Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Birde Allahim her topicte insanlari kiskirtip onlari rezil etmeye calisanlar burda gelip ahlak dersi verip laf sokuyorlar uzaktan guyya

Daha gecen gun otobuste insanlarin koktugundan bahsedip alay eden tayfa bugun izmir icin mis kokuyor guzel kokuyor diyor Sizinki uzum yemek degil bagciyi dovmek

Tabi ki halka açık bir yer ama birine yazdığım mesaj başka biri tarafından yorumlanınca bana da cevap Hakkı doğuyor doğal olarak.Neyse fazla uzatmaya gerek yok
Ben bibiye takıldım
Sizde alıntılamadan bibiye aynı mevuzdan yürüyünce bana cevap vermiş oluyorsunuz
Şimdi alıntılamadan ortaya yazıncada uzatmamış olmuyorsunuz malesef :)
Cevap hakkı
Evet hepimize doğuyor

Hmm ne dersiniz cevap Hakkı kime doğuyor diye bir oylama yapalım mı forum genelinde :) Kaybederseniz tekrar sayım yapılmasını kabul ediyorum :)

Hmm ne dersiniz cevap Hakkı kime doğuyor diye bir oylama yapalım mı forum genelinde :) Kaybederseniz tekrar sayım yapılmasını kabul ediyorum :)
Ahh işte bu
Hayatımda okuduğum en güzel dokundurma şahane bir espri yeteneği :)
Olur bende kabul ederim

şimdi ak parti seçmen profili diğerlerinden farklıdır bana göre
ak partiliyi ikiye ayırıyorum
1 rant için tamamen menfaatleri için ak partili
2 ideolojik olarak olarak kendini ak partiye yakın hissedenler
ideolojisi muhafazakar milliyetçi bana göre yobaz bir parti
ideolojisini savunan biri benim gözümde doğru değil ve cahildir
bir profesörde cahil olabilir bunu eğitimle karıştırmamak lazım
herkes menfaatini düşünmek zorunda lakin bu kadar haksızlıklara hukuksuzluğa rağmen akp yi bilip genede akp diyorsa biri onunda ahlak anlayışında vardır bir problem
seviye bu kadar seviyesiz bir ortamda söz konusu olamaz
tabi bunlar benim fikirlerim

Yani size göre rant için akp li olanlar daha iyi
Ben şimdi ne anlatayım ki :)
Farklı düşünüyoruz
Saygı duymaktan başka yapacak birşey yok

Ben cogunluk dedim zaten. Sizin diliniz derken akpyi kastettim. Bu adam akpnin kanalinda sunucu degil mi cogunluk izlemiyor mu ? Iste bu dili kullandiklari icin akpnin politikasi bu oldugu icin durumlar boyle. Ben genele yaymiyorum zaten genel boyle diyorum

Gaziosmanpasada oy cuvallarini calip icine kendi oy pusulasini koyarken chp liler yakalanmis.. goruntuleri var acip izleyin. Erdogan tabiiki sonucu gorup kabul edecek.. kilictaroglu gibi aslinda kaybetmedik mi deseydi? Nerden bilsin hile hurdayla oy kacirdiklarini

319.000 gecersiz oy!!!

Ve şok ak parti ideolojik bakarsa yobaz chpli bakarsa mükemmel insan....rantci degil yobazim... hani ak partilileein size ayyas vs.dediginden yakınıyorsunuz ya bu dili burdan kac kisiden duydunuz yani size ayyas dendiğini bu siteden bahsediyorum ha....ama sizin ikinizden biri bize yobaz diyor

Bu arada uzun süredir farkettgiim bi durum nöbetleşe geliyor ve inanilmaz bir dil kullanıyorsunuz!!!!!

demiş bulundun
chp li ayyaş mı değil mi bilememde
bu ortamda seviye söz konusu olamaz tezinde idaalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…