- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
Evet aynı filtreyi grup başkanınıza da yapmislarSnapchat filtresi bence o.
Hani kaşını kaldırınca ağzın açılıyor ya, ondan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı filtreyi grup başkanınıza da yapmislarSnapchat filtresi bence o.
Hani kaşını kaldırınca ağzın açılıyor ya, ondan.
Ben rahatsız olmuyorum verilerin kopyalanmasındanValla ben ekrem imamoglunu gelip burda tebrik bile ettim
Ben o mit yerini kopyalamak istediği belgelere kadar ekrem bey 'in samimiyetine inanıyordum
Ama o gizli yer bilgisi merakı sebebiyle hiç de samimi degil
Merak etme onlar hep 4 luyu bulurlarEkrem bey aradı şu an. Ağlıyor. Yazma böyle şeyler.
Samimiyetmiş.
Sanki okeye dördüncü arıyoruz.
İçtenlikle samimiyeti karıştırmayın ya.
Son Güncelleme: 09:37Orda oy verenler evlatlari daga kacirilanlar
Sürekli baskı yapılanlar
Allah a şükür teröristlerin inlerine girildiği için halk artık kendi iradesini kullanıyor
Ama chp direk hep ile ittifak kurdu asli belli başka ni belli
hahahahahahahha hiç gülceğim yoktu ben sadece iyi tarafı tutarım hiçbir partiye üyeliğim dahi yok ben sizin gibi takım tutar gibi parti tutmam
Aday Bilgisi | Oy Oranı | |
---|---|---|
MEHMET YARKA AK Parti 19.718 OY | %61,72 | |
Hişar Osal HDP 11.194 OY | %35,04 | |
Osman Can CHP 599 OY | %1,88 | |
Orhan Ürün Saadet Partisi 270 OY | %0,85 | |
Altay Kırımlı DSP 67 OY | %0,21 | |
Parti | Oy | Oy Oranı | |
---|---|---|---|
HDP | 129.965 | %57,53 | |
AK Parti | 72.003 | %31,87 | |
MHP | 12.959 | %5,74 | |
CHP | 5.343 | %2,37 | |
Saadet Partisi | 2.262 | %1,00 | |
Ne acaipsiniz yaahhhh biride burda beni guzel yemek yaptigimdan dolayidirki ordan vurmaya calismisti hahaha.
Diyet yapan ak partili hemen ordan gireyim dedin ellaam bende diyet yapmayan obez chpliler taniyorum ordan mi girsem
Şırnak İli
Aday Yarışı
Aday Bilgisi Oy Oranı MEHMET YARKA
AK Parti 19.718 OY%61,72 Hişar Osal
HDP 11.194 OY%35,04 Osman Can
CHP 599 OY%1,88 Orhan Ürün
Saadet Partisi 270 OY%0,85 Altay Kırımlı
DSP 67 OY%0,21
Şırnak İli
Genel Meclis Sonuçları
BUDA geçen ay nerdeyse hdpye verenin hepsi bu sefer akpye vermiş neymiş evladı dağa kaçırılanmış yersen
Parti Oy Oy Oranı HDP 129.965 %57,53 AK Parti 72.003 %31,87 MHP 12.959 %5,74 CHP 5.343 %2,37 Saadet Partisi 2.262 %1,00
Mansur bey önce sahte senetten bi aklansın da ogrenir dakika 1 gol 1 hemen gizliler ozeller acilmak isteniyormansur bey öğrenememiş başkan olduğu halde
Offtopic oluyor neyseGirebilirsin sıkıntı yok ama direk benim üzerimden yapabiliyor olman gerekir.
evet çakma darbeniz ne alaka 15 temmuz şimdi daha kaç ay varMansur bey önce sahte senetten bi aklansın da ogrenir dakika 1 gol 1 hemen gizliler ozeller acilmak isteniyor
Ne hikmetse
15 temmuz yaklaşıyor galiba ondan
Seviye böyle birşey işte canımNe acaipsiniz yaahhhh biride burda beni guzel yemek yaptigimdan dolayidirki ordan vurmaya calismisti hahaha.
Diyet yapan ak partili hemen ordan gireyim dedin ellaam bende diyet yapmayan obez chpliler taniyorum ordan mi girsem
imamoğluna veren kim ?Onlar şerefli kürtler, imamoğlu'na verenler başka.
Soyadından belli oluyordur zaten.
Ya bak her türlü dosyayı kopyalasinlar anlarımBen rahatsız olmuyorum verilerin kopyalanmasından
Ne evde oturduğum yerden bana maaş verildi
Ne herhangi bir cemaate üyeyim
Rahatsız olanlar bunlar
Olma ihtimalimi ...binlerce genci sokaga döken aponun heykelini dikecegini söyleyen demirtasin cizgisini beğenecek...pkk terorist demeyecek...ypgye terorist demeyecekAKP içinde çürük olmasını normal karşılamak ama CHP içinde sadece olma ihtimaline karşı önlem almak <3
Selahaddin kallesinin şuan nerde olduğunu biliyosanSon Güncelleme: 09:37
2018 ŞIRNAK SEÇİM SONUÇLARI
Açılan Sandık %100
CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ
açılan sandık %100
SSelahattin Demirtaş
%72,06
RRecep Tayyip Erdoğan
%21,21
MMuharrem İnce
%4,91
MMeral Akşener
%1,36
TTemel Karamollaoğlu
%0,38
DDoğu Perinçek
%0,08
Detaylar
MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ
açılan sandık %100
CCumhur İttifakı
%21,03
AK Parti
%16,99
MHP
%3,85
MMillet İttifakı
%4,62
CHP
%2,23
İyi Parti
%1,89
Saadet Partisi
%0,44
HDP
%71,88
HÜDA PAR
%2,14
Vatan Partisi
%0,15
BU 2018 SEÇİM ŞIRNAK ÖRNEK
ahmet davutoğluda başbakanken pydyi terör örgütü saymıyoruz derken nerdeydinizOlma ihtimalimi ...binlerce genci sokaga döken aponun heykelini dikecegini söyleyen demirtasin cizgisini beğenecek...pkk terorist demeyecek...ypgye terorist demeyecek
Chp pkk li değilhdpnin yüksek oy aldığı şırnakta chp yüzde 3 bile zor almış ama sorsan pkklıyız