- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
Keşke banada öyle birşey olsa ama benim şartlarımda imkansız galiba öyle hissediyorum
hiç imkansız dememek lazım, öyle zamanlarda öyle şeyler çıkıyor ki insanın karşısına...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke banada öyle birşey olsa ama benim şartlarımda imkansız galiba öyle hissediyorum
Buyuk sirkette zorunlu gibi birsey o turnikeler.. buarada buyuk sirketlerde yukselme imkani oluyo.. bence degerlendir gercekten rahat edersin gibi geldi bana
Tabiiki yazin insan bi klima arar yani :)insan çok acayip bişey, hep elindekinden farklısı cazip geliyor,
kurumsaldayken, eşimin çalıştığı küçük tatlı patron şirketine özeniyordum mesela,
tarihi bir konakta, bahçede kahve içerek çalışıyor adamlar :)
açacak camım olsaydı derdim, tuvalete bile kart basarak giriyoruz diye tepinirdim, ilk işimdi zaten, pek kıymetini de bilemedim,
sonra orta ölçekli bir şirkete geçtim, iş hayatından tiksindim,
şimdi yine kurumsal teklifi aldım ya, sıkan ayakkabılar falan geliyor aklıma, açılmayan camlar, kışın çok sıcak yazın buz gibi olan ofis, hedefler, performans baskıları vs vs soldan soldan geliyorlar bana :)
ama hayat işte, düzen istiyoruz, konfor istiyoruz, her şey dört dörtlük olmuyor.
Tabiiki yazin insan bi klima arar yani :)
Genelde bu tarz seylerin duzenli oldugu yerlerde calistim staj donemlerimde dahil buna.. o yuzden daha kotusunu istemezdim bende.
Samimiyet filan guzelde bazen profesyonellikten uzak oluyo ole ortamlar.. ben pek sevmiyorum icli disli olmayi is arkadaslariyla..belki ondandir sevmeyisim. Ama evet mesela her gun cillop gibi olmak.. topuklu ayakkabilar takim filan:) ilk zmnlar severek giyerdim, cocuklardan sonra topuklulara bye bye:) bi ara arabada topuklu gotururdum otoparkta degisiverirdim ayakkabilari :) neyseki oyle bi zorunlulugum yok benim.. temiz olsun yakissin uyumlu olsun yeterli..ama zmnla onada tekrar alisirsin.. cunku fiziginlede barisiksin galiba.. oyle bulamadim yakismadi durumunda olmaz
Ay evet o torpilciler.. oylelerine biseyde denmiyor yazikki..bazi kotlarla ceket bile guzel oluyo icine bi beyaz gomlek topuklu ayakkabi.. gayet şık durabiliyo..tabii her is yeri kaldiramaz oyle kot mot... basta 1-2 bisey alirsin. renk secimlerini guzel yaparsan degisik kombinlersin bile... zmnla baktin is iyi gidiyo ve parayi buldun :) daha guzellerini alirsin insallahbenim için iş bilen insanlarla çalışmak çok önemli,
2. işimde maaşım iyiydi ama patronun yeğeni diye jeofizik mezunu kızı yanıma verip aylarca iki kişilik iş yapmak zorunda bırakıldım mesela. kurumsalda böyle saçmalıklar olmuyor en azından.
kıyafet konusunda sadece baştan ayağa yeni gardrop düzenlemem lazım çünkü yıllardır kot tişört takıldığım için herşeyimi dağıttım :)
ben olsam mevcut işte devam ederim. çok rahatmış, müthiş hoşuma gitti, umarım ileride öyle bir işim olur.
Ay evet o torpilciler.. oylelerine biseyde denmiyor yazikki..bazi kotlarla ceket bile guzel oluyo icine bi beyaz gomlek topuklu ayakkabi.. gayet şık durabiliyo..tabii her is yeri kaldiramaz oyle kot mot... basta 1-2 bisey alirsin. renk secimlerini guzel yaparsan degisik kombinlersin bile... zmnla baktin is iyi gidiyo ve parayi buldun :) daha guzellerini alirsin insallah
Su agir kumaslardan olmasina gerek yok demekki :) guzel hem şık hem rahat edersin..cuma gunu genelde casualday ama bankada olmaz ole galiba :) birde dedigin gibi ayakkabi pantolon olursa uzerine bi gomlek, guzel ince kazaklardan bile olur.. birde kumas yeleklerde cok guzel duruyo..Bol bol stalkladim :)
Instagramdan gordugum kadariyla cok spor giyinmiyorlar ama bir banka icin de gayet rahatlar, tam smart casual yani. Baslarsam bana ilk etapta ayakkabi ve pantolon gerekecek, bir tane kumas pantolonum var toplantilik ve is gorusmelik, digerleri hep kot :)
Su agir kumaslardan olmasina gerek yok demekki :) guzel hem şık hem rahat edersin..cuma gunu genelde casualday ama bankada olmaz ole galiba :) birde dedigin gibi ayakkabi pantolon olursa uzerine bi gomlek, guzel ince kazaklardan bile olur.. birde kumas yeleklerde cok guzel duruyo..
Suanki calisma sartlarini, esnek olabilmeyi daha cok onemsiyorsan simdiki isinde de kalabilirsin. Hakkinda hayirlisi olsun =)
Boy kisaysa ondan oluyo :) ben uzun degilim o yuzden altlari hep kesilir.. cogu model kaldiriyo bunu ama bazi pantolonlarin modeli kaciyo ole :)Yok hic gerek yok zaten gorustugumuz gun departman muduru bildigimiz dar paca pantolonlardan giymisti :) ben de bir iki tane koyu renk pantolon alsam yeter bana.
Ustune giyecek seyim cok, severim ust almayi, pantolon alma fobim var :)
suanki isin sigortali olsaydi... O onemli geliyor bana yoksa sartlari açisindan ben rahatima duskunum mesela.Onemsiyorum ama işte, gelecek kaygisi gozumu korkutuyor, bidaha elime bu firsat gecer mi onu da bilmiyorum.
Boy kisaysa ondan oluyo :) ben uzun degilim o yuzden altlari hep kesilir.. cogu model kaldiriyo bunu ama bazi pantolonlarin modeli kaciyo ole :)
Siyah
Beyaz
Bej
Lacivert en guzel ve kullanisli renkler bence :)
suanki isin sigortali olsaydi... O onemli geliyor bana yoksa sartlari açisindan ben rahatima duskunum mesela.
hic sorma... Benim de 2047Cocuk dogdu isten ayrildim, bikac yil oyle calismadim, sonra is bulamadim, sonra burasi gun bazinda sigortaladi derken 5 yildir dogru duzgun primim odenmedi, baya zarardayim o konuda.
Gerci 2040 benim emeklilik, yasar miyim o kadar bilmiyorim ama :)
hic sorma... Benim de 2047![]()
Ben isin rahatligindan cok severek yapma kismindayim.isimi hic sevmiyorum ve hayatim karariyor bu yuzden.hayatta bir is bir de es cok onemli.hayirlisi olsun sizin icinherkese selamlar,
2018 e nurtopu gibi bir gribal enfeksiyonla girdim, yaklaşık 10 gündür evdeyim zaten pek iş de yoktu ya neyse,
uzatmadan, mevcut işimle ilgili özet bilgi geçeyim, bir insan kaynakları/eğitim/danışmanlık şirketinde x danışmanı olarak çalışıyorum, sigortalı, maaşlı düzenli bir iş değil, bakınca evet çok rahatım, her sabah kalk işe git derdi yok, harcadığım enerjiye kıyasla kazancım da iyi fakat:
işin bana kattığı hiçbir şey yok, 20 yaşındaki halim de yapardı bunu, benim için tırt,
ödemelerimi düzenli alamdığım için (işveren değil müşteri kaynaklı) bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum,
ödemeleri vaktinde alsam bile, bir ay bin lira, bir ay 5 bin lira, bir ay 2 bin lira, bir ay 500 lira kazanıyorum, yani ne kadar çalışacağım, gelirin ne kadar olacağı hiç belli değil, o yüzden hiç önümü göremiyorum, çok basit bir taksite bile giremiyorum...
olumlu tarafları, hastayım, tatile gideceğim 15 gün yokum deme lüksüm mevcut.
müşteri toplantım yoksa pijamayla bile işe gidebilirim.
bir dediğim iki olmaz, kimse saygısızlık etmez, ekip arkadaşlarımın çoğu 10 küsür yıllık arkadaşlarım vs vs
özet geçeyim diyorum kısaltamıyorum, çenem düştü :)
bu hafta hiiiç ummadığım bir iş teklifi aldım, sektörünün liderlerinden bir şirket (kurumsal)
evime 4 km mesafede, çalışma saatleri 08:00-17:00 (haftaiçi), servis var, özel sağlık sigortası vs mevcut.
pozisyon daha önce 6 yıl çalıştığım ve çok hakim olduğum bir pozisyon, ama tabi yine kendimi tekrara düşmüş olacağım (şirket profili ve pozisyon aynı, sadece sektör farklı, ne farkedeceğini öngöremiyorum şu an)
stalkladığım kadarıyla ekip gayet sağlam görünüyor, hatta çoğunun eğitimi falan benimkinden sağlam :)
şu an için her şey tamam, son olarak maaş teklifi alıp el sıkışacağız, yani acilen karar vermem lazım, çok düşük bir maaş teklif etmeyeceklerine eminim, haftasonundan önce ararlar sanıyorum.
şimdi düzenli gelir, düzenli sigorta falan cazip geliyor da, tekrar beyaz yakalı plaza insanı olmak istemiyordum ki ben...
ama yaş 35, bir dikili ağacım yok, çoluk çocuk, sorumluluklar....
eşim teklifi kabul etmemi istiyor, 5 de çıkacaksın en geç 5 buçukta evde olacaksın, en azından aylık gelirimiz belli olur ona göre yaşarız diyor.
ay destan yazdım, siz olsaydınız ne yapardınız?
aşk mı para mı gibi oldu birazcık ama yok ya işime de aşık değilim ki :)