Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
İstanbul-İzmir-Ankarayı kaybedip referandum kazanılıyor ama? kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Kadıköy ile Güngören'in nüfusu bir mi? Ankara da CHP 3 ilçeyi aldı ama seçimi kazandı o neden hiç dikkatini çekmiyor lamelif? trollerin ana damarıdır İstanbul, hazım kolay olmayacak normal..
Referandumda ben son anda evete basanlardanim ....referandum sistem değişikliği ile bunu bir tutma...Ankara´da her ne kadar uzulsemde aday yanlıştı Ankarali dururken ankarali elbet vermez hasekiye...ve yavaşın üstündeki karalamayı bir kenara bırakarak yazıyorum chpli olmasa verirdim oyumu koyardim tepkimi benim için chpden aday oldugu için net kaybetti.Mesela memleketimde ak parti alamadi, ilce ama olsun o adayın almamasına inanilmaz sevindim tam bir falsoydu çünkü....en temiziparti baştan sayılmalı...he birde ilcelerin nüfus coklugu sonucu etkiler ankarada cankayanin etkiledigi gibi ama diyorum ki atiyorum kadıköy orda il genel meclisi ak partiye 500 oy atarken büyükşehire 0 atmış görünüyor bundan bahsediyorum.Ankarada boylebir absürt durum varsa bakilmali

Koca koca gökdelenleri nereye dikecekler ?
Rant telaşı bile yeter artar onlara binali yi düşünen kim :KK66:
Adam üzümsüz çöp gibi ortada kaldı 🙆 en azından meclis başkanıydı o da yeterdi o'na. Şimdi sadece AKP üyesi olarak kala kaldı. Bu seçimi değil AKP en çok Binali Yıldırım kaybetti 🙇

Referandumda ben son anda evete basanlardanim ....referandum sistem değişikliği ile bunu bir tutma...Ankara´da her ne kadar uzulsemde aday yanlıştı Ankarali dururken ankarali elbet vermez hasekiye...ve yavaşın üstündeki karalamayı bir kenara bırakarak yazıyorum chpli olmasa verirdim oyumu koyardim tepkimi benim için chpden aday oldugu için net kaybetti.Mesela memleketimde ak parti alamadi, ilce ama olsun o adayın almamasına inanilmaz sevindim tam bir falsoydu çünkü....en temiziparti baştan sayılmalı...he birde ilcelerin nüfus coklugu sonucu etkiler ankarada cankayanin etkiledigi gibi ama diyorum ki atiyorum kadıköy orda il genel meclisi ak partiye 500 oy atarken büyükşehire 0 atmış görünüyor bundan bahsediyorum.Ankarada boylebir absürt durum varsa bakilmali

Hayır öyle görünmüyor.. Sana linkini yolladım adam açık açık anlatmış oku bir zahmet.. Chp nin de 0 görülen oyları var ama sisteme öyle geçmemiş.. Senin neye oy verdiğini sormuyorum lamelif, 3 büyük şehri kaybedip referandum da nasıl kazanıldıysa bu da gayet normal diyorum.. Adayın doğruluğunu yanlışlığını da tartışmıyorum.. Ankara 3 ilçeyi kazanıp büyük şehri kazandı mı? kazandı.. demek ki olabiliyormuş..

bence de siz kazanana kadar sayalım lamelif.. ben katılıyorum sana :)

Her türlü biraz umutlandığım bir seçim oldu

Ama çokta değil bu ekonomik krizde ülke yangın yeri iken her yerden suriyeliler fışkırıyor iken daha fazla oy alabilmesini isterdim millet ittifakının
İyi partinin balıkkesiri kazanmasını ve bursanında chp tarafından alınmasını isterdim
Beş en büyük şehir chpde olsaydı çok daha iyi olurdu en başta
Bu seçimde de anlaşıldı ki bizim halka sadece ekonomik sebeplerle sandığa gidiyor bu çok acı benim açımdan ama öyle

Birde ben bu seçime parti başarısı olarak değil adayların özelikle imamoğlunun ve Mansur yavaşın başarısı olarak görüyorum
Kılıçdar aynen devamdı maalesef
Ve birleştirici söylemlerin işe yaradığını gösterdi

Teyit etmediğine neden şaşırmadım acaba? dur sen diğerlerini de teyit etmemişsindir, amme hizmeti şuraya linkini koyayım.. Maalesef tweet küfürlü ama ekşi linkini koyamadığım için idare edeceksiniz, maksat bilgi paylaşımı..

Küfürden başka türlü ifade yeteneği yok bazılarının ondan bunu.her iki.kesim.içinde.söylüyorum....sadece bir tutanaga baktım 2075 galiba orda.tutanakta 3 ysk 100 küsur karşılaştırması bule.yanlış.adamın😬ak partinin oyu cogalmis gibi dogru girilmis diyo

Hayır öyle görünmüyor.. Sana linkini yolladım adam açık açık anlatmış oku bir zahmet.. Chp nin de 0 görülen oyları var ama sisteme öyle geçmemiş.. Senin neye oy verdiğini sormuyorum lamelif, 3 büyük şehri kaybedip referandum da nasıl kazanıldıysa bu da gayet normal diyorum.. Adayın doğruluğunu yanlışlığını da tartışmıyorum.. Ankara 3 ilçeyi kazanıp büyük şehri kazandı mı? kazandı.. demek ki olabiliyormuş..

bence de siz kazanana kadar sayalım lamelif.. ben katılıyorum sana :)
Sayın tabi😊

Küfürden başka türlü ifade yeteneği yok bazılarının ondan bunu.her iki.kesim.içinde.söylüyorum....sadece bir tutanaga baktım 2075 galiba orda.tutanakta 3 ysk 100 küsur karşılaştırması bule.yanlış.adamın😬ak partinin oyu cogalmis gibi dogru girilmis diyo

Yoo katılmıyorum.. bence yerinde edilen küfür şiir gibidir.. Adam karşılaştırma yapmıyor, oyunu arttırmış da demiyor.. AKP nin oyu 3 değil ysk sitesinde 115 diyor.. bazen havanda su dövdüğüme inanıyorum şaka gibi..

İmamoğlu'nu geldiği yere gönderecekler, az kaldı :)

Teyit etmediğine neden şaşırmadım acaba? dur sen diğerlerini de teyit etmemişsindir, amme hizmeti şuraya linkini koyayım.. Maalesef tweet küfürlü ama ekşi linkini koyamadığım için idare edeceksiniz, maksat bilgi paylaşımı..

Super paylasim tesekkurler.

Puhahahahaha :KK70: :KK70: bir deli kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20190401-220639_Twitter.jpg
    Screenshot_20190401-220639_Twitter.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 43
X