- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
Amin... inşAllah:)güzel dusuncen için ben teşekkür ederim.. inşaAllah cok mutlu olursun eşin ve cocugunla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin... inşAllah:)güzel dusuncen için ben teşekkür ederim.. inşaAllah cok mutlu olursun eşin ve cocugunla..
Yoo ben değildim o konuyu açan. Ama demek ki benim gibi çılgınlarda varmışAa daha onceden de boyle bir konu acilmisti
Konu sahibi bosanmayi dusunuyor,bosanmadan ikinci cocuga gebe kalmali miyim diye soruyordu.Siz miydiniz yoksa
Bir cocugun kardes sahibi olmasi cok guzel fakat huzurlu bir aile ortaminda olmali. Bir anne babasizda cocuk buyutebilir ama cocugun babayada ihtiyaci olacak..
Bence sorunlu ve bosanma dusunulen bir evlilige ikinci cocuk getirilmemeli..
Umarim sorunlarinizi cozer, esinize yeniden asik olur daha sonra yeniden anne olursunuz..
İşte bende bazen bunun için 2. çocuğumu istiyorum, bir kaç kişi de bana dedi çocuğun yalnız kalmasın en azından diye. Sonuçta bir iki fark eder mi bilemedim. Üvey bir kardeşi olmaktansa öz bir kardeşi olsun da istiyorum. ( Ben evlenmeyi düşünmüyorum daha kesinlikle boşanırsam, büyükte konuşmayayım ama). Çok kararsız kaldım Abla. Hayırlısı artık diyorum.Ben plansız doğurdum ikinci çocuğumu..
Sonradan da boşandım..
Ama boşanma sürecindeki sıkıntıların hiçbirini çocuklarıma yansıtmadım..
Hep mutlu ve huzurlu bir anne oldum..
Ben nasıl bir anne görmek istersem o oldum yani..
Ne büyük çocuğuma sen büyüksen dedim ne küçüğüne sen küçüksün dedim..
Hiç kıskanmadılar birbirlerini..
Şu an çok sıkı iki dost onlar..
İyi ki .. iyi ki doğurmuşum ikinci çocuğumu..
Bana da herkes evliliğin kötü doğurma dedi..
Ama şükürler olsun ki kızımın bir kardeşi var..
Boşansanız da evliliğinizi devam da ettirseniz mutlu bir anne olun..
Evladınızı çok sevin..
Çocuklar başka bişey istemiyorlar zaten..
Beni tava getirse çoktan yapardım 2. çocuğu. Oğlum 5 yaşında, dediğim gibi yaşanmış bazı hayatlardan duyduklarım beni biraz buna yönlendirdi. Bende düşündüm, değişik fikirler alayım dedim. Olay bu. Başka bir şey değil.Bence eşiniz sizi tava getirmiş çocuk yapma konusunda. İş arkadaşınız-forum falan derken destek ariyorsunuz.
İşte bende bazen bunun için 2. çocuğumu istiyorum, bir kaç kişi de bana dedi çocuğun yalnız kalmasın en azından diye. Sonuçta bir iki fark eder mi bilemedim. Üvey bir kardeşi olmaktansa öz bir kardeşi olsun da istiyorum. ( Ben evlenmeyi düşünmüyorum daha kesinlikle boşanırsam, büyükte konuşmayayım ama). Çok kararsız kaldım Abla. Hayırlısı artık diyorum.
Bence de abla. Bizde üç kardeşiz, sıkışsam, zor durumda kalsam abim veya kız kardeşimle dertleşirim, en ufak maddi yöndem sıkışsam hemen abimden isterim. Annem bile değil bakın abim. Keza kız kardeşimle ağlar gülerim, Bunları benim oğlumun yaşayamamasından korkuyorum. Sonra benim yeğenlerim var. Halayım, teyze olacağım, bunları bile benim oğlum yaşayamayacak. Yanlış mı düşünüyorum ablaBir ya da iki farkediyor..
Benim de boşanmam kesindi..
İkinciye hamile kalmam erteledi..
Kızımla ikimiz olacaktık şimdi üç kişilik aileyiz..
İnşallah çocuklarım benden sonra birbirlerine destek olacaklar..
Kardeşten öte kim yakın ki insana?
Bence de abla. Bizde üç kardeşiz, sıkışsam, zor durumda kalsam abim veya kız kardeşimle dertleşirim, en ufak maddi yöndem sıkışsam hemen abimden isterim. Annem bile değil bakın abim. Keza kız kardeşimle ağlar gülerim, Bunları benim oğlumun yaşayamamasından korkuyorum. Sonra benim yeğenlerim var. Halayım, teyze olacağım, bunları bile benim oğlum yaşayamayacak. Yanlış mı düşünüyorum abla
Amin inşallah. Ne güzel, kardeşlerin birbirleri ile öyle olması. İnşallah sizde çok mutlu olursunuz.Bence yanlış değil..
Dediğim gibi kızımın iyi ki kardeşi olmuş..
Şu yaşlarında bile kimseye ihtiyaçları yok..
Birbirlerine yetiyorlar..
Oğlum herşeyi benden önce ablasına danışıyor..
Büyüdükçe birbirlerine daha çok bağlanıyorlar..
Kuzenleri de var ama onlar bişey olduğunda önce kardeşlerini düşünüyorlar..
İnşallah sizin evliliğiniz düzelir ve analı babalı mutlu ailede iki çocuk büyütürsünüz..
Amin inşallah. Ne güzel, kardeşlerin birbirleri ile öyle olması. İnşallah sizde çok mutlu olursunuz.
Bana da sanki artık bu ağır basıyor gibi. Çok zor, yapayım arada da yaş farkı olmasın daha fazla diyorum, bazen de boşver biraz daha bekle diyorum. Ne zormuş bu iş.Yapardim. Cunku tekrar evlensem bile 2.kocadan bir kardes oz babadan bir kardese benzemez. Belki de benzer. Bilemiyorum.. ama yapardim.
Boşanma olayı sadece benim düşüncem. Eyleme dökme gibi bişey yok şuanda. Ama çok sağlam bir evlilikte yok ortada. Sevgi de bitmedi ki. Bittiğini sandım ama bitmedi. Yav Ben daha evlenmem boşanırsam. Büyük konuşmayayım. Daha yaparmıyım öyle bir hataIyi de adamdan boşanmayı düşünüyorsun demek ki sevgi bitmiş boşan başka bi adamdan sevdiğin birinden 2.çocuğu yap
Yo psikolojim ile ilgili bir sıkıntım yok şuanda. Zaten şu zamanda kimin psikolojisi normal kiBence senin psikolojin iyi durumda değil