Sizce hangisi

aydın da mantıklı hayat ucuz,iklimi sıcak eğitim,sağlık,sosyal hayat her imkan var. en azından Didim yada Kuşadası'nın denizi Ayvalık yada Edremit'in denizi gibi soğuk değil.

Üçkuyular falan vardı oralar değil mi saydığınız yerler, yenî ev bulmak zor olur mu orda

Bu arada ben karataş falan tavsiye etmem. 3 yıl yaşadım orda. Göztepe, fahrettin altay sahil kesimleri içeri doğru 1 km'ye kadar güzeldir, sonrası facia. Balçova iyidir. Gaziemiri tavsiye etmem. Hani bana sorarsan karşıyaka civarı derim eğer şartlar uygunsa.

Bu arada izmirin yeni trendi ataşehir mahallesi. Yeni yerleşim, izban güzergahı üzerinde, evler şahane. Bir araştırmanı tavsiye ederim.

Evet iç kesimler öyle sahil tarafı iyiydi hatırladığım, Balçova nın da agora falan mithatpaşa inclraltı na giden yol üzeri iyi gibi hatırlıyorum ama

Ataşehir e baktımda evler büyüdükçe fiyatta baya büyüyor gibi, dediğim fiyat evler de çok küçük

facia dediğiniz yer neresi oluyo tam olarak?

İyiymiş valla, şimdi ki evim çok büyük bunu satıcaz tayin olunca gittiğim yerde de iyi bir ev istiyorum öncelik kira olur sonrası ne getirirse
dediğim gibi balçova ve f.Altay üçkuyulara artık yeni binalar yapılıyo ulaşımda heryere rahat alışveriş merkezleri yürüme mesafesinde o verdiğiniz rakamda ev çok bulursunuz .ayy emlakçı gibi hissettim kendimi gerçi ben gerçekleri söylüyorum da

aydın da mantıklı hayat ucuz,iklimi sıcak eğitim,sağlık,sosyal hayat her imkan var. en azından Didim yada Kuşadası'nın denizi Ayvalık yada Edremit'in denizi gibi soğuk değil.
Aydın da Kuşadası'ndan biliyorum şehir nasıldır bi bilgim yok, eğitimin çok iyi olduğunu duymuştum bebiş olunca bunları da düşünmek lazım

Ayyy severim seni çok sağolasın valla her soruma cvp verdin teş. Ederim

Aydin merkezse eger, super bi yerdir. Hayat hic pahali degil. Giyim, kusam, yeme, icme cok ucuz. Kira fiyatlari da uygun olmasi lazim. Cok abartili kiralar yok. Tatil beldelerine de yakin. Ben de ilerde ev alirsam aydindan almayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…