Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
O kismi unut anlamadığım kısmı anlat hakket.moralim bozuldu

tutanak yanlış tutulmuş, kaydırılmış daha sonra da düzeltilerek ysk ya girilmiş.. önemli olan ysk da doğru gösterilmesi.. ha tutanak da 300 ysk da 0 oy varsa o zaman itiraz edilir, çünkü geçerli olan ysk sitesi.. o hatalı tutanak denen yerleri tek tek açıp bakın ysk da nasıl girilmiş..

Sayılmadımı :)
Az fark olan haklı itiraz yapılan yerler sayılmıştı
Peki birşey soracağım.İstanbul'un her ilçesinde güçlü bir teşkilatı olan iktidar partisinin,şu ana kadar fazla organize olamayan,ellerinde kısıtlı imkan bulunan muhalefet partisine oylarını çaldırabileceğine inanmak çok güç değil mi ?

Sayılsın, itiraz vs yasal haklar. İsteyen kullansın. Ama oylar çalındı kaydırıldı gibi suçlamalar altyapısı olmayan içi boş iddialar.

tutanak yanlış tutulmuş, kaydırılmış daha sonra da düzeltilerek ysk ya girilmiş.. önemli olan ysk da doğru gösterilmesi.. ha tutanak da 300 ysk da 0 oy varsa o zaman itiraz edilir, çünkü geçerli olan ysk sitesi.. o hatalı tutanak denen yerleri tek tek açıp bakın ysk da nasıl girilmiş..
Poffffffff gercekten😬 bencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu😬 artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oyna😂

Peki birşey soracağım.İstanbul'un her ilçesinde güçlü bir teşkilatı olan iktidar partisinin,şu ana kadar fazla organize olamayan,ellerinde kısıtlı imkan bulunan muhalefet partisine oylarını çaldırabileceğine inanmak çok güç değil mi ?
Değil inan ki
Bu konuda akp iyi parti chp mhp bence hepsi aynı
Bu konuda hiçbirine yapmaz demem
Çünkü alt grupta çürükde çok
Teşkilatlar dörtte üçlük bile değil
Akp nin yönetim kısmı güçlü ama teşkilatta sıkıntı çok
Özellikle gençlik kolları ve kadın kolları
Chp tam tersi
Yönetim kötü ama teşkilat sağlam

Değil inan ki
Bu konuda akp iyi parti chp mhp bence hepsi aynı
Bu konuda hiçbirine yapmaz demem
Çünkü alt grupta çürükde çok
Teşkilatlar dörtte üçlük bile değil
Akp nin yönetim kısmı güçlü ama teşkilatta sıkıntı çok
Özellikle gençlik kolları ve kadın kolları
Chp tam tersi
Yönetim kötü ama teşkilat sağlam
Bazen kaybettiğini kabul etmekte bir erdemdir bence

Poffffffff gercekten😬 bencede ben bilgisayari acip oradan bakayım....niye siz.halkçı degilmisiniz hemen sıkıldınız anlatmaktan nasil dava bu😬 artı @ bibibella kıyın kıyın yanaşma acayip gıcık oluyorum sana açık kart oyna😂

yoo halkçı değilim, chp li değilim, oy bile kullanmadım.. davam falan da yok,kendi hayatımı götürmeye çalışıyorum öyle dümdük.. gel gelelim kabak gibi yapılan haksızlıklara sessiz kalamıyorum god damn it.. :110:

Peki duygularımızın karşılıklı olması :KK53: bizimkisi bir aşk hikayesi :deli:

X