel anlamda yazmıştım ama haklısınız konuşabilecek biri değilsinizŞahsım üzerinden konuşmayın
Sizinle tek bir sohbetimiz dahi yok bu konularda
Nereden yola çıkıpda üzerimden kendinizi rahatlatıyorsunuz
Öyle bilmiyorum okudunuz muBu kadnin amaci neydi bilmiyorum ,bir anlik birseymi yoksa kurgulumu ama genel olarak durum aynen sizin belirtiginiz gibi bu tür absürt davranışları olan insanlar ya normal degildir,ya ucuz hesapları vardır yada akliyla araları olmayan tiplerdir ve hep ayni seyi seçerler güç ve para popülarite bugün burası yarın orası olur bu tür videolara bakıpta felanca partililer böyle diyen arkadaşlar hiçmi hayatı yada insanları yorumlayamadınız yarın bu tipler belki sizin partiniz güçlü olur onun etrafına üşüşürler şu kural hic degismiyor şeker nerdeyse sinekler ordadır
Öyle bilmiyorum okudunuz mu
Ama bu konunun en güzel örneği buEki Görüntüle 2253866
Bende önce ekşide okumuştum inanmamıştım ama gerçekmişSunay Akın hikayeleri gibi aynı.
Çok haklısınGenel anlamda yazmıştım ama haklısınız konuşabilecek biri değilsiniz
Ayrıca videolu belgeli kanıtlarla oylar çalındı diyerek başvuran chpnin hiç bir itirazını kabul etmeyen YSKEkrem Başkan
Yıllardır çuvallarca bulunan Akp mühürlü pusulalar, terminatör gibi hızlı hızlı Akp'ye mühür vurulurken çekilen videolar, başa baş giden yerlerde ani bir elektrik kesintisiyle gelen zaferler gördü bu ülke. Hiçbirinde sesiniz çıkmadı. Saat 21'de konvoylara çıktınız daha açılmayan sandıklar varken. Şimdi geçmiş karşımıza "hırsız vaaaarrrr daha bir şey belli değilll" diyorsunuz. Etmeyin eylemeyin. Bu resmen zaman kazanma çabasıdır. Bunu sizler de biliyorsunuz. Bu ülkeden umudumu kesmek üzereyken resmen içime bahar geldi. Yetişen nesilden çok umutluyum çok da gururluyum..
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa!
Evet herkese hukuk lazım. Ama kendileri bunu bilmezler islerine göre davranirlar.Binali bey "bu ne acele hele bi mazbatanı al dedi " sonuçlar açıklanmadan teşekkür konuşması yapan adam
He bi de "hukuk herkese lazım "dedi
Hadi bee. Oysa hiç ihtiyacınız olmayacak gibi davranıyordunuz...Binali bey "bu ne acele hele bi mazbatanı al dedi " sonuçlar açıklanmadan teşekkür konuşması yapan adam
He bi de "hukuk herkese lazım "dedi
Hahah güzel soru hiç aklıma gelmemişti.Kizlar malumunuz gecersiz oylar yeniden sayiliyor Bazilar gecerli hale geliyor bazilar akp bazilari chp adayina gidiyor.
Simdi akp.ye giden gecersiz oylar #hırsızchp nin çaldığı oylar olduğuna gore, chp.ye giden oyları kim.çalmış oluyor?
Kizlar malumunuz gecersiz oylar yeniden sayiliyor Bazilar gecerli hale geliyor bazilar akp bazilari chp adayina gidiyor.
Simdi akp.ye giden gecersiz oylar #hırsızchp nin çaldığı oylar olduğuna gore, chp.ye giden oyları kim.çalmış oluyor?
Ne oluyor?Yine birşeyler oluyor
Binali Yildirim'in son açıklaması ve Cumhurbaskaninin bunlar topal ördekler dedigi videodaki tavrı hiç hayra alamet değil. Sanırım 5 yıl önce Ankara'da izlediğimiz filmi İstanbul'da izliycez.
Yine birşeyler oluyor
Valla birisi artik bunlara dur dese biktik bu nedir ya adam kazandi hakkini yiyeceklerDunden beri ntv internet sitesinden guncellenen oy sayilarini takip ediyorum ekran goruntusu alarak. Imamoglunun oyu 300 kadar artarken digerinin oyu 2000e yakin artmis.
Neler olabilir? O kadar cok olasilik var ki..
Su andan sonra o mazbata binali yildirima verirse istanbulda bir daha kim sandiga gidip oy vermeye tenezzul eder onu da bilmiyorum.
Ben chp vekilleri ve avukatlarinin hesaplarini takip ediyorum twitterda. Verilen rakamlar az az ama hep binali yildirima gecen oy sayisi onde oluyor. Chp.li vekiller hep cok kesin ve umutlu yaziyorlar ama karsi tarafin da birkac hesabini takibe aldim orda da herkes emin.
Ben chp.nin ve secmenlerinin oylara sahip cikma konusunda bu noktaya geldikten sonra kaybetme durumunu dusunmek istemiyorum cunku dedigim gibi ikna olacak bir kitle bir daha zor elde edilir.
Sanıyorum ki akpnin daha çok oy aldığı yerlerdeki sandıklar açılıyor oraya daha çok gitmesi ondandır belki. Bir de dediğiniz gibi benim gördüğüm yerde artan oylar dediğiniz gibi azdı hatta azalanlar vardı. Şu an olan olayları anlayamıyorum zatenDunden beri ntv internet sitesinden guncellenen oy sayilarini takip ediyorum ekran goruntusu alarak. Imamoglunun oyu 300 kadar artarken digerinin oyu 2000e yakin artmis.
Neler olabilir? O kadar cok olasilik var ki..
Su andan sonra o mazbata binali yildirima verirse istanbulda bir daha kim sandiga gidip oy vermeye tenezzul eder onu da bilmiyorum.
Ben chp vekilleri ve avukatlarinin hesaplarini takip ediyorum twitterda. Verilen rakamlar az az ama hep binali yildirima gecen oy sayisi onde oluyor. Chp.li vekiller hep cok kesin ve umutlu yaziyorlar ama karsi tarafin da birkac hesabini takibe aldim orda da herkes emin.
Ben chp.nin ve secmenlerinin oylara sahip cikma konusunda bu noktaya geldikten sonra kaybetme durumunu dusunmek istemiyorum cunku dedigim gibi ikna olacak bir kitle bir daha zor elde edilir.