Öğretmenim, eşim özelde, gittiğimiz yerde haliyle yeni bir iş bulcakİzmirde her bütçeye göre ev mevcut yaşam şartları tabiki iyi heryere ulaşım kolay.İşinizi biraz anlatırsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmenim, eşim özelde, gittiğimiz yerde haliyle yeni bir iş bulcakİzmirde her bütçeye göre ev mevcut yaşam şartları tabiki iyi heryere ulaşım kolay.İşinizi biraz anlatırsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.
Benim bulunduğum yerde kiralar 1000-1500 bu fiyatlara orda iyi bi yerde ev bulabilir miyim?Aydina göre daha pahali tabi. Istanbula yakın kiralarda evler. Büyük şehir sonuçta
Karataş Göztepe Karşıyaka olabilir veya sizin bi fikriniz varsa alabilirimbende öğretmenim bir sürü öğretmen arkadaşım var birçoğu kirada geçinebiliyorlar hatta ev bile aldılar.Tercihinizi hangi ilçeye yapacaksanız yine detaylı bilgi verebilirim.
Sırf yaz ayları için mi yılın 8 ayı rahatlığı yaşam olanakları dersek?
karşıyaka biraz daha pahalı ama 1000-1500 e göztepe ve karataşta ev bulmanız mümkün.yine balçova,buca,gaziemir de düşünülebilir.bu fiyatla 0 daireler de var zaten .Karataş Göztepe Karşıyaka olabilir veya sizin bi fikriniz varsa alabilirim
Benim bulunduğum yerde kiralar 1000-1500 bu fiyatlara orda iyi bi yerde ev bulabilir miyim?
nezihlik dersek fikriniz , çok soru sordum ama, İzmirli bi bayan bulmuşken:)karşıyaka biraz daha pahalı ama 1000-1500 e göztepe ve karataşta ev bulmanız mümkün.yine balçova,buca,gaziemir de düşünülebilir.bu fiyatla 0 daireler de var zaten .
Gerçekten mi iyiymiş, bostanlı, mavişehirde gayet gzl yerler değil miYarısına gayet güzel daireler bulursunuz izmirde. Karşıyaka bahçelievler, aksoy gibi mahallelerde 750-800 civarı kiralar. Bostanlı atakent 1000-1200. Mavişehir civarı, güvenlikli havuzlu sitelerde 1200 liradan başlıyor. Karşı tarafı bilmiyorum.
balçova,F.Altay, göztepe(güzelyalı) derim :) heryere rahatça ulaşım varnezihlik dersek fikriniz , çok soru sordum ama, İzmirli bi bayan bulmuşken:)
Üçkuyular falan vardı oralar değil mi saydığınız yerler, yenî ev bulmak zor olur mu ordabalçova,F.Altay, göztepe(güzelyalı) derim :) heryere rahatça ulaşım var
Başka da bişey demiyorum diyosun:)Izmirr diyorum :)
Gerçekten mi iyiymiş, bostanlı, mavişehirde gayet gzl yerler değil mi
maaşına göre kesinlikle izmir ama izmirde kira ve ev fiyatları şartlar cok pahalı eger maasın az gelir dersen balıkesir de olabilirİyi günler arkadaşlar, yakın zamanda tayin istiycem de 3 şehir arasında kararsızım; Aydın, İzmir, Balıkesir sizce hangisi maddi olsun her anlamda hangisi sizce? Şimdiden teşekkürler
evet üçkuyular / f.Altay.Yeni ev bulman mümkün çünkü sürekli yeni evler yapılıyor eski evler yıkılıp :) yalıya yürüme mesafesi var yazın sahile inmek zor olmuyor.Yine balçova/agora avm)nin orda termalli evler mevcutÜçkuyular falan vardı oralar değil mi saydığınız yerler, yenî ev bulmak zor olur mu orda
Aydın nasıl?maaşına göre kesinlikle izmir ama izmirde kira ve ev fiyatları şartlar cok pahalı eger maasın az gelir dersen balıkesir de olabilir
Fahrettin altay da yeni evlerin kirası hakkında bi bilgin var mı 1000-1500 geçer mievet üçkuyular / f.Altay.Yeni ev bulman mümkün çünkü sürekli yeni evler yapılıyor eski evler yıkılıp :) yalıya yürüme mesafesi var yazın sahile inmek zor olmuyor.Yine balçova/agora avm)nin orda termalli evler mevcut