Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Açıkla valla neyi biliyorsam ama simdi gidiyorum uyumam lazım...sabredemez.bakabilirimde...ve evet istanbul onemli neden önemsemiyorsan

ben değil sizin troller umursuyor.. ben umursasam oy kullanırdım, benim için kimin geldiği değil soğanın kaça alınacağı önemli.. ama seninkiler için çok önemli bak, yukarıda da yazdığım gibi bütün trollerin kaynağı bu şehir.. o yüzden çıkarabildikleri bütün rezillikleri çıkaracaklar..

İnşallah
Halkın özenle verdiği oy kimeyse ona gitsin
Hiçbirinin birbirine hakkı geçmesin
İnşallah ya her seçim uğraştığımız şeyde bu aslında ama özellikle Bu seçimde hak yedirmeme konusunda her iki partinin seçmenide birbiriyle yarışıyor adeta maşallah maşallah

Istanbul icin oylar yeniden sayilacakmis..

Istanbul sultanbeyli 2004 nolu sandikta binali yildirim 201 aliyor ysk ya giden tutanakta 1 oy geciyior bunu.

Bunun gibi ornekler cokmus. Gercekten yillarca ak partiye şike yapıyosunuz dendi eger bu yazilanlar dogruysa.. bekleyelim gorelim

Kederinize istemeden ortak oldum :)
Olsun dertler paylaştıkça azalır
Ben fazla ortak sevmiyorum aslında.Güvendiğim tek bir kişiye sıkıntımı anlatmak kafi geliyor ama bu seferlik böyle olsun artık :)

Ben fazla ortak sevmiyorum aslında.Güvendiğim tek bir kişiye sıkıntımı anlatmak kafi geliyor ama bu seferlik böyle olsun artık :)
Oldu artık napalım :)
Yoksa bende az insan çok huzurcuyum
Ama burası halka açık işte

Ağrıdan ölüyordum. 15:30 da dedim ha gayret. Gittim oyumu kullandım. İli beklemiyordum. İlçe için gittim. İyi ki gitmişim. Şimdi sahada aldığımız maçı masada vermeyiz. Başkanın dediği gibi, Hak yemeyiz, yedirmeyiz.

ama genel bir profil vardır
Aslında her türlü insan var ama işte karşı görüşte olan hangi tarafta olursa olsun normaldede kendisine biraz saygısı az olanlar yaftalamayı seviyorlar
Kötüyü görüyorlar
Koyun
Alkolik
Terörist
Dinsiz
Makarnacı vs
Hepsi aynı seviyesiz insanların genellemeleri
Tarafı çokda önemli değil
İnsani yanları zayıf

Akp seçmeninin tamamını aynı kefeye koymamalısınız
Chp Mhp vs seçmeni hepsi saygılı mükemmel insanlarmı?
Cogunluk olarak profilleri bu. uzgunum ama bu gercekligi degistirmiyor. Her partinin kullandigi bir dil vardir sizinki de bu. Ornek vermek gerekirse su videoyu izle ne demek istedigimi anlarsin

Tabi ki halka açık bir yer ama birine yazdığım mesaj başka biri tarafından yorumlanınca bana da cevap Hakkı doğuyor doğal olarak.Neyse fazla uzatmaya gerek yok

Cogunluk olarak profilleri bu. uzgunum ama bu gercekligi degistirmiyor. Her partinin kullandigi bir dil vardir sizinki de bu. Ornek vermek gerekirse su videoyu izle ne demek istedigimi anlarsin
Örnek vermek gerekirse bende koyarım 3 5 video
Ben genele yaymayın dedim
Okuduysanız benim dilim öyle değil mesela?
Direk sizin diliniz diyorsunuz ya
Bunun sonu yokki
Bende çıkarayım bir örnek sizin dilinizde bu diyeyim
Siz kabul edecekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…