Ben bibiye takıldımTabi ki halka açık bir yer ama birine yazdığım mesaj başka biri tarafından yorumlanınca bana da cevap Hakkı doğuyor doğal olarak.Neyse fazla uzatmaya gerek yok
Hmm ne dersiniz cevap Hakkı kime doğuyor diye bir oylama yapalım mı forum genelinde :) Kaybederseniz tekrar sayım yapılmasını kabul ediyorum :)Ben bibiye takıldım
Sizde alıntılamadan bibiye aynı mevuzdan yürüyünce bana cevap vermiş oluyorsunuz
Şimdi alıntılamadan ortaya yazıncada uzatmamış olmuyorsunuz malesef :)
Cevap hakkı
Evet hepimize doğuyor
Ahh işte buHmm ne dersiniz cevap Hakkı kime doğuyor diye bir oylama yapalım mı forum genelinde :) Kaybederseniz tekrar sayım yapılmasını kabul ediyorum :)
Karşımdaki kişiye uygun espri yapmayı severim.Beğendiyseniz ne Mutlu bana :)Ahh işte bu
Hayatımda okuduğum en güzel dokundurma şahane bir espri yeteneği :)
Olur bende kabul ederim
Çok aşırı beğendimKarşımdaki kişiye uygun espri yapmayı severim.Beğendiyseniz ne Mutlu bana :)
Bu mükemmel sohbete devam etmek isterdim lakin sabah erken kalkmam için yatmam gerek.Size iyi geceler dilerimÇok aşırı beğendim
Hayran kaldım
Kalmaya devam ediyorum
şimdi ak parti seçmen profili diğerlerinden farklıdır bana göreAslında her türlü insan var ama işte karşı görüşte olan hangi tarafta olursa olsun normaldede kendisine biraz saygısı az olanlar yaftalamayı seviyorlar
Kötüyü görüyorlar
Koyun
Alkolik
Terörist
Dinsiz
Makarnacı vs
Hepsi aynı seviyesiz insanların genellemeleri
Tarafı çokda önemli değil
İnsani yanları zayıf
Kazansalar mesele kaybetseler meseleBirak sunlari yaa ceneni yorma guzel
Kardesim. Seviye kimin yerlerde goruyor herkes. Birde bunlar kazansalar mesele kaybetseler mesele.. her turlu hakaret edip birde marifet sayiyorlar. Baya seviyeliler evet
Yani size göre rant için akp li olanlar daha iyişimdi ak parti seçmen profili diğerlerinden farklıdır bana göre
ak partiliyi ikiye ayırıyorum
1 rant için tamamen menfaatleri için ak partili
2 ideolojik olarak olarak kendini ak partiye yakın hissedenler
ideolojisi muhafazakar milliyetçi bana göre yobaz bir parti
ideolojisini savunan biri benim gözümde doğru değil ve cahildir
bir profesörde cahil olabilir bunu eğitimle karıştırmamak lazım
herkes menfaatini düşünmek zorunda lakin bu kadar haksızlıklara hukuksuzluğa rağmen akp yi bilip genede akp diyorsa biri onunda ahlak anlayışında vardır bir problem
seviye bu kadar seviyesiz bir ortamda söz konusu olamaz
tabi bunlar benim fikirlerim
Oyle:) kazansalar boyleler hakaretler havada ucusur, kaybetseler gemim batti camura yatti. Ya bi durun millete laf sokacaginiza bi bekleyin bakalim. Tebrik ettik gene yaranamadik vay arkadasKazansalar mesele kaybetseler mesele
Ben cogunluk dedim zaten. Sizin diliniz derken akpyi kastettim. Bu adam akpnin kanalinda sunucu degil mi cogunluk izlemiyor mu ? Iste bu dili kullandiklari icin akpnin politikasi bu oldugu icin durumlar boyle. Ben genele yaymiyorum zaten genel boyle diyorumÖrnek vermek gerekirse bende koyarım 3 5 video
Ben genele yaymayın dedim
Okuduysanız benim dilim öyle değil mesela?
Direk sizin diliniz diyorsunuz ya
Bunun sonu yokki
Bende çıkarayım bir örnek sizin dilinizde bu diyeyim
Siz kabul edecekmisiniz
bunu mu anladın:)))Yani size göre rant için akp li olanlar daha iyi
Ben şimdi ne anlatayım ki :)
Farklı düşünüyoruz
Saygı duymaktan başka yapacak birşey yok
demiş bulundunVe şok ak parti ideolojik bakarsa yobaz chpli bakarsa mükemmel insan....rantci degil yobazim... hani ak partilileein size ayyas vs.dediginden yakınıyorsunuz ya bu dili burdan kac kisiden duydunuz yani size ayyas dendiğini bu siteden bahsediyorum ha....ama sizin ikinizden biri bize yobaz diyor
Demiş bulundun derken sana o seyi dediğimimi iddia ediyorsun inanmam hakkatendemiş bulundun
chp li ayyaş mı değil mi bilememde
bu ortamda seviye söz konusu olamaz tezinde idaalıyım
Gaziosmanpasada oy cuvallarini calip icine kendi oy pusulasini koyarken chp liler yakalanmis.. goruntuleri var acip izleyin. Erdogan tabiiki sonucu gorup kabul edecek.. kilictaroglu gibi aslinda kaybetmedik mi deseydi? Nerden bilsin hile hurdayla oy kacirdiklarini
319.000 gecersiz oy!!!