Çözüm süreci deyip bırakınca bombalar patladı gördükBu arada bana aklınca alıntı yapmadan laf sokmuşsunHepfitim ama olmamış tekrar dene.
Çözüm süreci dediğin şey uzun vadelidir. Sonuçlarını senelerce görürsün. Yaptığını arkasında duramayıp başkasına yüklemeye çalışırsan da komik düşersin.
Hani anlık bir kare ile süreç aynı şey değildir.
İlkokul bilgileri ile eğitim vermek zorunda bırakmayın beni gerçekten gelemiyorum şöyle yarım yamalak şeylere yeter ya.
benim lafım mecazi sizin lafınız direk saldır saldır nedir ya neyse uzatmak istemiyorumBen öyle bi kelime kullanmadım
Ona kalırsa ben de yamyam değilim de kimi yiyosun dediniz
Seninki vitaminkaybı değil canım hazimsizlikBiz de anne olduk, biz de diyet yaptık ama böylesi b12 kaybını ben hayatımda görmedim.
Sizinki mecazi oluyor da benimki neden köpek demek oluyor anlamadimbenim lafım mecazi sizin lafınız direk saldır saldır nedir ya neyse uzatmak istemiyorum
Kim hazımsız ekrem İmamoğluna yazılanlardan belliSeninki vitaminkaybı değil canım hazimsizlik
ya sen hayırdırSizinki mecazi oluyor da benimki neden köpek demek oluyor anlamadim
Sadece köpekler mi saldırıyor
Türk Dili Edebiyatı tartışması mi yapacaz burda
Valla ben ekrem imamoglunu gelip burda tebrik bile ettimKim hazımsız ekrem İmamoğluna yazılanlardan belli
akp hükümeti para mı veriyo sana onca şeye rağmen herşeyi görmezden gelip körü körüne savunuyosunSeninki vitaminkaybı değil canım hazimsizlik
Ahahaha hiç güleceğim yoktu. SağolasınTeröristlerle ittifak yapmayanlardanim
Iyi dekimi yiyosun diyen senya sen hayırdır
Senin bi yerlerden kazancın olduğu kesinakp hükümeti para mı veriyo sana onca şeye rağmen herşeyi görmezden gelip körü körüne savunuyosun
sizin ankaradaki göz mercekli odanız ne peki niye herşeyi bu kadar gizliyolarValla ben ekrem imamoglunu gelip burda tebrik bile ettim
Ben o mit yerini kopyalamak istediği belgelere kadar ekrem bey 'in samimiyetine inanıyordum
Ama o gizli yer bilgisi merakı sebebiyle hiç de samimi degil
Valla ben ekrem imamoglunu gelip burda tebrik bile ettim
Ben o mit yerini kopyalamak istediği belgelere kadar ekrem bey 'in samimiyetine inanıyordum
Ama o gizli yer bilgisi merakı sebebiyle hiç de samimi degil
hahahahahahahha hiç gülceğim yoktu ben sadece iyi tarafı tutarım hiçbir partiye üyeliğim dahi yok ben sizin gibi takım tutar gibi parti tutmamSenin bi yerlerden kazancın olduğu kesin
Ben artık şaşırmıyorumönceki mesajınızda da özetlemiştiniz halkın içinde bulunduğu çıkmazı. açlar, soğana patatese muhtaçlar, hor görülüyolar, hergün kinden, kandan başka bir şey vadedilmiyor. biriken öfkelerini de suçludan değil de güçlerinin yettiği kişilerden çıkarabiliyorlar. belki bir kısmı farkındadır ama cinnet gibi bir durum. başladığı anda boşalttıkları şiddetin gerçek suçluya karşı olup olmaması fark etmiyor, güçlerinin yetmesi yeterli. aynı şeyi AKPli bakan milletvekilini geçtim danışmanlardan birine yapmaya kalksınlar bakalım ne oluyor
Vazifesi olan ogrenirsizin ankaradaki göz mercekli odanız ne peki niye herşeyi bu kadar gizliyolar
mansur bey öğrenememiş başkan olduğu haldeVazifesi olan ogrenir
Üstüne vazife olmayan sadece fikir yürütür
Benim de üstüme vazife değil bu yüzden merak edip sormuyorum
görmek istediklerini görüyolarAhahaha hiç güleceğim yoktu. Sağolasın
Orda oy verenler evlatlari daga kacirilanlarYa hala Hdp den oy aldılar diye suçlamalar devam mı
Siz daha önce hdpnin kazandığı doğu şehirlerinde kazandığınızda kimin oyunu aldınız orada
Oralarda yüzde 0.1 oy oranı olmayan mhpden mi
Size oy verince kürt kardeşim chpye oy verince chp Hdp ile ortaklık yaptı ikiyüzlüsünüz
Ne acaipsiniz yaahhhhBiz de anne olduk, biz de diyet yaptık ama böylesi b12 kaybını ben hayatımda görmedim.