- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
Referandumda ben son anda evete basanlardanim ....referandum sistem değişikliği ile bunu bir tutma...Ankara´da her ne kadar uzulsemde aday yanlıştı Ankarali dururken ankarali elbet vermez hasekiye...ve yavaşın üstündeki karalamayı bir kenara bırakarak yazıyorum chpli olmasa verirdim oyumu koyardim tepkimi benim için chpden aday oldugu için net kaybetti.Mesela memleketimde ak parti alamadi, ilce ama olsun o adayın almamasına inanilmaz sevindim tam bir falsoydu çünkü....en temiziparti baştan sayılmalı...he birde ilcelerin nüfus coklugu sonucu etkiler ankarada cankayanin etkiledigi gibi ama diyorum ki atiyorum kadıköy orda il genel meclisi ak partiye 500 oy atarken büyükşehire 0 atmış görünüyor bundan bahsediyorum.Ankarada boylebir absürt durum varsa bakilmaliİstanbul-İzmir-Ankarayı kaybedip referandum kazanılıyor ama? kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun? Kadıköy ile Güngören'in nüfusu bir mi? Ankara da CHP 3 ilçeyi aldı ama seçimi kazandı o neden hiç dikkatini çekmiyor lamelif? trollerin ana damarıdır İstanbul, hazım kolay olmayacak normal..
YSK nın bu konuda Resmi bir açıklaması yokysk oyların yeniden sayılmasına karar vermiş...bütün parti yetkilileri dikkatle incelemeli chp ve ak parti.....hakeden kazansın
Adam üzümsüz çöp gibi ortada kaldıKoca koca gökdelenleri nereye dikecekler ?
Rant telaşı bile yeter artar onlara binali yi düşünen kim
Referandumda ben son anda evete basanlardanim ....referandum sistem değişikliği ile bunu bir tutma...Ankara´da her ne kadar uzulsemde aday yanlıştı Ankarali dururken ankarali elbet vermez hasekiye...ve yavaşın üstündeki karalamayı bir kenara bırakarak yazıyorum chpli olmasa verirdim oyumu koyardim tepkimi benim için chpden aday oldugu için net kaybetti.Mesela memleketimde ak parti alamadi, ilce ama olsun o adayın almamasına inanilmaz sevindim tam bir falsoydu çünkü....en temiziparti baştan sayılmalı...he birde ilcelerin nüfus coklugu sonucu etkiler ankarada cankayanin etkiledigi gibi ama diyorum ki atiyorum kadıköy orda il genel meclisi ak partiye 500 oy atarken büyükşehire 0 atmış görünüyor bundan bahsediyorum.Ankarada boylebir absürt durum varsa bakilmali
Koca koca gökdelenleri nereye dikecekler ?
Rant telaşı bile yeter artar onlara binali yi düşünen kim
Küfürden başka türlü ifade yeteneği yok bazılarının ondan bunu.her iki.kesim.içinde.söylüyorum....sadece bir tutanaga baktım 2075 galiba orda.tutanakta 3 ysk 100 küsur karşılaştırması bule.yanlış.adamınTeyit etmediğine neden şaşırmadım acaba? dur sen diğerlerini de teyit etmemişsindir, amme hizmeti şuraya linkini koyayım.. Maalesef tweet küfürlü ama ekşi linkini koyamadığım için idare edeceksiniz, maksat bilgi paylaşımı..
Sayın tabiHayır öyle görünmüyor.. Sana linkini yolladım adam açık açık anlatmış oku bir zahmet.. Chp nin de 0 görülen oyları var ama sisteme öyle geçmemiş.. Senin neye oy verdiğini sormuyorum lamelif, 3 büyük şehri kaybedip referandum da nasıl kazanıldıysa bu da gayet normal diyorum.. Adayın doğruluğunu yanlışlığını da tartışmıyorum.. Ankara 3 ilçeyi kazanıp büyük şehri kazandı mı? kazandı.. demek ki olabiliyormuş..
bence de siz kazanana kadar sayalım lamelif.. ben katılıyorum sana :)
Dur daha Antalya yı farkedemediler İstanbuldansadece o mu? gitti paneller, açık oturumlar, yandaşların yerleri.. bakma sen buradaki panik de o.. :)
Kaybedilen tüm şehirler tek tek sayılırsa ohooooDur daha Antalya yı farkedemediler İstanbuldan
Asıl tantana burada
Çok eğleneceğük
Emin degilim ama sanirim geri dönebiliyor tekrar meclise döner...Adam üzümsüz çöp gibi ortada kaldıen azından meclis başkanıydı o da yeterdi o'na. Şimdi sadece AKP üyesi olarak kala kaldı. Bu seçimi değil AKP en çok Binali Yıldırım kaybetti
Karadenizli müteahhitlere ne olacak en çok merak ettiğim osadece o mu? gitti paneller, açık oturumlar, yandaşların yerleri.. bakma sen buradaki panik de o.. :)
Küfürden başka türlü ifade yeteneği yok bazılarının ondan bunu.her iki.kesim.içinde.söylüyorum....sadece bir tutanaga baktım 2075 galiba orda.tutanakta 3 ysk 100 küsur karşılaştırması bule.yanlış.adamınak partinin oyu cogalmis gibi dogru girilmis diyo
Sayın tabi
Dur daha Antalya yı farkedemediler İstanbuldan
Asıl tantana burada
Çok eğleneceğük
Aaa oluyor mu ki gerçekten öyle çünkü hali hazırda meclis başkanı var zaten o insanı alıp buyur Binali Yıldırım koltuğunuzu geri alın demezler benceEmin degilim ama sanirim geri dönebiliyor tekrar meclise döner...
Yanlisim varsa düzeltin hanimlar
Super paylasim tesekkurler.Teyit etmediğine neden şaşırmadım acaba? dur sen diğerlerini de teyit etmemişsindir, amme hizmeti şuraya linkini koyayım.. Maalesef tweet küfürlü ama ekşi linkini koyamadığım için idare edeceksiniz, maksat bilgi paylaşımı..