Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kismi unut anlamadığım kısmı anlat hakket.moralim bozuldu
Tutanakta ilk yanlış yazılmış ama sonra düzeltilmiş ve düzgün girilmiş twitterda yanlış tutanağı atıp prov. Etmeye çalısıyorlar bilalae anlatır gibi anlatsana office
Ben bir çok yerde tekrar sayım yapılmadı diye biliyorum.Birkaç istisna dışındaSayılmadımı :)
Az fark olan haklı itiraz yapılan yerler sayılmıştı
Yalnız senin capsi ciddiye alanlara yaz bunu ben farkettigim icin gurur duymadimespirisine yaptığını biliyorum ama.sonuçta özgün degilsinizAnştayn was here
Valla ben çekirdek çitliyip izliyom çok zevkli biraz önce biri imamaoglunu gönderiyordu nolduay yok yeminle içim kurudu içim çay may bişi verin bana
Valla ben çekirdek çitliyip izliyom çok zevkli biraz önce biri imamaoglunu gönderiyordu noldu
Peki birşey soracağım.İstanbul'un her ilçesinde güçlü bir teşkilatı olan iktidar partisinin,şu ana kadar fazla organize olamayan,ellerinde kısıtlı imkan bulunan muhalefet partisine oylarını çaldırabileceğine inanmak çok güç değil mi ?Sayılmadımı :)
Az fark olan haklı itiraz yapılan yerler sayılmıştı
Poffffffff gercekten bencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oynatutanak yanlış tutulmuş, kaydırılmış daha sonra da düzeltilerek ysk ya girilmiş.. önemli olan ysk da doğru gösterilmesi.. ha tutanak da 300 ysk da 0 oy varsa o zaman itiraz edilir, çünkü geçerli olan ysk sitesi.. o hatalı tutanak denen yerleri tek tek açıp bakın ysk da nasıl girilmiş..
Değil inan kiPeki birşey soracağım.İstanbul'un her ilçesinde güçlü bir teşkilatı olan iktidar partisinin,şu ana kadar fazla organize olamayan,ellerinde kısıtlı imkan bulunan muhalefet partisine oylarını çaldırabileceğine inanmak çok güç değil mi ?
Üzdü imamoğlunu gönderecekken bak Allahın işinegitmiş kime niyet kime kısmet
Ders 1: İroni nedir, neden yapılır?Yalnız senin capsi ciddiye alanlara yaz bunu ben farkettigim icin gurur duymadimespirisine yaptığını biliyorum ama.sonuçta özgün degilsiniz
Bazen kaybettiğini kabul etmekte bir erdemdir benceDeğil inan ki
Bu konuda akp iyi parti chp mhp bence hepsi aynı
Bu konuda hiçbirine yapmaz demem
Çünkü alt grupta çürükde çok
Teşkilatlar dörtte üçlük bile değil
Akp nin yönetim kısmı güçlü ama teşkilatta sıkıntı çok
Özellikle gençlik kolları ve kadın kolları
Chp tam tersi
Yönetim kötü ama teşkilat sağlam
Poffffffff gercekten bencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oyna
Peki duygularımızın karşılıklı olması bizimkisi bir aşk hikayesiPoffffffff gercekten bencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oyna
Hadi sende ironiyi anlat....valla ben isi pisligine vurdum kabul ediyorumDers 1: İroni nedir, neden yapılır?
Tabiki öyledirBazen kaybettiğini kabul etmekte bir erdemdir bence
Bibi senin oturduğun ilçeyi kim aldı :)Peki duygularımızın karşılıklı olması bizimkisi bir aşk hikayesi