O kismi unut anlamadığım kısmı anlat hakket.moralim bozuldu
Tutanakta ilk yanlış yazılmış ama sonra düzeltilmiş ve düzgün girilmiş twitterda yanlış tutanağı atıp prov. Etmeye çalısıyorlarbilalae anlatır gibi anlatsana office
Ben bir çok yerde tekrar sayım yapılmadı diye biliyorum.Birkaç istisna dışındaSayılmadımı :)
Az fark olan haklı itiraz yapılan yerler sayılmıştı
Yalnız senin capsi ciddiye alanlara yaz bunu ben farkettigim icin gurur duymadimAnştayn was here
Valla ben çekirdek çitliyip izliyom çok zevkliay yok yeminle içim kurudu içim çay may bişi verin bana
Valla ben çekirdek çitliyip izliyom çok zevklibiraz önce biri imamaoglunu gönderiyordu noldu
Peki birşey soracağım.İstanbul'un her ilçesinde güçlü bir teşkilatı olan iktidar partisinin,şu ana kadar fazla organize olamayan,ellerinde kısıtlı imkan bulunan muhalefet partisine oylarını çaldırabileceğine inanmak çok güç değil mi ?Sayılmadımı :)
Az fark olan haklı itiraz yapılan yerler sayılmıştı
Poffffffff gercektentutanak yanlış tutulmuş, kaydırılmış daha sonra da düzeltilerek ysk ya girilmiş.. önemli olan ysk da doğru gösterilmesi.. ha tutanak da 300 ysk da 0 oy varsa o zaman itiraz edilir, çünkü geçerli olan ysk sitesi.. o hatalı tutanak denen yerleri tek tek açıp bakın ysk da nasıl girilmiş..
Değil inan kiPeki birşey soracağım.İstanbul'un her ilçesinde güçlü bir teşkilatı olan iktidar partisinin,şu ana kadar fazla organize olamayan,ellerinde kısıtlı imkan bulunan muhalefet partisine oylarını çaldırabileceğine inanmak çok güç değil mi ?
Üzdügitmişkime niyet kime kısmet
Ders 1: İroni nedir, neden yapılır?Yalnız senin capsi ciddiye alanlara yaz bunu ben farkettigim icin gurur duymadimespirisine yaptığını biliyorum ama.sonuçta özgün degilsiniz
Bazen kaybettiğini kabul etmekte bir erdemdir benceDeğil inan ki
Bu konuda akp iyi parti chp mhp bence hepsi aynı
Bu konuda hiçbirine yapmaz demem
Çünkü alt grupta çürükde çok
Teşkilatlar dörtte üçlük bile değil
Akp nin yönetim kısmı güçlü ama teşkilatta sıkıntı çok
Özellikle gençlik kolları ve kadın kolları
Chp tam tersi
Yönetim kötü ama teşkilat sağlam
Poffffffff gercektenbencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oyna
Peki duygularımızın karşılıklı olmasıPoffffffff gercektenbencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oyna
Hadi sende ironiyi anlatDers 1: İroni nedir, neden yapılır?
Tabiki öyledirBazen kaybettiğini kabul etmekte bir erdemdir bence
Bibi senin oturduğun ilçeyi kim aldı :)Peki duygularımızın karşılıklı olmasıbizimkisi bir aşk hikayesi