- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Basliga baktim,nickini gorunce hemen aklima geldi, bosandin saniyordum.. Biraraya gelmissiniz fakat kafamda halen bu dusunceler var diyorsun.. O zaman su an düşüneceğin sey ikinci cocuktan ziyade; bi omur devam eder mi bu evlilik?Kızlar, benimde kafamda oturmayan şeyler olduğu için ve değişik fikirlerden faydalanırım diye açtım bu konuyu. Sadece fikirler, yargılama yapmayın lütfen. Evet mantıklı değil sorduğum belki ama sadece bir istişare yapmak istedim sizinle.
Kızlar ne yapsam, sizce ben saçmalıyor muyum?
alınacak bir şey arkadaşım. Sonuçta dediğim gibi fikir edinmek istiyorum:) Kesinlikle dediğinde haklısın, tek çocuk için boşanmadım. işte bende onu diyorum madem boşanmıyorum şimdi dediğim gibi bir çocuk daha yapsam mı falan diye düşündüm kendi kendime o kadar.Kusura bakma alinmada ama sen tek çocukla bile boşanamadin iki çocukla mi boşanacaksin? Konularinda var hep çocuğu bahane ettin boşanmamak için.
Boşanmayacağin için sıkıntı yok yapabilirsin 2.çocuğu.
Tabi işin o kısımları da var. İşte aklıma ara sıra gelir böyle şeyler, şimdi de aklıma geleni bir paylaşım dedim.Boşanıp yeniden evlenip önünü gördüğün bir adamdan da çocuk yapabilirsin, kardeş ille aynı anne babadan olmak değil ki
Benim büyük amcam babamın cenazesine gelmedi misal al kardes bu da
Cidden her zaman ki kendine yakışan bir şekilde cevap verdin. Teşekkür ediyorum.Basliga baktim,nickini gorunce hemen aklima geldi, bosandin saniyordum.. Biraraya gelmissiniz fakat kafamda halen bu dusunceler var diyorsun.. O zaman su an düşüneceğin sey ikinci cocuktan ziyade; bi omur devam eder mi bu evlilik?
2 cocuk da olsa bosanirim ki demek bi cozum degil.. Dogacak cocuk gergin ve oturmamis bi eve gelecek ve sandigin gbi bi mutluluk olmayacak belki.. Cocuk dusunuyo olabilirsin elbet ama bence onceligin olmasin su an..
Allah hayirlisini versin.. O bilir ne zaman dogru ne zaman yanlis..
Teşekkür ederim...Ben kardeşlerim için ölürüm ama eşim 40 yil görmese aramaz kardeşini üstelik ikizler. Bencede kardeş şart değil.
Teşekkürler:)Bile bile 2. defa hata yapmak gibi bir şey ... Mutsuz olduğun adama 2. çocuk... Mantıklı değil...
alınacak bir şey arkadaşım. Sonuçta dediğim gibi fikir edinmek istiyorum:) Kesinlikle dediğinde haklısın, tek çocuk için boşanmadım. işte bende onu diyorum madem boşanmıyorum şimdi dediğim gibi bir çocuk daha yapsam mı falan diye düşündüm kendi kendime o kadar.
Evet duygu ile düşününce olumlu düşünüyorum ama mantık devreye girince hayir diyorum bende.Ben de yapardim galiba. Tamamen duygularimla dusundugum zaman biyle dusunurdum.
Yapardim. Cunku tekrar evlensem bile 2.kocadan bir kardes oz babadan bir kardese benzemez. Belki de benzer. Bilemiyorum.. ama yapardim.Evet duygu ile düşününce olumlu düşünüyorum ama mantık devreye girince hayir diyorum bende.
güzel dusuncen için ben teşekkür ederim.. inşaAllah cok mutlu olursun eşin ve cocugunla..Cidden her zaman ki kendine yakışan bir şekilde cevap verdin. Teşekkür ediyorum.
Evet bende bunu düşündüğüm için acaba dedim ama sanırım...Yapardim. Cunku tekrar evlensem bile 2.kocadan bir kardes oz babadan bir kardese benzemez. Belki de benzer. Bilemiyorum.. ama yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?