- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
facia dediğiniz yer neresi oluyo tam olarak?
İzmîrli işte:) canım teşekkür ederim. Sıkışınca rahatsız ederim teş. Tekrardanyardımcı olabilsiysem ne mutlu :))) özelden sorabilirsin yine herşeyi.Emlakçı da tavsiye edebilirim sana ama dediğim gibi yeni evler artık çoğunlukta.
Tamam kızlar tartışcakŞimdi iki izmirli olarak bunu mu tartışalım. Sahil kesiminden bir km içeri gidin oralar işte. Sokaklar dar, park yeri bulmak ölüm, alt yapı sorunları var. İzmirin eski semtlerinin problemli olduğunu hepimiz biliyoruz öyle değil mi?
Aaa çok iyi, millet niye pahalı diyo ozaman anlamadım
Bişey yok herkes kendince bildiğini söylüyo, benim yüzümden tartışılmasını istememTamam kızlar tartışcak
Yok ayol, hemşerimle tartışmam. İzmirin her yeri güzelTamam kızlar tartışcak
Evet int baktım, haklısın teş. Ederimİnternetten bakınca ev fiyatları biraz şişirilmiş oluyor, o yüzden.. Ama izmirin evleri küçüktür çoğu yerde. Bunu bil de sonra hayal kırıklığı yaşama.
yoo niye tartışayım ki facia yazınca neresi olduğunu sordum sdc.Şimdi iki izmirli olarak bunu mu tartışalım. Sahil kesiminden bir km içeri gidin oralar işte. Sokaklar dar, park yeri bulmak ölüm, alt yapı sorunları var. İzmirin eski semtlerinin problemli olduğunu hepimiz biliyoruz öyle değil mi?
Şehırın konumu ve sehırdekı genel yasantı acısından Izmır derım. Hem denız kenarı, hem modern, hemde kucuk sehır havasında bır buyuk sehır, ıklımı de genelde ılıman ve sıcak ve tatıl yorelerıne cok yakın.Evler cok ucuz degıl ama..İyi günler arkadaşlar, yakın zamanda tayin istiycem de 3 şehir arasında kararsızım; Aydın, İzmir, Balıkesir sizce hangisi maddi olsun her anlamda hangisi sizce? Şimdiden teşekkürler
çünkü tatil yapmak için şehir dışına çıkmanıza gerek yok her şeyi geçtim tatilden tasarruf edersiniz :))))))Neden:)
artık görenlerle idare edicenAdım adım Türkiye mi ayyy bu dert değil mi kim görecek burda benim sorumu
Bende o şekilde düşünüyorum, bakalım...Şehırın konumu ve sehırdekı genel yasantı acısından Izmır derım. Hem denız kenarı, hem modern, hemde kucuk sehır havasında bır buyuk sehır, ıklımı de genelde ılıman ve sıcak ve tatıl yorelerıne cok yakın.Evler cok ucuz degıl ama..
Balıkesır kapalı bır sehır, gezılecek fazla yerı yok ılçelerı guzel ama ılcelerle merkez arasında ortalama 1,5 -2 saatlıkmesafe var gezılebılecek yerler kastım. Havası karasal ıklıme daha yakın.Evlerde İzmir le aynı fiyatlarda birde şimdi Büyükşehir Belediyesi oldu herseye zam geldi...
Aydın hakkında fazla bılgım yok ama ekonomık acıdan en uygunu orasıdır dıye dusunuyorum.
Ama ben olsam Izmır ı secerdım.
Ekonomi bir kıstas tabıkı ama yasadıgınız sehrın sıze hıtap etmesı de önemli..!!