Doğuma Hazırlık Sizce hangisi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

symblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
134
4
96
İstanbul
Kızlar 38. Haftamdayim oğlum olacak ismine Furkan alp diyorduk ama çevreden Furkan ismine pek olumlu tepkiler almadım
yekta ismi hoşuma gitmeye başladı acaba yekta alp veya yekta eren veya yekta Eymen mi koysam diye tereddüt ediyorum
Sizce Furkan alp kalsın mi yoksa yekta mi koyayım?

Kızlar 38. Haftamdayim oğlum olacak ismine Furkan alp diyorduk ama çevreden Furkan ismine pek olumlu tepkiler almadım
yekta ismi hoşuma gitmeye başladı acaba yekta alp veya yekta eren veya yekta Eymen mi koysam diye tereddüt ediyorum

Yekta ismi güzel cnm

Furkani neden begenmiyorlar ki? Klasik isimlerden hoslaniyorsaniz semih alpte guzel olur

Furkan Eren isimleri güzelde bu Eymen isminden çok koyuldu bu sene resmen Eymen patlaması yaşandı siz bilirsiniz. Yekta ismini koymaktansa Furkan ve Eren isimlerini koyabilirsniz çok daha güzeller.

Furkan adının tek başına konmaması yönünde rivayet var.
Anlam olarak çok ağır bir isim olup, çocuk altında eziliyormuş ve bu sebeple neredeyse tüm bu ismi taşıyanlar haşarı, yaramaz, ele avuca sığmaz oluyormuş.
Yekta ismi de oldukça klasik geldi bana, Alp ve Eren iyidir.

Furkan ismindeki cocuklarin asiri yaramaz oldugunu duymusumdur hep. Iki tane de ornegini gordum :)
Ben Yekta ismini begeniyorum. Eren de ayni sekilde. Yekta Eren guzel.. Ya da sadece Yekta..

Bende yaşı büyük bir teyzeden Yekta ismini koymak isteyen fetvayı arayıp uygun mudur diye sorsun önerisini almıştım.

Yekta İsminin Anlamı
1. Tek, yalnız. 2. Eşsiz, benzersiz.

Hoş isimler. Bir tek Eymen'e pek sıcak bakmıyorum. Anlam olarak güzel olsa da, fazla popüler bir isim. Bir anda patladı... ;)

Eymen bence biraz itici bir isim.
Furkan çok güzel bir isim. Kuranı Kerim diğer adı. Sadce Furkan isimli çocuklar için kötü şeyler duyduysan Furkan Alp diye seslen bence. Yekta da çok güzel ama dizilerde çok geçen isimleri sevmiyorum ben

Back
X