Kederinize istemeden ortak oldum :)Ben bu elem dolu anımı sizinle değil bibibella hanımefendi ile paylaşmıştım aslında
Tam bir akplilige orneksiniz seviye dibi gordu sayenizde. Terbiklr. Hazimsizliginiza beypazari gazozu icin. iyi gelirİmamoğlu'nu geldiği yere gönderecekler, az kaldı :)
Açıkla valla neyi biliyorsam ama simdi gidiyorum uyumam lazım...sabredemez.bakabilirimde...ve evet istanbul onemli neden önemsemiyorsan
İnşallah ya her seçim uğraştığımız şeyde bu aslında ama özellikle Bu seçimde hak yedirmeme konusunda her iki partinin seçmenide birbiriyle yarışıyor adeta maşallah maşallahİnşallah
Halkın özenle verdiği oy kimeyse ona gitsin
Hiçbirinin birbirine hakkı geçmesin
Akp seçmeninin tamamını aynı kefeye koymamalısınızTam bir akplilige orneksiniz seviye dibi gordu sayenizde. Terbiklr. Hazimsizliginiza beypazari gazozu icin. iyi gelir
Ben fazla ortak sevmiyorum aslında.Güvendiğim tek bir kişiye sıkıntımı anlatmak kafi geliyor ama bu seferlik böyle olsun artık :)Kederinize istemeden ortak oldum :)
Olsun dertler paylaştıkça azalır
ama genel bir profil vardırAkp seçmeninin tamamını aynı kefeye koymamalısınız
Chp Mhp vs seçmeni hepsi saygılı mükemmel insanlarmı?
Oldu artık napalım :)Ben fazla ortak sevmiyorum aslında.Güvendiğim tek bir kişiye sıkıntımı anlatmak kafi geliyor ama bu seferlik böyle olsun artık :)
Işığı gören geliyor ya. Haber doğru mu bi teyit etseniz çok zor bir şey de değil hani...
Twitterda bolca yalan haber yapılıyor emniyet valilik ysk yalanlamaktan yoruldu
Aslında her türlü insan var ama işte karşı görüşte olan hangi tarafta olursa olsun normaldede kendisine biraz saygısı az olanlar yaftalamayı seviyorlarama genel bir profil vardır
Ak parti secmenin seviye yerlerde.diyodu yukaridan biriPeki Tayyip Bey bile kabul etmişken bu pelikanlara ne oluyor acaba?
Cogunluk olarak profilleri bu. uzgunum ama bu gercekligi degistirmiyor. Her partinin kullandigi bir dil vardir sizinki de bu. Ornek vermek gerekirse su videoyu izle ne demek istedigimi anlarsinAkp seçmeninin tamamını aynı kefeye koymamalısınız
Chp Mhp vs seçmeni hepsi saygılı mükemmel insanlarmı?
Birak sunlari yaa ceneni yorma guzelAk parti secmenin seviye yerlerde.diyodu yukaridan biri
Örnek vermek gerekirse bende koyarım 3 5 videoCogunluk olarak profilleri bu. uzgunum ama bu gercekligi degistirmiyor. Her partinin kullandigi bir dil vardir sizinki de bu. Ornek vermek gerekirse su videoyu izle ne demek istedigimi anlarsin