- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Bence ikimzde aynini yapıyoruz havanda su dövmek....bu küfrü ak parti secmeni.etse yarinde dermiydiniz acaba.... simdi dogrumu anlıyorum tutanakta.ak parti 3 yazıyor dimi...sitede 115 yani bu durumda ak partinin oyu cok girilmis olmuyor mu hakikaten anlamadım anlat özürdilerimYoo katılmıyorum.. bence yerinde edilen küfür şiir gibidir.. Adam karşılaştırma yapmıyor, oyunu arttırmış da demiyor.. AKP nin oyu 3 değil ysk sitesinde 115 diyor.. bazen havanda su dövdüğüme inanıyorum şaka gibi..
Sana o mesajında nasıl cevap verebilirdim office bırak ahretimi ben düşüneyim..... bu konuya baştan beri.diyorum.ki hakettiyse alsin cerceveye dar bakmatabi, kul hakkı, adalet, allah, kitap köprüyü geçene kadar ne de olsa.. sende haklısın lamelif :) neyse böyle ters köşe olduğunuz durumlar var da dökülüyor her şey..
Bence ikimzde aynini yapıyoruz havanda su dövmek....bu küfrü ak parti secmeni.etse yarinde dermiydiniz acaba.... simdi dogrumu anlıyorum tutanakta.ak parti 3 yazıyor dimi...sitede 115 yani bu durumda ak partinin oyu cok girilmis olmuyor mu hakikaten anlamadım anlat özürdilerim
Sana o mesajında nasıl cevap verebilirdim office bırak ahretimi ben düşüneyim..... bu konuya baştan beri.diyorum.ki hakettiyse alsin cerceveye dar bakma
2023 de muhtar adayı olacakmışAdam üzümsüz çöp gibi ortada kaldıen azından meclis başkanıydı o da yeterdi o'na. Şimdi sadece AKP üyesi olarak kala kaldı. Bu seçimi değil AKP en çok Binali Yıldırım kaybetti
Tekrar sayilmasi degil saibenin.giderilmesi tutanagin yanlış tutulmasi ne.demek tutanakta.farkli yskdda farklı olmasi.ne.demek gercekten anlamiyorum.su an ... ne deyim.hakeden almasın mi.deyim.isin gücün kelime.oyunureferandum da 3 büyük şehri kaybedip nasıl kazandık dedin mi lamelif? seri oylama videoları düşerken kul hakkı dedin mi lamelif? bana ne senin ahiretinden, sıkıntı bizim dünyamızla oynamanız.. hala hakettiyse alsın diyorsun, kaç kere sayılınca hak etmiş olacak senin nazarında?
Ya yapmayın şöyleİmamoğlu'nu geldiği yere gönderecekler, az kaldı :)
Mavi sen anlatsana bana tutanak karşılaştırmasını özel mesajlaYa yapmayın şöyle
Zaten uçmuşsunuz ama
Hiç hoş olmuyor
Sonra aynı tarafta olan bizlerinde aşağılanmasına neden oluyorsunuz
Balkon konuşması gayet güzeldiReyiziniz dün balkona çıktı. Kırılmaca gücenmece yok dedi. Büyükşehirleri alamasak da ilçelerin çoğunu aldık dedi. Hala nedir bu, sayalım tekrar seçim yapalım falan. 3 yaş anasınıfı grubu mu koskoca metropol mü belli değil. Kazanana kadar tekrar tekrar seçim istenir mi?
Tekrar sayilmasi degil saibenin.giderilmesi tutanagin yanlış tutulmasi ne.demek tutanakta.farkli yskdda farklı olmasi.ne.demek gercekten anlamiyorum.su an ... ne deyim.hakeden almasın mi.deyim.isin gücün kelime.oyunu
Biz sayılsın dediğimizde sayılıyormuydu peki bir düşün istersen :)Balkon konuşması gayet güzeldi
Bu kadar az farkla kim kaybetse itiraz ederdi
Daha önceki seçimlerde gördük bunu
Misal yalova
O zaman sizler sayılsın diyordunuz
Şimdi sayılsın diyene çocuk gibi diyorsunuz
Çelişmeyelim
O kismi unut anlamadığım kısmı anlat hakket.moralim bozulduanlattım olmadı, acaba ben mi anlatamıyorum dedim link koydum olmadı, sözlük linki koydum olmadı, sonunda kelime oyunu yaptığıma ikna ettin kendini.. :)
Balkon konuşması gayet güzeldi
Bu kadar az farkla kim kaybetse itiraz ederdi
Daha önceki seçimlerde gördük bunu
Misal yalova
O zaman sizler sayılsın diyordunuz
Şimdi sayılsın diyene çocuk gibi diyorsunuz
Çelişmeyelim
O zamana kadar yaşarsa tabi2023 de muhtar adayı olacakmış
hayır olmuyor.. aynı şekilde chp nin de tutanaklarda 0 görülen oyları var.. ysk ya doğru olan girilmiş.. o da bazı tutanaklar yanlış girilip sonra düzeltildiği için 0 ya da 3-5 görünüyor..
Eki Görüntüle 2253195
Mavi sen anlatsana bana tutanak karşılaştırmasını özel mesajla
Sen bal mısın?Ay hepinizi çok seviyorum ya:)Herşeye bütün tartışmalara rağmen burası bir aile
İşte buYalnız ''sayılsın'' diyenlere ''milletin iradesi bu ağlamayın'' diyenler de vardı.Onları neden yazmadınız ?
Anştayn was hereBizim caps i çalmışsınız
Sayılmadımı :)Biz sayılsın dediğimizde sayılıyormuydu peki bir düşün istersen :)