- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
Hak eden kazanır inşallah diyoruz o zaman(Gerçi bence çoktan kazandı ama)Tabiki öyledir
Herkes için geçerli
İzmir ilçesindeyim benBibi senin oturduğun ilçeyi kim aldı :)
Hahhh sonuna o ingilizceyi yapistirinca havalı oluyor dimi....ingilizce bilmiyorum o ne demek....hem halkçı değilim ne demek hic Yakıştıramadım oyle dümdük ....bütün halklar halkçı olmali ne ka ayipyoo halkçı değilim, chp li değilim, oy bile kullanmadım.. davam falan da yok,kendi hayatımı götürmeye çalışıyorum öyle dümdük.. gel gelelim kabak gibi yapılan haksızlıklara sessiz kalamıyorum god damn it..
Ben sonucun değişeceğini sanmıyorumHak eden kazanır inşallah diyoruz o zaman(Gerçi bence çoktan kazandı ama)
Kaledensin yani :)İzmir ilçesindeyim ben
Ben sana demet akalin sarkilari soylemek istiyorum amaPeki duygularımızın karşılıklı olmasıbizimkisi bir aşk hikayesi
Keşke tüm illerde kazanan kendini kanıtlamaya bu kadar uğraşsa mesela Balıkesir gibi yüzde 1 lik farkla millet ittifakının kaybettiği yerlerdeBen sonucun değişeceğini sanmıyorum
Dileğim kendilerini ispatlamaları
Vay be dedirtsinler hepimize inşallahh
Kokuyor ya öğğkkk sahilde yürüyüş yapamıyorum 3 saat Allah seni inandırsınKaledensin yani :)
İzmir kokuyormu hala
Şaka bi yana umarım daha iyi çalışan kişilerdir seçilmişler :)
Gönlüne göre memlekettesin desene
Ya seçimin kaybedeni başarısız iyi parti ala ala bizim ilçeyi aldı
Hahhh sonuna o ingilizceyi yapistirinca havalı oluyor dimi....ingilizce bilmiyorum o ne demek....hem halkçı değilim ne demek hic Yakıştıramadım oyle dümdük ....bütün halklar halkçı olmali ne ka ayip
Karşıdan baskı olmada kim uğraşır ki kazandığını ispatlamayaKeşke tüm illerde kazanan kendini kanıtlamaya bu kadar uğraşsa mesela Balıkesir gibi yüzde 1 lik farkla millet ittifakının kaybettiği yerlerde
Ben geçen gezmeye gittim kokudan bayılmışım.1 hafta hastahanede yattım inanırmısınızKokuyor ya öğğkkk sahilde yürüyüş yapamıyorum 3 saat Allah seni inandırsın
OlsunduKokuyor ya öğğkkk sahilde yürüyüş yapamıyorum 3 saat Allah seni inandırsın
Yooo burda kornalarla gittiler bence gayette dogal kazandıysa kutlasın.... sevinenleri görmedin sosyal medyada galiba.... ...silahla kutlamanın her türlüsüne karşıyım düğün sunnet parti herneyse direkt cezalandırılmalı bunun.seni.beni yokhiç öyle bir kural yok bence, hem kiminle halkçı olayım mesela? ya da biz bir halk mıyız yoksa git gide düşmanlaşan iki kuvvet mi? en basitinden bugün siz kazansaydınız silahlar, kornalar, hakaretler, alaylar havada uçuşurdu.. kimse silah atmıyor, korna çalmıyor diye sizinkiler komplo teorilerini sıralamaya başlamış.. insanlar gayet normal şekilde sevinmemeli çünkü sevinirlerse kesin bir şey planlıyorlardır :)
Ya ne kadar ince bir ayrıntı yakaladınız yükselttinizBen geçen gezmeye gittim kokudan bayılmışım.1 hafta hastahanede yattım inanırmısınız
Yooo burda kornalarla gittiler bence gayette dogal kazandıysa kutlasın.... sevinenleri görmedin sosyal medyada galiba.... ...silahla kutlamanın her türlüsüne karşıyım düğün sunnet parti herneyse direkt cezalandırılmalı bunun.seni.beni yok
Valla itiraz varsa geçirilsin.Ama düzgün bir şekilde geçirilir umarım.Karşıdan baskı olmada kim uğraşır ki kazandığını ispatlamaya
Herkesin gözü Ankara ve İstanbulda o yüzden diğer iller geride kaldı
Bence konuşulacak çok yer var aslında
Tunceli Kırklareli mesela
Mhp nin kalesi olan Kırşehir
Chp den Akp ye geçen iller
Bu seçim çok değişik sonuçlar çıkardı ortaya
Değerlendirilecek çok şey var aslında
Umarım partiler hepsini gözden geçirirler
Ben bu elem dolu anımı sizinle değil bibibella hanımefendi ile paylaşmıştım aslındaYa ne kadar ince bir ayrıntı yakaladınız yükselttiniz
Teşekkür ediyorum :)
İnşallahValla itiraz varsa geçirilsin.Ama düzgün bir şekilde geçirilir umarım.
Bir de merak ettiğim başka konu buket aydın denen kadın bir daha kahkaha atabilecek miKaradenizli müteahhitlere ne olacak en çok merak ettiğim o
hah o da öyle değil.. sen ile ben cezalandırılma konusunda farklıyız.. bilmiyorum deme, bir de onu açıklatma bana.. bak dün 2 kişi öldü seçimde, silahla nasıl girdiler falan falan falan falan.. evet sessiz seviniyorlar diye neler neler yazılıyor sosyal medyada.. vay be İstanbul sen neymişsin..
Açıkla valla neyi biliyorsam ama simdi gidiyorum uyumam lazım...sabredemez.bakabilirimde...ve evet istanbul onemli neden önemsemiyorsanhah o da öyle değil.. sen ile ben cezalandırılma konusunda farklıyız.. bilmiyorum deme, bir de onu açıklatma bana.. bak dün 2 kişi öldü seçimde, silahla nasıl girdiler falan falan falan falan.. evet sessiz seviniyorlar diye neler neler yazılıyor sosyal medyada.. vay be İstanbul sen neymişsin..