- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Referandumda ben son anda evete basanlardanim ....referandum sistem değişikliği ile bunu bir tutma...Ankara´da her ne kadar uzulsemde aday yanlıştı Ankarali dururken ankarali elbet vermez hasekiye...ve yavaşın üstündeki karalamayı bir kenara bırakarak yazıyorum chpli olmasa verirdim oyumu koyardim tepkimi benim için chpden aday oldugu için net kaybetti.Mesela memleketimde ak parti alamadi, ilce ama olsun o adayın almamasına inanilmaz sevindim tam bir falsoydu çünkü....en temiziparti baştan sayılmalı...he birde ilcelerin nüfus coklugu sonucu etkiler ankarada cankayanin etkiledigi gibi ama diyorum ki atiyorum kadıköy orda il genel meclisi ak partiye 500 oy atarken büyükşehire 0 atmış görünüyor bundan bahsediyorum.Ankarada boylebir absürt durum varsa bakilmaliİstanbul-İzmir-Ankarayı kaybedip referandum kazanılıyor ama? kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Kadıköy ile Güngören'in nüfusu bir mi? Ankara da CHP 3 ilçeyi aldı ama seçimi kazandı o neden hiç dikkatini çekmiyor lamelif? trollerin ana damarıdır İstanbul, hazım kolay olmayacak normal..