- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Nasıl bi şehir?balikesir
Üçkuyular falan vardı oralar değil mi saydığınız yerler, yenî ev bulmak zor olur mu orda
Benim de yüreğimden geçen işte şartlar nasıldır bilemiyorum kararsızım
Evet iç kesimler öyle sahil tarafı iyiydi hatırladığım, Balçova nın da agora falan mithatpaşa inclraltı na giden yol üzeri iyi gibi hatırlıyorum amaBu arada ben karataş falan tavsiye etmem. 3 yıl yaşadım orda. Göztepe, fahrettin altay sahil kesimleri içeri doğru 1 km'ye kadar güzeldir, sonrası facia. Balçova iyidir. Gaziemiri tavsiye etmem. Hani bana sorarsan karşıyaka civarı derim eğer şartlar uygunsa.
Bu arada izmirin yeni trendi ataşehir mahallesi. Yeni yerleşim, izban güzergahı üzerinde, evler şahane. Bir araştırmanı tavsiye ederim.
saydığın şehirlerin hepsi egenin güzel şehirleri zaten hangisini seçersen seç iyi olur.Benim de yüreğimden geçen işte şartlar nasıldır bilemiyorum kararsızımkalbim Ege de kaldı durumları var
700 den başlıyor.Bi yakınım 2 yıllık yeni binada 700 e oturmuştu banyoyu görsen halay ekibi çağırFahrettin altay da yeni evlerin kirası hakkında bi bilgin var mı 1000-1500 geçer mi
Ataşehir e baktımda evler büyüdükçe fiyatta baya büyüyor gibi, dediğim fiyat evler de çok küçükBu arada ben karataş falan tavsiye etmem. 3 yıl yaşadım orda. Göztepe, fahrettin altay sahil kesimleri içeri doğru 1 km'ye kadar güzeldir, sonrası facia. Balçova iyidir. Gaziemiri tavsiye etmem. Hani bana sorarsan karşıyaka civarı derim eğer şartlar uygunsa.
Bu arada izmirin yeni trendi ataşehir mahallesi. Yeni yerleşim, izban güzergahı üzerinde, evler şahane. Bir araştırmanı tavsiye ederim.
facia dediğiniz yer neresi oluyo tam olarak?Bu arada ben karataş falan tavsiye etmem. 3 yıl yaşadım orda. Göztepe, fahrettin altay sahil kesimleri içeri doğru 1 km'ye kadar güzeldir, sonrası facia. Balçova iyidir. Gaziemiri tavsiye etmem. Hani bana sorarsan karşıyaka civarı derim eğer şartlar uygunsa.
İyiymiş valla, şimdi ki evim çok büyük bunu satıcaz tayin olunca700 den başlıyor.Bi yakınım 2 yıllık yeni binada 700 e oturmuştu banyoyu görsen halay ekibi çağır
dediğim gibi balçova ve f.Altay üçkuyulara artık yeni binalar yapılıyo ulaşımda heryere rahat alışveriş merkezleri yürüme mesafesinde o verdiğiniz rakamda ev çok bulursunuz .ayy emlakçı gibi hissettim kendimiİyiymiş valla, şimdi ki evim çok büyük bunu satıcaz tayin oluncagittiğim yerde de iyi bir ev istiyorum öncelik kira olur sonrası ne getirirse
Aydın da Kuşadası'ndan biliyorum şehir nasıldır bi bilgim yok, eğitimin çok iyi olduğunu duymuştum bebiş olunca bunları da düşünmek lazımaydın da mantıklı hayat ucuz,iklimi sıcak eğitim,sağlık,sosyal hayat her imkan var. en azından Didim yada Kuşadası'nın denizi Ayvalık yada Edremit'in denizi gibi soğuk değil.
Ayyy severim seni çok sağolasın valla her soruma cvp verdin teş. Ederimdediğim gibi balçova ve f.Altay üçkuyulara artık yeni binalar yapılıyo ulaşımda heryere rahat alışveriş merkezleri yürüme mesafesinde o verdiğiniz rakamda ev çok bulursunuz .ayy emlakçı gibi hissettim kendimigerçi ben gerçekleri söylüyorum da
Merkez büyük ihtimalAydın merkez mi düşünüyorsunuz. Didim de güzel
yardımcı olabilsiysem ne mutlu :))) özelden sorabilirsin yine herşeyi.Emlakçı da tavsiye edebilirim sana ama dediğim gibi yeni evler artık çoğunlukta.Ayyy severim seni çok sağolasın valla her soruma cvp verdin teş. Ederim
Yok yaw, 4-5 ay önce görümceme tuttuk 600 liraya. Kaç metrekare bilmiyorum ama 3 banyosu varAtaşehir e baktımda evler büyüdükçe fiyatta baya büyüyor gibi, dediğim fiyat evler de çok küçük
Aaa çok iyi, millet niye pahalı diyo ozaman anlamadımYok yaw, 4-5 ay önce görümceme tuttuk 600 liraya. Kaç metrekare bilmiyorum ama 3 banyosu var